Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyyyy hiç böyle birikmemişti geçmiş .. roman gibi okudum :)

İyiyim güzeller ... bacağım şiş .. kremi sürüp , bandajı taktım . bir müddet zorlayıcı spor yok . üst kol pilates falan yaparım oturduğum yerden ..zaten alttan gitsin istemiyorum , 89 olmuş basen

saydin78 littlecoffeedoc babalarınıza çok çok geçmişler olsun bir an önce Rabbim şifa versin ...

ecemavi bir de saadetin kardeşinin sınavı vardı bugün yarın , onlarda inşallah emeklerinin karşılıklarını alırlar .

D Dilekiyi canım +1 fena yaaa ... neyse ki iki gün var . ödem sorunum hiç olmadı ...maydanoz kürü yapıyor kızlar ... bir de benim bir ödem atıcı detoks tarifim vardı yazdığım ... onu bulup yazayım sana ...

ada81 yaaaa sen ağlamışsın ama ben güldüm okurken .. neden üzüyorsun kendini ? elin alışık değil ... malzemeyi bol koymuşsundur ... birde ıslattıysan yufkaları fazla ıslatmışsındır ... hiç canını sıkma ...her şeyi de mükemmel yapacak değilsin ya bu da eksik kalsın

Kv muhbbetine çok yetişmek istemiştim .... @aeben e şu anlamda katılıyorum kesinlikle ... nefret iki ucu b..lu değnek ... birine duyduğunuz nefretin ucu mutlaka size dokunuyor . o yüzden kimseyi nefret edecek kadar önemsemeyin

mimu88 , _AYNURA_ aklımdaki artılılar ? ne alemdesiniz ?

Nare83 canım sende bugün sabitmişsin . regl etkisidir muhtemelen ...

Bir iki menüde olmaması gereken şey görmüştüm ama unuttum

kuzularinannesi iyi yürümüşsün hastane yollarını arşınlamışsın resmen .

begum75 pzt olsa da içerde izlesek :)))

Çok sağol bitanem Allah razı olsun. Rabbim sana da şifalar versin

Islattim ama birde islatmadan sardim acep ondan mi diye oda değil ( yarin regli olmam lazim sinirler tavan yapti gerginimmm ..borekte olmayinca oturdum agladim rahatladim :))

Aslinda cook yoruldum artik ayakta kalacak halim yok burnumdan soluyorum o durumdayim ... ablam gelsede bacimla kahve icsek dinlenirim belkiii ))

Yavrucum yorulsun tabii .. evi kırkladın resmen .. kadınlar gelmeden önce .onlarla ... onlardan sonra
bence de güzelce tadını çıkar aile saadetinin

İ.F diyetl 7, gün

sabah
zencefilli limonlu su

kahvaltı 1. ögün
3 grisini
2 dlm tulum peyniri
5 zeytin
1 yumurta haşlma
3 biber
domates-salatalıyarım armut

öglen 2. ögün

150 gr kadar tavuk haşlama
bol salata
1 kase yogurt

3 lt su
2 yeşilçay
2 kahve
1 soda

not: bugün menüde tavuklu şehriye çorbası,nohut,pilav vardı
çorba yapmadan bana birz tavuka yırdılar recaadaa bulunmuştum

neydiiiii ki ?

Hala artıyım kaptan...yarın daha iyi bi rakam görücem inşallah...
O hoşun gitmeyen şey benim akşam yemeyimdeki çikolata ola bilir...bugun çok fenaydım kaptan.doyamadım bi türlü...hormonların bana oyunu mu ne anlamadım

littlecoffeedoc saydin78 babalariniza çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun saadet , şimdi nasıl baban ?

Gunaydinnn herkeseee

saydin78 ve littlecoffeedoc babalariz icin cook gecmis olsun rabbim sifa versin insallah...

Saadet senin kardeşinede başarılar dilerim . Haklarında be hayırlısıyse o olsun inş .

littlecoffeedoc babana geçmiş olsun kardeşine de sınavda başarılar dilerim

ecemavi evladına başarılar dilerim inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır

littlecoffeedoc saydin78 geçmiş olsun

@dersaadet güzelim babana Rabbim şifalar versin inşallah.hep derim Allah hiş kimseyi sevdiklerinin sağlıyla sınamasın...güzel haberler verirsin bize.kardeşine de başarılar...

Babam anjio olacak canım bacak damarı tıkalı. Isleme girecek bekliyoruz canım

Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkürler güzel dualarınız için.. Babam bu sabah anjiyo oldu bir damarı daralmış onu açmışlar stent takıldı. Troponinin düşmesini bekliyorlar ekosu da iyi çıkmış bu gece de muhtemelen hastanede kalacak yarın hayırlısıyla evde inşallah. Kardeşim gidip gördü babamı ben gidemedim ama iyiymiş konser bile veriyordu diyo :) maşallah Allah korusun nazardan kazadan beladan hastalıktan, hayırlı uzun ömürlü eylesin anne babalarımızı inşallah... Şu hayatta ne boş şeylere üzülüyoruz yıpranıyoruz ve yıpratıyoruz. Bugün baya düşündüm bunu, gelip geçici bir rüya olan dünya hayatı bizi aldatıyor bizi gaflete sürüklüyor...

saydin78 senin de babana çok geçmişler olsun, yarın sorunsuzca başarıyla geçer inşallah işlemi, Allahım korusun.

Ausencia sana da çok geçmiş olsun neyse ki ciddi bir durum yokmuş kendine çok dikkat et

ecemavi kızına yarın için başarılar dilerim bugünkü de inşallah iyidir :)
Benim kardeşim de iyi diyor ama yarın sınav var diye çok üstünde durmuyoruz bakalım hayırlısı olsun :))

Geçmiş olun canım babana Allah şifa versin inşallah

25 nisan salı

08:20 sucuklu yağsız tost, 1 brd ayran, 1 kurukayısı, 5-6 çilek
Ara şekersiz nescafe
13:45 mantarlı biberli suluköfte, salata,ayran
17:00 2 dl ekmek, biraz salça, 3 dl peynir

Dün ekmek istedi canım hep( ekmekler tambuğday)

26 nisan çarşamba

08:00 kurunaneli omlet, domates, salatalık, lor, peynir, çay
13:00 1 pkt etiform, 1 ayran
15:00 10 yabanmersini, 5 badem, 1 ceviz, 1 dl peynir
18:00 1 armut(yemicektim ama dayanamadım)
19:30 et sote, barbunya piyazı, ayran

_AYNURA_

hiç falsosuz gidiyor 4 günde ... sen sup.üstünü yerken

Kuruyemiş yedim canım sütte içtimm kalp kalpe karşıymış mortimm şimdide ilaç buldumm şükür geçecekk inşallahhh

Kaptan çocukları eşi. Bide bir. Tencere mantıyı evde başbaşa bıraktım yürüyorum ne haber ayrıca supp üstü yarım tatlı kaşığı bilem yoktu

Geçmiş olsun mortim geçmiştir inş

Tmm kaptanım bozmadim düzen aynı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…