Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah-öğlen aynı
Peynir
Yumurta
Domates
Salatalik
Biber

Akşam
Ton balıklı salata

Su 2 lt

Spor 80 dk yürüyüş

Ausencia
saydin78

Normalde bu menüye az derim ama yukarıdaki menülerden sonra ...hamdolsun boğazından bir şeyler geçmiş diyeceğim saraycam :)

Pilim bitmek üzere

Tam taytımı tişörtümü giydim spora gidicem aklıma geldi yengeme kuzenime söz vermiştim

He günlerden perşembe olduğunu çoktan unutmuşum zaten :/

Amaaaan bir de perşembe perşembe spor şişi olmasın zaten .
Ağız fermuarı kapandı değil mi:))

Çok teşekkür ederim ♡ dikkat ediyor, sigarayı bıraktı şükür 3 ayı bitti. İçmem diyor inşallah İçmez

Aaaa bunu bilmiyordum içiyor gibi kalmış aklımda . çok sevindim .
Sigara içen eş dost arkadaştan da ,ortamlardan da uzak dursun saydın bu çok önemli

harbiden heee ... 55. etap ne yahu

3 yumurta 1 koca dilim süzme peynir yok yok az değildi

Doğru bulmanı beklemiyorum. Stres sıkıntı bugün böyleydi

DelyDoly

menünü yan topikten topladım iki kez oraya gönderip buraya yazdım sandın herhalde

ama balık kraker bu gözlerden kaçmaz

Menum 27.04.2017 Persembe
Sabah
5 zeytin
1 kk peynir
1 yumurtali
2 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 tavuk ciger
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek

Akşam
1 balık kraker

3.5 lt su 1 kayisi çayı 90 dakika yürüyüş

Hayirli aksamlar.kizlar

Menumu bırakayım inşallah ödemde gider
Su
Peynir salatalık bi dilim çavdar
Ceviz

Kahve yeşil çay

Yeşil fasulye ayran

Kahve zencefili yeşil çay

Az tavuk göğüs bi parça
Salata
Bi kare bitter

2 lt su
Ausencia

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim :) babamın tansiyonu düşük olduğu için takibe devam ediyorlar muhtemelen yarın taburcu olacak hayırlısıyla :)
Bu arada bugün benim siteye üye olmamın 1. Yılıymış kutlu olsun nice senelere diyeyim

bakalım ... sabah ola hayrola dilek ... menülerin iyiydi ..kaçamakta yoktu ... yarın gider , gitmeli:)
sabah kendini hangi saatte hafif hissediyorsan o zaman tartılmayı bekle saat olarak imkanın varsa..

hadi bakalım geçmiş gitmiş olsun ... saydının babacığı da iyi ..yoğun bakımdan çıktı herşey yolunda imiş.

ooo pon ponları yarına sakla saadet :)))

Sabah 1 öğlen 2 yumurta yedim. İlginç olan ise akşam hiç canım yemek istemedi, kendimi zorlayarak yedim r

Yarından itibaren tekrar 2 dl ekmeğe başlıycam bu hafta hiç yemedim çünkü ve istediğim kiloyu da veremedim bana az yemek yarasmiyor kaptanım illa bol bol cızsız yemem lazım

yaparsınnn sen , ne cızsız menüler yazdın buraya ...şakır şakır gitti kilolar ... bu hafta da artılarla tuhaf şişliklerle uğraştın ama yine başettin bence

İstediğim kiloyu veremedim derken bu sabaha kadar sabittim. ama bu akşam tok ve kıyafetli neredeyse sabit kilom dayim yarın sürpriz bir kilo bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…