Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar tekrar...menümü yazayım...bugün ısırıkısz falan saf pro yaptım ve saat 4de bitirdim...yarın kahvaltıyı iple çekiyorum yaaa...
10.00 maydanoz+limon+keten tohumu+su kürü
10.30 2yumurta
lor
yeşil çay

15.45 4küçük parça haşlama et
maydanoz
lor
yeşil çay

3litre su
3yeşil çay

bende saraycam...bu hafta kahvaltılar ekmeksiz akşamları ekmekli oldu...özledim yaaa ekmekli kahvaltıyı...

Kaptan okadar kosturmacayla bir gündü ki yemek canım istemedi bide hormonal bir dengesizlik sonra söz konusu yoksa menülerimib sen bilirsin yemeksiz yapamam

Tam bir saf pro ... yarın bütün bu emeğinin karşılığını tartı gösterir inşallah aynuram .

Inan blöf falan yapmadım kaptanım neyse onu yazdım

yok yahu ne blöfü :) toparlamayı biliyorsun bu bir ...toparlamana cevap veren bir bünyen var bu iki

Kaptan okadar kosturmacayla bir gündü ki yemek canım istemedi bide hormonal bir dengesizlik sonra söz konusu yoksa menülerimib sen bilirsin yemeksiz yapamam

bilirim bilirim :)))

burda daha önce de yazmıştım ...eşim değil de kütük abim ... 38 kilo veren beni görüp ... hıııı evet süzülmüşsün biraz demişti

Yarın anneme gideceğim inş haftasonu sık gelemem birde yarın saat 10:30 da kızımın anaokulunda gösterisi var kilomu gitmeden bildirmeye çalışırım bildiremezsem merak etmeyin artık gelince

sorun yok canım ... bekleriz

bu arada bugünkü sınav nasıl geçmiş ?

Ausencia güzelim yicem dedimde 5 tane yiyebildimm hala duruyorr yiyemedimm.midemi bastirsin dedimdee yiyemedimmm haberin olsun

piki madem

Perşembe gelicem dedim geldiiimm :)
Yarını iple çekiyorum bu hafta kilo verdiğimi hissedemiyorum ama 63 lü bir şeyler görmek istiyorum artık takıntı gibi oldu. Yarın en erken ben kalkacağım için yine en erken bildirimi ben yapacağım

İnnnşallah...tartıya çıkıcam birazdan

siftah senden bereket Allahtan o zaman ...bol pon ponlu bildirim yaparsan ayakkabının altına kızların ismini de yaz

Aus cnm biraz can sıkıcı şeyler vardı bugün, birde boğazım iki taraflı küçük dilimde olmak üzere şişmiş
.reglide başlamadı ki antibiyotik içeyim

Evet bu gece zor geçecek bana çok açım, ama ağzıma lokma koymadım bi yesem devamı gelicek biliyorum 1 sade kahve içtim

Yarın kıymalı ıspanak var yoğurtla yerim ama ek bişeyler yemeliyim yanında, çok acıkırım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…