Hayirli aksamlar kizlar
Menum 26.04.2017 Çarşamba
Sabah
5 zeytin
1 kk peynir
1 yumurtali
2 tvk brgr
2 bardak cay
Öğle
1 avuc kuruyemis
(incir uzum kara uzum kayisi)
Akşam
1 kepce corba
2 yk pilav 1 yk tavuk
3.5 lt su 1 kayisi çayı 2 brdk süt 85 dakika yürüyüş
Merhabalar menüm
Sabah
1 küçük poğaça (hastanede)
Öğlen
Ince dürümle et döner
Ayran
Ara
Yeşil çay
Akşam
1/2 dilim çavdar ekmeği
100 gr. tavuk
4 y.k. kabak yemeği
200 gr yoğurt
1 yudum tatlı
Ara
Limonlu yeşil çay
Su:2,5 lt.
Spor: yok
Ausencia @_SARAYCA_
Regl olamadım hâlâ, çok şiş hissediyorum
Menum
Su
Meyveli yoğurt tarçın ceviz
Kahve yeşil çay
Kıymalı Karnıbahar ayran
Yarım greyfurt kahve
Tarçınlı zencefil limonlu su 1 lt
Bi kase tavuk sote ayran salata
İki kayisi sıcak su
2 lt yı gectiAusencia çok mu
2 buçuk kilo verdim Ausbir haftada
Hić sormabenim diyetimin olmassa olmazı diyetten önce pijamayı göbegine kadar çekip evde cekirdek citleyen pinekleyen ben ! diyete başlatıktan sonra bir aksiyon bir aksiyon hepside yeme içme üzerine ya dışarda yemek yada hafta sonu tatil şimdide atlatmam gereken son sınavım yarınki piknik bakalım
Ay kaptanım gerçekten ısınmamaktan mı oluyomuş bende bisiklete direk biniyorum ama gevşek başlatıyorum inşallah bişey olmazCanlar bilgilendireyim hemen .
Sol bacak aşırı spor yüklenmesi sonucu kas çatlağı ve bol ödem .
Dr direkt spor yapıyorsun değil mi dedi?
Eyyyy yumurtaya can veren Rabbim ... eskiden her ne için dr a gitsem illa ki kilo kaynaklı derdi.
Şimdi sporcu kimliğim :) sorgulanıyor .
Alt baldırlık bandaj verdi , ödem atıcı ve kas gevşetici .. iki bacak arası epey fark var davul gibi sol alt.
Bir de ince çatlaklar var ... onlarda oluşan kasların oranında derinin genişlememesindenmiş.
Şükür yani . Bandajı tak ... ilacı iç ... ayağını yüksekte tut dedi .
Eve dönmedim daha . Gölcükte geldim hastaneye.
Benzin alırken yazayım dedim .
Öpüldünüz.
Hiç geçmişe dönemedim ... herkes iyidir umarım
Alıyımmı seni listeye cumayaAusencia
PAZARTESİ MENÜSÜ
SABAH
zeytin, peynir, tb ekmek, elma, domat salatalık
ÖĞLEN
çorba
bir kabak dolması
yoğurt
ARA
cevizli sucuk
AKŞAM
tavuk
salata
ayran
2lt su
SALI MENÜSÜ
SABAH
ekmek, kuymak, domates salatalık
ARA
bir lokum
ÖĞLEN
3 ceviz
1 portakaal
3 sunta
AKŞAM
dört kaşık makarna
Tavuk
Salata
Ayran
2 lt su
Ahu060812
SALI: 30 dk yürüyüş, 30 dk plates
Kız yemek kursuna gitsene YOk mu ki ordaAksam kocama söyleyecem boşasin beni bi gül böreği bile yapamiyorum cildirdimm heryerinden patladi patatesler disari ciktiyufkalar taze tarihine bakip aldim cildirdimm oyle yaptim cok kotu duruyor tepside millet ne guzel pasta borek yapiyor cook imreniyorum cook ama yapamiyorum oturdum agladim simdi
Netten izledim defalarca kadinin börekleri hic patlamiyor benimkiler kivirirken patladi.. hayatimda ilk defa yapiyorum ..bide yurek yemisim hepsini ucgen kestim yoksa tepsi böreği yapardim((
Yaa temuzlik tamam ..yemek tamam ama pasta borek yapimiyorum bi misafir gelse bi cesit ben yapiyorsam gerisi disardan cook üzülüyorum artik
Aha aha yağmasada gürlüyor diye buna dense gerekAhunun akşam seyrettiği üçleme
1. Dört dörtlük dört gün
2. Hayatım spor
3. Neden birinci olamadım?(yanlış morti seçmisim)
Bugün modifiye menü oldu misafirden dolayı öğlen köfte yerine börülceli salata yedim akşam da tavuk yerine balık salata su da az oldu ortalıkta gezmekten sporda komple evi temizledim misafir ağırladım şimdi de eş geldi yapabilirsem yaparım
hiç falsosuz gidiyor 4 günde ... sen sup.üstünü yerken
Ay kaptanım gerçekten ısınmamaktan mı oluyomuş bende bisiklete direk biniyorum ama gevşek başlatıyorum inşallah bişey olmaz
Alıyımmı seni listeye cumaya
Kız yemek kursuna gitsene YOk mu ki orda
Aha aha yağmasada gürlüyor diye buna dense gerek
Bugün modifiye menü oldu misafirden dolayı öğlen köfte yerine börülceli salata yedim akşam da tavuk yerine balık salata su da az oldu ortalıkta gezmekten sporda komple evi temizledim misafir ağırladım şimdi de eş geldi yapabilirsem yaparım
Bende burdayım
Ay kaptanım gerçekten ısınmamaktan mı oluyomuş bende bisiklete direk biniyorum ama gevşek başlatıyorum inşallah bişey olmaz
Alıyımmı seni listeye cumaya
Kız yemek kursuna gitsene YOk mu ki orda
Aha aha yağmasada gürlüyor diye buna dense gerek
DelyDoly o tavuk Burger bende sormuştum , hazır mı? Sabah nasıl yiyorsun birde
di mi ya ?
hemen her hafta bilemedin 10 günde bir oluyor , ne gerek var ki ..
sen yarın -500 çıkacaksın zaten ... diğeri de cepte ... eee cumaya da Allah ne verdiyse ...Yarın karniyarik ve cacık var
Öğlen
Ausum o madalyon ne?di mi ya ?
hemen her hafta bilemedin 10 günde bir oluyor , ne gerek var ki ..
Eskiden daha çok yiyordu sanki
Ausum o madalyon ne?
Hani isminin altında sol köşede var yaHangi madalyon tatlım ?
Bu arda tahliller iyi çıkmadı AusAtlatırsın tatlım... piknikte kahvaltı ise iş kolay .. mangalsa yine kolay ..bol et protein ...
sen yarın -500 çıkacaksın zaten ... diğeri de cepte ... eee cumaya da Allah ne verdiyse ...
Bu arda tahliller iyi çıkmadı Aus
Ïnsülün dirençim yüksek çıkttı şekker ilaçına başladık B 12 eksikti iğne verdine kadar evde hazırlasam desemde ne gerek var su böğregi gözleme alırız diyor benim "küdük"
Hani isminin altında sol köşede var ya
Bu arda tahliller iyi çıkmadı Aus
Ïnsülün dirençim yüksek çıkttı şekker ilaçına başladık B 12 eksikti iğne verdine kadar evde hazırlasam desemde ne gerek var su böğregi gözleme alırız diyor benim "küdük"
İnş hafta ya daha iyi gider ama regli olur biterse, 2 ay var 8 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?