Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bakalım iyi gecelerrrr ...
Güzel Perşembeler olsun her birimize ayrı ayrı

Yarın önemli ... az yiyin , güzel uyuyun

Öğlen hastanedeydim kaptanım en iyi seçenek oydu. Beni sıkmıcak yol ara öğünlerin olduğu yöntem aslında. Meyve falan yemedim mi mutsuz oluyorum ben. 2 ana öğün 3 ana öğün bana göre değil. Ara da yapınca sanki fazla yemiş gibi oluyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşanmaz böyle şeyler Rabbim şifa versin

Kaptanım korunma menülerime devam Ausencia

Sabah; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Ara; 10:30 - 1 ad.bitter çikolata + 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:20 - 1 porsiyon tavuk döner + 1 kase salata (ağzımdan yara var sulu şeyler tüketemiyorum çok canım yanıyor)
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 paket eti form + 2 dilim çeçil peyniri + 5 ad.yeşil zeytin + 1 kibrit kutusu beyaz peynir

Boğazlarım çok kötü regli de henüz olamadım ve şişkinliği bile yok henüz yarına bana oyun yapacak sanki sinsi sinsi

Günaydınnnn boğazım sis feci halde
Migde bulantısı yapıyor
Birde regli ağrısi

Bugün evde kalmam lazim
Günaydın kuzum geçmiş olsun bende hastayım boğazlarım fena
Günaydın musmutluuu sabahlarr

Günaydın güzeller

Benimde canım bir şey istemiyor sabah muzlu süt içtim normal süt ısıtacak halim bile yoktu bir de hala ders çalışmaya çalışacağım tam zamanıÇorba iç neden içmiyorsun canım ben ağzımdaki yaradan içemiyorum ama senin boğazlarına iyi gelir

mercimek beni felaket şişiyorumm
o yüzde bakliyat yemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…