Çok zor Ececim. Allahım başımızdan eksik etmesin babalarımızı inşallahSaydın o duyguyu bilirim babamı 6 saat ameliyathane den çıkması için beklemistik iyi geçti dedikleri zamanki rahatlama
Gelmiş geçmiş olsun inş güze Allah şifa versin
Hosbulduk aebeniimmm..bacim sende mi listeye girmek istiyorsun??kaptan kabul etsin ikimizi takima demirbasiz sonucta..
Ayyy kızlaaar başıma garip bi iş geldi sormayın gitsin.kp e yemek götürürken kapıyı arkadan kitledim gittim.bi geldim kızımla arkadaşı tekrar kitlemiş geldik arkadaşının annesiyle açamadık kapıyı...bi saattir uğraş kpi falan çağırdım.konu komşu yardım etti.balkondan girerek açtılar sağolsunlar Allahtan 2.kat...heycan yaptım biraz...ikiyiki kızlar korkmamıştı sakinlerdi.
Canım birşey istemedi Aebenim yaaaAnam menü nerde ???
Ecemavi senin menünde yok gibi bişi bugun kıtlık diyeti yapmışsınız anladım
O da gezmelere gitmişdi.hep korktuğum şeydi inan...başıma geldi...neyseki Allah kötü şeylerden korusun yavrumu...Aaaa kıyamam kv nerde peki ?
Sağol Aynuram♡♡ kimse yaşamasın inşallahsaydin78 canımmmm çok geçmiş olsun babana...birdaha hiç yaşamayasınız bu anları...
O kadar değil
sabah
bal+sirke+limon+tarçınlı su
kahvaltı 09:30
2 dlm peynir
200 ml süt ile sütlü kahve
öglen 13:00
1 karnıyarık
1 kase cacık
2 lt su
1 tk kahvesi
1 soda
bitki çayları
Menüm
Sabah peynir çay 2 haşlama yumurta
Öğlen bir avuç fındık kara üzüm
Akşam 1 kase chia yoğurt
Anam ne az ve öz olmuş yazınca fark ettim halamı bekliyorum gelmedi düzen iyice şaştı
Ben sana boşuna demiyom 1453 diyesaydin78 çok geçmiş olsun ..bununla geçmiş gitmiş olsun hayatınızdan ..babacığında bundan sonra çok dikkat etsin ..dr un dediklerine ..
_AYNURA_ sana da geçmiş olsun canım .. korkmuşsundur tabii ya .
aeben tatlım şöyle yazılacak geçen hafta ki 68 den örnek veriyorum.
aeben(64.7/68/+3.3/%-0.04) yani aslında yüzden -5 ama ayrı kaldığın etaba bölünüyor. bu hafta listeye girersen eksi ile girip ..bundan sonra kalan haftalarda listeye katkı yapabilirsin . hedef kilonu bilmiyorum çünkü sen yarışmaya 55 etapta 6 takımda dahil olmuşsun ..o zaman kayıt alınıtken hedef kilosu ne , başlangıç kilosunu ne yazılmıyormuş ... baharda seninle ilgili bu bilgiler nasıl not düşülmüş bilmek gerek .
Daydream- tatlım ayrı kalman hata :))
canım sende 397 de
daydream15(74.2/73.9/0.3/% 0.4) izne ayrıldı şeklinde izne ayrılmışsın .
Çok teşekkür ederim ♡ dikkat ediyor, sigarayı bıraktı şükür 3 ayı bitti. İçmem diyor inşallah içmezsaydin78 çok geçmiş olsun ..bununla geçmiş gitmiş olsun hayatınızdan ..babacığında bundan sonra çok dikkat etsin ..dr un dediklerine ..
_AYNURA_ sana da geçmiş olsun canım .. korkmuşsundur tabii ya .
aeben tatlım şöyle yazılacak geçen hafta ki 68 den örnek veriyorum.
aeben(64.7/68/+3.3/%-0.04) yani aslında yüzden -5 ama ayrı kaldığın etaba bölünüyor. bu hafta listeye girersen eksi ile girip ..bundan sonra kalan haftalarda listeye katkı yapabilirsin . hedef kilonu bilmiyorum çünkü sen yarışmaya 55 etapta 6 takımda dahil olmuşsun ..o zaman kayıt alınıtken hedef kilosu ne , başlangıç kilosunu ne yazılmıyormuş ... baharda seninle ilgili bu bilgiler nasıl not düşülmüş bilmek gerek .
Daydream- tatlım ayrı kalman hata :))
canım sende 397 de
daydream15(74.2/73.9/0.3/% 0.4) izne ayrıldı şeklinde izne ayrılmışsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?