Pilim bitmek üzere
Tam taytımı tişörtümü giydim spora gidicem aklıma geldi yengeme kuzenime söz vermiştim
He günlerden perşembe olduğunu çoktan unutmuşum zaten :/
Çok teşekkür ederim ♡ dikkat ediyor, sigarayı bıraktı şükür 3 ayı bitti. İçmem diyor inşallah İçmez
Ben sana boşuna demiyom 1453 diye
Püsküüte bi sorayım bakim . Yarına cevap gelmezse yanıma yasarsın bu üye 1453 kalma hedef kilosu neyin yok diye
Hedef kiloyu 65 yaparsın aşagısı allah kerim 18 mayısa kadar . Ben garantiye alayımda mezuniyeti
.
Normalde bu menüye az derim ama yukarıdaki menülerden sonra ...hamdolsun boğazından bir şeyler geçmiş diyeceğim saraycam :)
Amaaaan bir de perşembe perşembe spor şişi olmasın zaten .
Ağız fermuarı kapandı değil mi:))
3 yumurta 1 koca dilim süzme peynir yok yok az değildi
Doğru bulmanı beklemiyorum. Stres sıkıntı bugün böyleydibugün cidden diğer ıf günlerine göre az yemişsin tatlım ... sabahı 4 gözle beklersin artık ... inşallah güzel güldürür tartı yüzünü .. çok istiyorum bol pon ponla moral bulmanı
evet canım seninde az olmuş hatta yok olmuş ...yemek yok zaten .
Böyle menülerde en büyük risk şu saatlerde acıkıp bir şeyler yemek , bunu bir şekilde dizginleyin .
sende de aynı yorumu yapacağım az hatta yok ... bugünün stresinden mutlaka .
ama genel olarakta ..hafta içi çokça kaçamak yapıp son gün bu şekilde yok kadar beslenmeyi doğru bulmam imkansız
Menumu bırakayım inşallah ödemde gider
Su
Peynir salatalık bi dilim çavdar
Ceviz
Kahve yeşil çay
Yeşil fasulye ayran
Kahve zencefili yeşil çay
Az tavuk göğüs bi parça
Salata
Bi kare bitter
2 lt su
Ausencia
Sağol canım ♡
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim :) babamın tansiyonu düşük olduğu için takibe devam ediyorlar muhtemelen yarın taburcu olacak hayırlısıyla :)
Bu arada bugün benim siteye üye olmamın 1. Yılıymışkutlu olsun nice senelere diyeyim
heeee 3 se
Oldu canım şükür açılmış damarları. Rabbim babana da şifa versin kuzumsaydin78 geçmişe bakamadım da baban nasıl oldu ablacım durum nedir? Anjiyo yapıldı mı?
Sabah 1 öğlen 2 yumurta yedim. İlginç olan ise akşam hiç canım yemek istemedi, kendimi zorlayarak yedimr
Yarından itibaren tekrar 2 dl ekmeğe başlıycam bu hafta hiç yemedim çünkü ve istediğim kiloyu da veremedim bana az yemek yarasmiyor kaptanım illa bol bol cızsız yemem lazım
Bencede yarın iyi bir şey olacak hissediyorumyaparsınnn sen , ne cızsız menüler yazdın buraya ...şakır şakır gitti kilolar ... bu hafta da artılarla tuhaf şişliklerle uğraştın ama yine başettin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?