İstediğim kiloyu veremedim derken bu sabaha kadar sabittim. ama bu akşam tok ve kıyafetli neredeyse sabit kilom dayim yarın sürpriz bir kilo bekliyorum bakalım
Inan blöf falan yapmadım kaptanım neyse onu yazdımbende bunu diyorum işte ...sen başetmişsindir derken
bende saraycam...bu hafta kahvaltılar ekmeksiz akşamları ekmekli oldu...özledim yaaa ekmekli kahvaltıyı...Sabah 1 öğlen 2 yumurta yedim. İlginç olan ise akşam hiç canım yemek istemedi, kendimi zorlayarak yedimr
Yarından itibaren tekrar 2 dl ekmeğe başlıycam bu hafta hiç yemedim çünkü ve istediğim kiloyu da veremedim bana az yemek yarasmiyor kaptanım illa bol bol cızsız yemem lazım
bugün cidden diğer ıf günlerine göre az yemişsin tatlım ... sabahı 4 gözle beklersin artık ... inşallah güzel güldürür tartı yüzünü .. çok istiyorum bol pon ponla moral bulmanı
evet canım seninde az olmuş hatta yok olmuş ...yemek yok zaten .
Böyle menülerde en büyük risk şu saatlerde acıkıp bir şeyler yemek , bunu bir şekilde dizginleyin .
sende de aynı yorumu yapacağım az hatta yok ... bugünün stresinden mutlaka .
ama genel olarakta ..hafta içi çokça kaçamak yapıp son gün bu şekilde yok kadar beslenmeyi doğru bulmam imkansız
Bende ekliycem bu hafta bakalım kilo verebilecek miyim.bende saraycam...bu hafta kahvaltılar ekmeksiz akşamları ekmekli oldu...özledim yaaa ekmekli kahvaltıyı...
İnsan motive oluyor başkasından duyuncaEn son 1 mart da gördüğüm bir arkadaş ne güzel zayiflamişsın dedi
İnsan motive oluyor başkasından duyunca
iyi akşamlar tekrar...menümü yazayım...bugün ısırıkıszfalan saf pro yaptım ve saat 4de bitirdim...yarın kahvaltıyı iple çekiyorum yaaa...
10.00 maydanoz+limon+keten tohumu+su kürü
10.30 2yumurta
lor
yeşil çay
15.45 4küçük parça haşlama et
maydanoz
lor
yeşil çay
3litre su
3yeşil çay
Inan blöf falan yapmadım kaptanım neyse onu yazdım
Kaptan okadar kosturmacayla bir gündü ki yemek canım istemedi bide hormonal bir dengesizlik sonra söz konusu yoksa menülerimib sen bilirsin yemeksiz yapamam
İş yerinde her gören ne kadar güzel kilo verdin diyorlar bi benim kütük (ay dilimde varmıyor öyle demeye ama haketti) anlamadı kilo verdiğimi. Bu gün sordum canım takdir etmiycek misin beni, baya kilo verdim. dedim. Yooo hiç anlamadım. diyor.
Yarın anneme gideceğim inş haftasonu sık gelemem birde yarın saat 10:30 da kızımın anaokulunda gösterisi var kilomu gitmeden bildirmeye çalışırım bildiremezsem merak etmeyin artık gelince
Ausencia güzelim yicem dedimde 5 tane yiyebildimm hala duruyorr yiyemedimm.midemi bastirsin dedimdee yiyemedimmm haberin olsun
İnnnşallah...tartıya çıkıcam birazdanTam bir saf pro ... yarın bütün bu emeğinin karşılığını tartı gösterir inşallah aynuram .
yok yahu ne blöfü :) toparlamayı biliyorsun bu bir ...toparlamana cevap veren bir bünyen var bu iki
bilirim bilirim :)))
burda daha önce de yazmıştım ...eşim değil de kütük abim ... 38 kilo veren beni görüp ... hıııı evet süzülmüşsün biraz demişti
sorun yok canım ... bekleriz
bu arada bugünkü sınav nasıl geçmiş ?
piki madem
Perşembe gelicem dedim geldiiimm :)
Yarını iple çekiyorum bu hafta kilo verdiğimi hissedemiyorum ama 63 lü bir şeyler görmek istiyorum artık takıntı gibi oldu. Yarın en erken ben kalkacağım için yine en erken bildirimi ben yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?