Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah ekmek yok mu yazmayı mı unuttun ?
BU tavuk burgeri aylar öncede sormuştum da ne cevap verdiğini unuttum :)) sabah sabah ne alaka dely ? bir de sadece tavuk demiştin ... ekmeksiz ...öyle değil miiiiiii

olmamış.
Regl şişliği ne kadar etkiler tartıyı bilemem de cuma ...bu menüler zaten etkileyecek o kesin saydın .

Menü güzel ...su da güzel canım .
Şöyle senin kilona göre ortalama 2.5 lt su içebilirsin .
yarın bir daha tartı haberi var ....+1 yüreğime indiriyordu ama geçecek eminim .

Atlatırsın tatlım... piknikte kahvaltı ise iş kolay .. mangalsa yine kolay ..bol et protein ...

Ay kaptanım gerçekten ısınmamaktan mı oluyomuş bende bisiklete direk biniyorum ama gevşek başlatıyorum inşallah bişey olmaz

Alıyımmı seni listeye cumaya
Kız yemek kursuna gitsene YOk mu ki orda
Ahunun akşam seyrettiği üçleme
1. Dört dörtlük dört gün
2. Hayatım spor
3. Neden birinci olamadım?(yanlış morti seçmisim)
Aha aha yağmasada gürlüyor diye buna dense gerek

hiç falsosuz gidiyor 4 günde ... sen sup.üstünü yerken
Bugün modifiye menü oldu misafirden dolayı öğlen köfte yerine börülceli salata yedim akşam da tavuk yerine balık salata su da az oldu ortalıkta gezmekten sporda komple evi temizledim misafir ağırladım şimdi de eş geldi yapabilirsem yaparım

Canım ısınmak çoook önemli ...biliyoruz da işte .. bir de ben interval kısmında gerçekten sınır zorlayan hızlara varıyordum 3 dk kadar ..
Hayır sanki yılların sporcusuyum ..
Bırak demedi ... 1 hafta ilaçlar bitene kadar yapma ...sonra da mutlaka ısınarak ve zorlamayarak devam et dedi .

Ahaa nazar değdi

Atlatırsın tatlım... piknikte kahvaltı ise iş kolay .. mangalsa yine kolay ..bol et protein ...
Bu arda tahliller iyi çıkmadı Aus
Ïnsülün dirençim yüksek çıkttı şekker ilaçına başladık B 12 eksikti iğne verdi ne kadar evde hazırlasam desemde ne gerek var su böğregi gözleme alırız diyor benim "küdük"

Ne verdi Dr? Zayıflamayana faydası olacaktır bende kullanıyorum

Hani isminin altında sol köşede var ya

Canım 3-4 yıl önce burda yemek yarışmasına katılmıştım , onun 1.lik madalyası .

canım@masumm
da da insülin direnci yüksek ... epey etkiliyor , kilo vermeyi .

İnş hafta ya daha iyi gider ama regli olur biterse, 2 ay var 8 kilo

olacak ben durdum burda seni bekliyorum bak ... 2 aya yanıma gel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…