İyi akşamlar kızlar
Misafirlikteyim bugunun menusunu yarın verecegim.
Ogun araları gec kalktıgım için 5 değil dört saat arayla oldu.
Saadetim çok şükür babacığın iyiymiş çok sevindim canım :) Amin kuzum yarın babam da sağlığına kavuşacak inşallah ♡♡Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkürler güzel dualarınız için.. Babam bu sabah anjiyo oldu bir damarı daralmış onu açmışlar stent takıldı. Troponinin düşmesini bekliyorlar ekosu da iyi çıkmış bu gece de muhtemelen hastanede kalacak yarın hayırlısıyla evde inşallah. Kardeşim gidip gördü babamı ben gidemedim ama iyiymiş konser bile veriyordu diyo :) maşallah Allah korusun nazardan kazadan beladan hastalıktan, hayırlı uzun ömürlü eylesin anne babalarımızı inşallah... Şu hayatta ne boş şeylere üzülüyoruz yıpranıyoruz ve yıpratıyoruz. Bugün baya düşündüm bunu, gelip geçici bir rüya olan dünya hayatı bizi aldatıyor bizi gaflete sürüklüyor...
saydin78 senin de babana çok geçmişler olsun, yarın sorunsuzca başarıyla geçer inşallah işlemi, Allahım korusun.
Ausencia sana da çok geçmiş olsun neyse ki ciddi bir durum yokmuş kendine çok dikkat et
ecemavi kızına yarın için başarılar dilerim bugünkü de inşallah iyidir :)
Benim kardeşim de iyi diyor ama yarın sınav var diye çok üstünde durmuyoruz bakalım hayırlısı olsun :))
Bugün kimsecikler yoktu ki.Seri slm cnmm ,gelmiyorsun artık
Evet canım haklısınHastane olduğun için sabah olmamış. Yarın daha güzel bir menü gelecek senden saydin cim.
Bugün kimsecikler yoktu ki.
Bende süt aldım yoğurt yaptım bugun.
Senin gibi carşambaları alıyorum.
Kv yanımda. Sorn yok şimdilik
Ben varımHuuu huuuu kim var kim yok ?
Ben geldimmmm ...
Ben varımburalarda dol anıyorum avere gibi
Hoşgeldin
Bende burdayım
2 buçuk kilo verdim Ausefserim nasılsın canım ...nasıl gidiyor ? devam değil mi ? kaçamak varsa da unutup devam ediyorsun biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?