@masumm Evet geldi geldi kv kişisi.
Ama eltimde bende değil.
Toplamda 10 gün kalacakmış.
Bendede max 2 gün kalır sanırım.
Belki eceyi sevmek için fazla kalır.
Benim kız bu gece huysuzdu hep ağladı.
Beni unutmusun sen bi kaç gün benimle yalnız kal alışırsın dedi kızıma.
Arası iyi kızımla ama
Allah var çok seviyor. Malum en küçük torunu ece.
Bi ara kızıma ekmek verdi. Hapır hupuriştahlayedibenim kız.
Aç bu aç dedi.
Bende kızımın gobeğini gosterip evet aç bırakarak bu oluyor dedim ona. Güldü.
Ausencia a.s canım
Ya laf sokmadığı müddetçe cidden no poroblem
kelebekolacam
Evet herkes diyor genelde o yuzden takmadım bunlar basit şeyler. Başka konularda laf sokmasım yeter.Umarım en az laf sokma ile bu şekilde geçer gider 10 gün ... ya da sende ki 2-3 gün canım .
Aç bu aç lafını inan herkes diyor ... babamda , kv demde , komşumda ... o an bir şeyi iştahlı yese Yusuf ayyy aç mı ?
Heeee açlıkla nefis terbiyesi üzerine çalışıyoruz diyorum
Benim kızım çok tontişti daha kucukkenbende dogumdan sonra malum mini dana boy.Bide annen kendi yeyip sana vermiyormu espirisi var.
Her duruma bi lafları var.Benim kızım çok tontişti daha kucukkenbende dogumdan sonra malum mini dana boy.
Bana da cocugu kendine benzetmiş sin dmişti.
Altta kalır mıyım.
İyi ya güzel besledm bebeğimi sütüm yarıyor dediydim
Aynen öyle.Her duruma bi lafları var.
Benim ortanca yemez minnak,küçük iyi yer yapılı.ikisinide ben doğurdum.ayni sofrada büyüdüler herşey olacağına varıyor.
İyi geceler daktır.Herkese hayırlı geceler .
Bide annen kendi yeyip sana vermiyormu espirisi var.
Kv değil ama amcası da kızım aglyınca yabani alıştırmışsun diyo.Kucağa alıştırmışsın huysuz alıştırmışsın bide demesin mı oyuncaklarını vermeyen çocuğa oğlumun da eli açık bu kime çektiyse yada bayram harçlığını begenmezse oğlumda gözü toktur bu kime çektiyse la havle
Ptesi salı var da aradamı atladım acaba bi kontrol edeyimAnam bende kaptan beni neden beğenmedi diyorum rakibem pazartesi salı yok ben bütün hafta spor yaptım yaz canım en az 40 dk yürüyüş
90 dk 20 puan 120 dk 25 150 dk 30 puan
Ayyy yaaaaaa telimin azizligi ve uyku mahmurlugu söğüt cahili tel.ayy ben bunu bi da yaptım kontrol etmeden enter.
Adamın atleti yerine ne yazdım varın siz tahmin edin
Ve tam o esnada sarjim bitti açıklama yapana dek grup kendinden gecti
Çok güzel nisan yağmuru yağıyor hem islandim hem yürüdümAhu060812 45 dk yürüyüş tempolu
Eğer fırsatım bulursam gün içinde tekrar yürüyeceğim
1 saat 45 dk 20 puanAhu060812 sevgili rakibem yaz bana hayatım sabahki sporun üzerine bir saat daha yürüyüş
45 dk dan 10 puanAhu060812 rakibem 15 dk intervalli 45 dk tempolu yürüyüş
35+45 dk dan 15 puan
10 puanAhu060812 sabah 40 dk tempolu yürüyüş aslında sağ topuğun üstüne basınca acıyor sanırım topuk dikeni yinede yürüdüm
burdanda yaklaşık 2 saatten 25 puan
Bide bu varmış salı dan 10 puan da buAnam rakibem gelmiş Ahu sabah 45 dk yürüdüm ogleden sonra bide markete pazara gittim ama onlar sayılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?