Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyet yolunda sende iyi ol da zamanın olduğunda gelirsin sen...damlanın ateşi yok...iyiye doğru gidiyor çok şükür...
Aynuram gelemiyorum tuhaf bi sekilde vakit olmuyor su siralar..su tatiller falan bi bitsin gelecegim..bugun dis cektirdim dikis attilar 2 tane ordan oglanin arkadasinin dogumgunune gittik 1 saat durabildim anca..gelip uyudum biraz ..diyetten uzaklastim kaptan beni listeye al artik ulasayim su hedefe Ausencia

geçmiş olsun cnm
arada yaz valla yokulugun belli oluyor
burdan kopunca diyet gerçekten sekteliyorrr

geçmiş olsun cnm
arada yaz valla yokulugun belli oluyor
burdan kopunca diyet gerçekten sekteliyorrr
Masumum bende anlamiyorum nasil oldu vakit bulamiyorum..yaptigim bisey de yok ama disariya cikiyorum is guce..eve geliyorum isler aaa bakmisim gece ..

bende çıkayım eve dogu kv istabulda bugün kb kal derim akşama
çocuklar sabah pasta istedi onu alayım
yumurta bitmiş evde bir diyetçinin olmazsa olmazı

bi ortalık toplarçay demlerim , otururumm bugün inşş

Bizz çalışann bayanların işii hiçç bitmiyor güzelimm hele birde Allah bağıslasın sende 2 evlatta var Rabbim kolaylık versin

Bizz çalışann bayanların işii hiçç bitmiyor güzelimm hele birde Allah bağıslasın sende 2 evlatta var Rabbim kolaylık versin
Valla calisan kadin daha planli programli oluyor..ben calisirken ev daha duzenliydi..simdi amann yaparim diyorum calismayi biraktigimi ogrendi arkadaslarda hadi gel hadi kahve derken gezenti oldum ciktim

aeben

aeben(64.4/64.7/-0.3/%-0.47) izne ayrıldı

396.etapta bildirim yaparak izne ayrılmışsın tatlım . 119 a bölünecek yüzden

Bacım ne bölünecek ? Aldıgım kilomu yani 64.7 üstü artı olarak bölünecek ...
Hımmm ben yenimüye gibi girerim bu hafta verdiğim kiloyla demiştim ama

Senide yordum bacımda .
madem eski kilolarla kayıt olunuyo maximum kaç kiloyla mezun olabilirimki ?

Menüm
Sabah peynir çay 2 haşlama yumurta
Öğlen bir avuç fındık kara üzüm
Akşam 1 kase chia yoğurt
Anam ne az ve öz olmuş yazınca fark ettim halamı bekliyorum gelmedi düzen iyice şaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…