İlaç iştahımı kesti beni korkutan genetik yatķınlığım bakalım AusCanım 3-4 yıl önce burda yemek yarışmasına katılmıştım , onun 1.lik madalyası .
canım@masumm
da da insülin direnci yüksek ... epey etkiliyor , kilo vermeyi .
olacak ben durdum burda seni bekliyorum bak ... 2 aya yanıma gel ..
Selam kızlar işten yeni geldim inanmazsın iz bugün müşteri ye Sakarya ya gittik sonra şirket e döndük bu saat oldu ugraramadim buralara hiç ama akşam yemeği bile yiyemedim 2 kuru kayısı yedim sadece
Aşk olsun kaptanım beni beğenmiyor musun kendi çapında sporda baya çağ atladim sizinkilerle karşılaştırılamaz ama
Yalancı seni, borekten sonra pizza da alacaktın da zorla aldım elinde değil 35 kg olan kıza verdimBörek yemedim kiiiiçiko yedim azcık...mutlu ol sen mutluuuu...
Ne güzel bi duygu demi Allah sonuna kadar devam etmemizi nasip etsin
Ben sana dikkat et hasta olacaksın diyecektim demedim dimi
Yalancı seni, borekten sonra pizza da alacaktın da zorla aldım elinde değil 35 kg olan kıza verdim
Zencefille bal bire bir iyi gelir masumum...Demedinnnnnnnn keşke deseydin , sinirlerimi bozuyor boğaz ağrısı
Cuma tartını meraktayım pamuğum
Aşk olsun ... ama gördüm ki 80 de kalmışsın ...100 ler havada uçuşuyordu .. herkesi toplamadım 1. sen misin yoksa sporda bu hafta
Ayyy yaaaaaa telimin azizligi ve uyku mahmurlugu söğüt cahili tel.ayy ben bunu bi da yaptım kontrol etmeden enter.Mortimyada pogaz kk şubesi mi desem nazar değdi bugün bana
ne ağacı ne ağacııı
Ayyy yaaaaaa telim aziz ligi ve uyku mahmurlugu söğüt cahili tel.ayy ben bunu bi da yaptım kontrol etmeden enter.
Adamın atleti yerine ne yazdım varım siz tahmin edin
Ve tam o esnada sarjim bitti açıklama yapana dek grup kendinden gecti
Sagol kaptanım...ben de seni öptüm çok...du bi doktorum açıklama yapsın uyuycam merak ettim
Anladin sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?