Çok şükür babacığım iyiAllahıma binlerce kez şükürler olsun Rabbim başımızdan eksik etmesin, uzun ömürler versin inşaAllah
Aynuram gelemiyorum tuhaf bi sekilde vakit olmuyor su siralar..su tatiller falan bi bitsin gelecegim..bugun dis cektirdim dikis attilar 2 tane ordan oglanin arkadasinin dogumgunune gittik 1 saat durabildim anca..gelip uyudum biraz ..diyetten uzaklastim kaptan beni listeye al artik ulasayim su hedefeDiyet yolunda sende iyi ol da zamanın olduğunda gelirsin sen...damlanın ateşi yok...iyiye doğru gidiyor çok şükür...
Aynuram gelemiyorum tuhaf bi sekilde vakit olmuyor su siralar..su tatiller falan bi bitsin gelecegim..bugun dis cektirdim dikis attilar 2 tane ordan oglanin arkadasinin dogumgunune gittik 1 saat surabdim anca..gelip uyudum biraz ..diyetten uzaklastim kaptan beni listeye al artik ulasayim su hedefeAusencia
Noldu saydinim?Hayır mı??Tek tek alıntı yapamadım canlarım kusura bakmayın ♡♡ çok sağolun çok şükür Rabbime
Masumum bende anlamiyorum nasil oldu vakit bulamiyorum..yaptigim bisey de yok ama disariya cikiyorum is guce..eve geliyorum isler aaa bakmisim gece ..geçmiş olsun cnm
arada yaz valla yokulugun belli oluyor
burdan kopunca diyet gerçekten sekteliyorrr
Masumum bende anlamiyorum nasil oldu vakit bulamiyorum..yaptigim bisey de yok ama disariya cikiyorum is guce..eve geliyorum isler aaa bakmisim gece ..
Bizz çalışann bayanların işii hiçç bitmiyor güzelimm hele birde Allah bağıslasın sende 2 evlatta var Rabbim kolaylık versinbende çıkayım eve dogu kv istabulda bugün kb kal derim akşama
çocuklar sabah pasta istedi onu alayım
yumurta bitmiş evde bir diyetçinin olmazsa olmazı
bi ortalık toplarçay demlerim , otururumm bugün inşş
Sağol Hülyam ♡♡ babamın bacak damarı tıkalı idi, şükür açıldı canımNoldu saydinim?Hayır mı??
Valla calisan kadin daha planli programli oluyor..ben calisirken ev daha duzenliydi..simdi amann yaparim diyorum calismayi biraktigimi ogrendi arkadaslarda hadi gel hadi kahve derken gezenti oldum ciktimBizz çalışann bayanların işii hiçç bitmiyor güzelimm hele birde Allah bağıslasın sende 2 evlatta var Rabbim kolaylık versin
Gecmis olsun canim..Allah sifa versin..Sağol Hülyam ♡♡ babamın bacak damarı tıkalı idi, şükür açıldı canım
Bacım ne bölünecek ? Aldıgım kilomu yani 64.7 üstü artı olarak bölünecek ...aeben
aeben(64.4/64.7/-0.3/%-0.47) izne ayrıldı
396.etapta bildirim yaparak izne ayrılmışsın tatlım . 119 a bölünecek yüzden
Hamdolsun saydınımSağol Hülyam ♡♡ babamın bacak damarı tıkalı idi, şükür açıldı canım
Valla calisan kadin daha planli programli oluyor..ben calisirken ev daha duzenliydi..simdi amann yaparim diyorum calismayi biraktigimi ogrendi arkadaslarda hadi gel hadi kahve derken gezenti oldum ciktim
Allah razı olsun canım benim sağolasın♡♡♡
Sağol AebenimHamdolsun saydınım
Hosbulduk aebeniimmm..bacim sende mi listeye girmek istiyorsun??kaptan kabul etsin ikimizi takima demirbasiz sonucta...
Hoşgeldin hülyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?