siftah senden bereket Allahtan o zaman ...bol pon ponlu bildirim yaparsan ayakkabının altına kızların ismini de yaz
Geçmiş olsun canim. Yarın yemeğinin yanına pro da al doyarsınAus cnm biraz can sıkıcı şeyler vardı bugün, birde boğazım iki taraflı küçük dilimde olmak üzere şişmiş
.reglide başlamadı ki antibiyotik içeyim
Evet bu gece zor geçecek bana çok açım, ama ağzıma lokma koymadım bi yesem devamı gelicek biliyorum 1 sade kahve içtim
Yarın kıymalı ıspanak var yoğurtla yerim ama ek bişeyler yemeliyim yanında, çok acıkırım yine
Geçmiş olsun canim. Yarın yemeğinin yanına pro da al doyarsın
Aus cnm biraz can sıkıcı şeyler vardı bugün, birde boğazım iki taraflı küçük dilimde olmak üzere şişmiş
.reglide başlamadı ki antibiyotik içeyim
Evet bu gece zor geçecek bana çok açım, ama ağzıma lokma koymadım bi yesem devamı gelicek biliyorum 1 sade kahve içtim
Yarın kıymalı ıspanak var yoğurtla yerim ama ek bişeyler yemeliyim yanında, çok acıkırım yine
Sabah 6 da ben tartılacağım
Çarşamba menüm :
Sabah: 1,5 dl ekmek , peynir, dom.sal.bib, yeşillik
1 çr. Kş . Kuşburnu ,5 zeytin
Öğle:
Yr. Kepç. Yş. Mercimek,
2 kş salata , 1dl kbak mücver.
İkindi: ( sohbette)
Tavuk salata, 1 kş bulgur,
Sebze kurusu , 1 kabak dolma .
Su: 2,5
Spor yok ...
Perşembe menüm
Sabah:
1dl ekmek ,peynir, dom-sal-bib , 3 zeytin.
İkindi : (günde)
Bap [ yöresel ( yeşil mer, bulgur sogan may. Vs.)]
1 ym kş kısır ve yogurlu kabak salatadı .
5 gibi :
2 şer ısırık kokoreç ve döner ( zalım koktu )
Su : 2 lt .
Spor yok ...
İnşallah yapabilirim ablasiftah senden bereket Allahtan o zaman ...bol pon ponlu bildirim yaparsan ayakkabının altına kızların ismini de yaz
Kaptanım ben istiyorum ki her gün en az 100-200 gr gitsin. Gitmeyince moral bozukluğu oluyor. Aslında sabahları tartılmasam daha iyi.
Tam bir saf pro ... yarın bütün bu emeğinin karşılığını tartı gösterir inşallah aynuram .
yok yahu ne blöfü :) toparlamayı biliyorsun bu bir ...toparlamana cevap veren bir bünyen var bu iki
bilirim bilirim :)))
burda daha önce de yazmıştım ...eşim değil de kütük abim ... 38 kilo veren beni görüp ... hıııı evet süzülmüşsün biraz demişti
sorun yok canım ... bekleriz
bu arada bugünkü sınav nasıl geçmiş ?
piki madem
T tuba52 izne ayrıldın ... kayboldun gittin...tam tahmin ettiğim gibi ... diyette gitmedi umarım .
Sekercikiz canım sen nasılsın ? özlendin ...
ada81 güzellik bugün giremedin hiç galiba ... misafirlerin gelmiştir dün ... ne güzel ne mutlu günler şimdi sana
cydnz_1 sende yine bizi bıraktın ..
Hadi bakalim insallah mezun olursun bacim..Ata seneye girecek insallah..Benim çogu gitti azı kaldı hülyam . Listedede izinli göründügümü biliyordum , hazırda kilo verirken listeye faydam olsun demiştim ama eski hesaplar ortaya döküldü.
Zaten listede uzun kalmaya niyetim yok tatile kadar hedefe yaklaşıp mezun olayım listedede izinli durmayım demiştim .
Bakalım.
Hadi sende silkelen artıkata teogami girdi ?
Yok Aynuram ben diyette degilkende buralardayim...bu siralar firsat olmadi.Daydream- canım hoş gelmişsin...burdan kopmanın nedeni sadece diyette olmamaktır başka bir şey deyil istesen vakit bulursun ...hadi yarın cuma...bildirimini yap...başla yeniden..
Yarin yer varsa olursa yani bende gireyim listeye azcik arti var ama..@saydin78 çok geçmiş olsun ..bununla geçmiş gitmiş olsun hayatınızdan ..babacığında bundan sonra çok dikkat etsin ..dr un dediklerine ..
@_AYNURA_ sana da geçmiş olsun canım .. korkmuşsundur tabii ya .
aeben tatlım şöyle yazılacak geçen hafta ki 68 den örnek veriyorum.
aeben(64.7/68/+3.3/%-0.04) yani aslında yüzden -5 ama ayrı kaldığın etaba bölünüyor. bu hafta listeye girersen eksi ile girip ..bundan sonra kalan haftalarda listeye katkı yapabilirsin . hedef kilonu bilmiyorum çünkü sen yarışmaya 55 etapta 6 takımda dahil olmuşsun ..o zaman kayıt alınıtken hedef kilosu ne , başlangıç kilosunu ne yazılmıyormuş ... baharda seninle ilgili bu bilgiler nasıl not düşülmüş bilmek gerek .
Daydream- tatlım ayrı kalman hata :))
canım sende 397 de
daydream15(74.2/73.9/0.3/% 0.4) izne ayrıldı şeklinde izne ayrılmışsın .
Hosbulduk canimmmm
Canim gecmis olsun babacigina..İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim :) babamın tansiyonu düşük olduğu için takibe devam ediyorlar muhtemelen yarın taburcu olacak hayırlısıyla :)
Bu arada bugün benim siteye üye olmamın 1. Yılıymışkutlu olsun nice senelere diyeyim
Normalde yok ta yarın geç gidecek okulabakalım ... sabah ola hayrola dilek ... menülerin iyiydi ..kaçamakta yoktu ... yarın gider , gitmeli:)
sabah kendini hangi saatte hafif hissediyorsan o zaman tartılmayı bekle saat olarak imkanın varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?