Tavuk gibi oldum sızdım sızacam
Masumm senle kilolarımız neredeyse aynı...100gram farkımız var mış...çok tedirginim bu hafta...şişkinlikse pat diye inmesi gerek.aslında dünden bugüne 500inmiş...bugunde inerse bi 500...artık yarınki saf proya kaldı umudum...İnş hafta ya daha iyi gider ama regli olur biterse, 2 ay var 8 kilo
Glfor evet doktorda hızlı kilo almamın sebebi insülin direnci olduğunu söyledi zaten ilaca başladım başlayalı iştah kesildiNe verdi Dr? Zayıflamayana faydası olacaktır bende kullanıyorum
Ayyy ben sanki şimdi görüyorum da ondan.ama onlar kaldırılmıyormuydu sonradan?bende çok katıldım.hepsi de iddialıydı.sonra baktım kimin tanıdığı çok o kazanıyor o yüzden bıraktım.sonrada sagolsunlar bu yeni yöntemi bulmuşlar herkese oy kullan diye mesaj gidiyor...şimdi daha adil olmuşCanım 3-4 yıl önce burda yemek yarışmasına katılmıştım , onun 1.lik madalyası .
canım@masumm
da da insülin direnci yüksek ... epey etkiliyor , kilo vermeyi .
olacak ben durdum burda seni bekliyorum bak ... 2 aya yanıma gel ..
Tavuk gibi oldum sızdım sızacam
Canım sende kaç çocuktu?yaşları kaçtı?Kelebek bende öyle oluyorum ya
Masa başı çalışıyorum, ama eve geliyorum pilim bitmiş hergün bi heycanli eve gelip onu yapiçim bunu yapicam diyorum olmuyorsızıp kaliyorum
Masumm senle kilolarımız neredeyse aynı...100gram farkımız var mış...çok tedirginim bu hafta...şişkinlikse pat diye inmesi gerek.aslında dünden bugüne 500inmiş...bugunde inerse bi 500...artık yarınki saf proya kaldı umudum...
Hazir canim ekmeksiz yiyorummDelyDoly o tavuk Burger bende sormuştum , hazır mı? Sabah nasıl yiyorsun birde
Canım sende kaç çocuktu?yaşları kaçtı?
Cumaya göre mi sabittin canım?yani diyetime uymasam hak ettim derim üzülmem...ama annemlerde ne zorlandım ben...eh işte sonuç böyle olunca hem benim moralim bozuluyor hem de biliyorum kaptanın...Bende bugün sabittim
Cumaya giden supriz olacak
Ama tam regli
Hazir canim ekmeksiz yiyorumm
Ekmekk yemedimm.guzelim bugun hic tüketmedimsabah ekmek yok mu yazmayı mı unuttun ?
BU tavuk burgeri aylar öncede sormuştum da ne cevap verdiğini unuttum :)) sabah sabah ne alaka dely ? bir de sadece tavuk demiştin ... ekmeksiz ...öyle değil miiiiiii
olmamış.
Regl şişliği ne kadar etkiler tartıyı bilemem de cuma ...bu menüler zaten etkileyecek o kesin saydın .
Menü güzel ...su da güzel canım .
Şöyle senin kilona göre ortalama 2.5 lt su içebilirsin .
yarın bir daha tartı haberi var ....+1 yüreğime indiriyordu ama geçecek eminim .
Ayyy ben sanki şimdi görüyorum da ondan.ama onlar kaldırılmıyormuydu sonradan?bende çok katıldım.hepsi de iddialıydı.sonra baktım kimin tanıdığı çok o kazanıyor o yüzden bıraktım.sonrada sagolsunlar bu yeni yöntemi bulmuşlar herkese oy kullan diye mesaj gidiyor...şimdi daha adil olmuş
İkizler mi?kendileri idare ede biliyorlar mı?sen işteyken falan2 tane cnm 9 a giricekler eylülde
Cumaya göre mi sabittin canım?yani diyetime uymasam hak ettim derim üzülmem...ama annemlerde ne zorlandım ben...eh işte sonuç böyle olunca hem benim moralim bozuluyor hem de biliyorum kaptanın...
Hazir canim ekmeksiz yiyorumm
Bi ara özel bi test yaptırmıştım si git ağacına alerjim varmış.yuruyus yaptığım parkta baya varlar ve Bu şeyler açmışlar.acaba ondan mi bilemedim.Açlıktan mı oluyor kelebeğim acep ?
Açlıktansa git uyu diyeceğim de
İkizler mi?kendileri idare ede biliyorlar mı?sen işteyken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?