Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saydın o duyguyu bilirim babamı 6 saat ameliyathane den çıkması için beklemistik iyi geçti dedikleri zamanki rahatlama
Gelmiş geçmiş olsun inş güze Allah şifa versin
Çok zor Ececim. Allahım başımızdan eksik etmesin babalarımızı inşallah

Hosbulduk aebeniimmm..bacim sende mi listeye girmek istiyorsun??kaptan kabul etsin ikimizi takima demirbasiz sonucta..

Benim çogu gitti azı kaldı hülyam . Listedede izinli göründügümü biliyordum , hazırda kilo verirken listeye faydam olsun demiştim ama eski hesaplar ortaya döküldü .
Zaten listede uzun kalmaya niyetim yok tatile kadar hedefe yaklaşıp mezun olayım listedede izinli durmayım demiştim .
Bakalım .
Hadi sende silkelen artık ata teogami girdi ?

Son düzenleme:
Ayyy kızlaaar başıma garip bi iş geldi sormayın gitsin.kp e yemek götürürken kapıyı arkadan kitledim gittim.bi geldim kızımla arkadaşı tekrar kitlemiş geldik arkadaşının annesiyle açamadık kapıyı...bi saattir uğraş kpi falan çağırdım.konu komşu yardım etti.balkondan girerek açtılar sağolsunlar Allahtan 2.kat...heycan yaptım biraz...ikiyiki kızlar korkmamıştı sakinlerdi.

Aaaa kıyamam kv nerde peki ?

saydin78 çok geçmiş olsun ..bununla geçmiş gitmiş olsun hayatınızdan ..babacığında bundan sonra çok dikkat etsin ..dr un dediklerine ..

_AYNURA_ sana da geçmiş olsun canım .. korkmuşsundur tabii ya .

aeben tatlım şöyle yazılacak geçen hafta ki 68 den örnek veriyorum.

aeben(64.7/68/+3.3/%-0.04) yani aslında yüzden -5 ama ayrı kaldığın etaba bölünüyor. bu hafta listeye girersen eksi ile girip ..bundan sonra kalan haftalarda listeye katkı yapabilirsin . hedef kilonu bilmiyorum çünkü sen yarışmaya 55 etapta 6 takımda dahil olmuşsun ..o zaman kayıt alınıtken hedef kilosu ne , başlangıç kilosunu ne yazılmıyormuş ... baharda seninle ilgili bu bilgiler nasıl not düşülmüş bilmek gerek .

Daydream- tatlım ayrı kalman hata :))
canım sende 397 de
daydream15(74.2/73.9/0.3/% 0.4) izne ayrıldı şeklinde izne ayrılmışsın .

sabah
bal+sirke+limon+tarçınlı su

kahvaltı 09:30
2 dlm peynir
200 ml süt ile sütlü kahve

öglen 13:00

1 karnıyarık
1 kase cacık

2 lt su
1 tk kahvesi
1 soda
bitki çayları

bugün cidden diğer ıf günlerine göre az yemişsin tatlım ... sabahı 4 gözle beklersin artık ... inşallah güzel güldürür tartı yüzünü .. çok istiyorum bol pon ponla moral bulmanı

Menüm
Sabah peynir çay 2 haşlama yumurta
Öğlen bir avuç fındık kara üzüm
Akşam 1 kase chia yoğurt
Anam ne az ve öz olmuş yazınca fark ettim halamı bekliyorum gelmedi düzen iyice şaştı

evet canım seninde az olmuş hatta yok olmuş ...yemek yok zaten .
Böyle menülerde en büyük risk şu saatlerde acıkıp bir şeyler yemek , bunu bir şekilde dizginleyin .

Merhabalar menüm
Sabah
Yeşil Elma
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Akşam yok
3 sütlü kahve
1 lt. kadar su. 500 ml.daha içerim gece
Spor: yok
Ausencia Sarayca

sende de aynı yorumu yapacağım az hatta yok ... bugünün stresinden mutlaka .
ama genel olarakta ..hafta içi çokça kaçamak yapıp son gün bu şekilde yok kadar beslenmeyi doğru bulmam imkansız

Pilim bitmek üzere

Tam taytımı tişörtümü giydim spora gidicem aklıma geldi yengeme kuzenime söz vermiştim

He günlerden perşembe olduğunu çoktan unutmuşum zaten :/

Ben sana boşuna demiyom 1453 diye
Püsküüte bi sorayım bakim . Yarına cevap gelmezse yanıma yasarsın bu üye 1453 kalma hedef kilosu neyin yok diye
Hedef kiloyu 65 yaparsın aşagısı allah kerim 18 mayısa kadar . Ben garantiye alayımda mezuniyeti
.

Çok teşekkür ederim ♡ dikkat ediyor, sigarayı bıraktı şükür 3 ayı bitti. İçmem diyor inşallah içmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…