Ben 2kere katıldım.2sinde de 2.dim galiba...Şu an sistem müthiş ... kim önde görmüyorsun ..oy değiştiremiyorsun ... dediğin gibi oylama bilgisi herkese de gidiyor ... ben 5 kere katılıp 4 kez 2.oldum :)))) sonuncu da kazandım ve bıraktım . senelerdir bende katılmıyorum.
İkizlerin bebekliyi baya zor olmuştur...şimdi kolaylamışsındır.erkekmi?Evet cnm ikizler , evde yalnız bırakmıyorum cnm sabah etüte bırakıyorum, oradan okul ordan ev onlarında hayatı zor üzülüyorum da aslında
Cumaya göre mi sabittin canım?yani diyetime uymasam hak ettim derim üzülmem...ama annemlerde ne zorlandım ben...eh işte sonuç böyle olunca hem benim moralim bozuluyor hem de biliyorum kaptanın...
İkizlerin bebekliyi baya zor olmuştur...şimdi kolaylamışsındır.erkekmi?
Bu ara daha bi surunuyorum.suan ruhum spor yapiyoKelebek bende öyle oluyorum ya
Masa başı çalışıyorum, ama eve geliyorum pilim bitmiş hergün bi heycanli eve gelip onu yapiçim bunu yapicam diyorum olmuyorsızıp kaliyorum
Evet ya geçen hafta 1100gitmişdi...yarın aynen öyle yemeye dikkat edicem...hadi inşallah ya...benim hedefim 65i görmekti amaAynura diyete uyduğun sürece ... metanın oyunu der geçeriz .. sende bilirsin okurken içi en çok kaçamak okumak cıız ettiriyor .
ama sen vereceksin ...saf pro da bir günde neler oldu senden hatırla
Bu ara daha bi surunuyorum.suan ruhum spor yapiyo
Canım diyetisyene gittim tahlilerimi vedim sonra beni dahiliye yönlendirdi sen sadece tahlil yaptırmak istiyosan sadece dahiliye doktoruna gitip aç karnına kan vereçeksinBu İnsülin direnci için nereye gidiyorsunuz bide ben baktkrsam
ÇOk güzel ya.zordur bilirim ama çok isterim ikiz bendeErkek ikiside çok zordu aynen ama keyifliydi 4 sene doya doya baktım kendim 5 yıl kreşe verdim , hep arkadaşları var . Yalnız değiller çok avantajlı
MortimAhu mortim
Bi ara özel bi test yaptırmıştım si git ağacına alerjim varmış.yuruyus yaptığım parkta baya varlar ve Bu şeyler açmışlar.acaba ondan mi bilemedim.
Takıma gelemiyorum aynuram hafta sonu sınav malum .Bu hafta pek görüşümedik abla...nasılsın ?diyet ne durumda?
Ağacın ismi banada komik geldi...herhalde türkçesini duymadım dedimMortimyada pogaz kk şubesi mi desem nazar değdi bugün bana
ne ağacı ne ağacııı
Diyet yolunda sende iyi ol da zamanın olduğunda gelirsin sen...damlanın ateşi yok...iyiye doğru gidiyor çok şükür...Takıma gelemiyorum aynuram hafta sonu sınav malum .
Damlanın ateşi geçtimi ?
Diyet
Allahımmmmmm rakim yapmış saf pro...yarın ben de yapıcam...hem senden az yiycem görüceksinBugün saf protein yapmaya çalıştım artık olduğu kadar
Menü
Kahvaltı: sade kahve, 1.5 dlm süzme peynir, 1 rafadan yumurta.
Öğlen: ızgara tavuk, ayran.
Ara: 1 bardak ayran.
Akşam: 2 büyük tavuk but ve ayran.
Ara: 1 bardak ayran.
Su: 2 lt.
Spor: 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.
Ahu060812
Yarında yapacagimAllahımmmmmm rakim yapmış saf pro...yarın ben de yapıcam...hem senden az yiycem görüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?