Delimisin kıııız ne uyuması?kafanı seveyim seni git ye o ne dediyse artıkYarında yapacagim
Bu arada çok açım, kitap okuyup uyumak istiyorum yoksa kafada yemek isimleri dönüyor
Bugün saf protein yapmaya çalıştım artık olduğu kadar
Menü
Kahvaltı: sade kahve, 1.5 dlm süzme peynir, 1 rafadan yumurta.
Öğlen: ızgara tavuk, ayran.
Ara: 1 bardak ayran.
Akşam: 2 büyük tavuk but ve ayran.
Ara: 1 bardak ayran.
Su: 2 lt.
Spor: 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.
Ahu060812
Ben sana dikkat et hasta olacaksın diyecektim demedim dimiO agaclardandir belki kelebek
Benimde boğazım yine aciyor üşüyorum
Ay şu üç gün evdeyim nasıl seviniyorum
İkiz hayali diyom AynuramAğacın ismi banada komik geldi...herhalde türkçesini duymadım dedim
Ahu kız yumurtlarken ayrı günlerde 2tarafın ağrımasına ne diyon?
Niye canım?açlık yüzünden mi?Ben sana dikkat et hasta olacaksın diyecektim demedim dimi
Hainnn aynurammm sen börek yedin diye bende mı yiyeyimDelimisin kıııız ne uyuması?kafanı seveyim seni git ye o ne dediyse artık
Söğüt ağacı demek istedi sanırım AynuramAğacın ismi banada komik geldi...herhalde türkçesini duymadım dedim
Ahu kız yumurtlarken ayrı günlerde 2tarafın ağrımasına ne diyon?
Bu hafta performanslar bir az düşük...inşallah cuma listemize yansımayacakBen 35 te kaldım ahum ..
Haftaya olmam listede de ... sonra girerim inşallah . bu haftada kimsede güzel puan yokmuşş heee tam 1.olunacak haftaymış .
Yıl 2015 ben 89dan 75 dusunce 42 bedeni olmayan nasılsa zayifliyorum diye 40 nedeni aldığım elbiseyi dolapta unuturum.veee elbise cuk.
Yıl 2015 ben 89dan 75 dusunce 42 bedeni olmayan nasılsa zayifliyorum diye 40 nedeni aldığım elbiseyi dolapta unuturum.veee elbise cuk.
Börek yemedim kiiiiHainnn aynurammm sen börek yedin diye bende mı yiyeyim
Ne güzel bi duygu demi Allah sonuna kadar devam etmemizi nasip etsinBu gün bir arkadaşa rastladım 4 aydır ilk defa görüyorum bana zayiflamişsın yüzünde zayıflamış dedi yüz zayiflamasaniyiydi ya
Ben 35 te kaldım ahum ..
Haftaya olmam listede de ... sonra girerim inşallah . bu haftada kimsede güzel puan yokmuşş heee tam 1.olunacak haftaymış .
Bu hafta performanslar bir az düşük...inşallah cuma listemize yansımayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?