Tartıldım ben de...yarına eksiyim orası kesin ama olala olacağını sanmıyorum...eksi olayım da önemlisi o.koskoca hafta güme gitmesin...bu hafta daha sıradan bir hafta olacak.diyetimde rahat sıradan olur inşallah.yarın ola hayr ola...çok acıktım...kahvaltıya fecii planlarım var...ama cıssız ha yalnış anlaşılmasın...ayaklarım buz gibi ya umarım ödem yapmam yarına...ayyy herşeyden korkar oldum ya...
Vay kaptan sende de ne metabolizma hızı varmış Maaşallah
Ay insan izne ayrılınca bazen kopuyor bir türlü gelemiyor aklı burda olsa da
Bu arada @Neshve namı diğer üzümü gören oldu mu
Yarin yer varsa olursa yani bende gireyim listeye azcik arti var ama..
Ausum ben böyle damdan düşer gibi liste dedim ama listenin durumu ne musaidmi nasıl ? Bekleyen varmı hak olmasın.
İlahi sarayca .. şurda şakır akır takır takır kilo verenlerden biri de bendim .. hiç artı sabit gelmedim .. ama öyle her gün tartı 100 200 göstermedi .. kiminde 3-4 gün oynamadı ...bir den 500 600 gitti ..
benim moralimi bozmuyordu ... ama seni etkiliyor belli .. eeee çıkmadan da duramazsın ... en azından salı cuma gibi belli günleri tartı günün yap .en fazla haftada 3 gün mesela
Betulina mezun olursa aebenimi al bencede ausum..tatil planlari var ince ince salinsin:)heee ya beni meta turbo nitro speddy gonzales .... meta iyi de bende fena değilim ... 0 kaçamak , parmak bile yalamadan ... bakliyat yok .. şişirici çorba yok ... öyle yaptın diyeti.. ve 1 kez 4 gün hariç hiç şok mok diyet yapmadım:)
Üüzüm yok , mumu yok ... seslenmekten yoruldum artık onlar diyet bırakmaktan yorulmuyor .
canlar ikinize birden yazayım ... liste yarın 13 kişi ..
mak.15 olabiliyor .
lakin öncelikli olarak listeye yeni izne yarılanSekercikiz ve ada81 nın dönüşü var ..onlar uzun soluklu değil de belirli sebeplerden dönmek üzere ayrıldılar .
dönüşleri en erken 12 Mayıs kurallar gereği .
yani 2 hafta var .
bu iki haftada tahmini mezun edebileceğim (bir sürpriz olmazsa)Betulina var .
yani sayı olarak sıkıntı var .
en iyi ihtimal birinizi alıp , ki sanırım aebenin hedefine sadece 3 kilo kadar var ... o hızla mezun olup yerini hülyaya bırakabilir .
Tabii bir de şu var , ikinizde artı ile listeye giriyorsunuz , ola ki derece gelecekse ve sizi listeye aldım diye bu hafta kaçıyorsa ..bunu da gözetmek durumundayım .
ayyyy siz yarın ola hele bana bırakın ... bu liste hiç boşalmıyor:)))
Betulina mezun olursa aebenimi al bencede ausum..tatil planlari var ince ince salinsin:)
Kızlar ben kendimi listede gibi hissediyorum. Çünkü kaptanımız liste dışı olsakta aynı ilgi ve alakayı gösteriyor
Kızlar ben kendimi listede gibi hissediyorum. Çünkü kaptanımız liste dışı olsakta aynı ilgi ve alakayı gösteriyor
Ona şüphe yokta , biz yani şahsım adına diyete aynı ilgi alakayı gösteremiyorum
Ben çıkıyorum güzeller .
Günün çoğunu uykuda geçirdim zaten .
Bi bacak yastık üzerinde .
İlaçlarda uyku mu yapıyor bilemedim .
Şişlik ve kilo yapıyormuş onu okudum da
Zaten beslenme düzenimi azaltmadım ama spor yok . bu ara bir kaç kilo gelse de vereceğime eminim .
Cuma ola hayrola
Seviliyorsunuz
Ayy yarın bu haftaki stres demoralizasyon ve hastalık birleşince artı çıkmasam iyidirhadi bakalım geçmiş gitmiş olsun ... saydının babacığı da iyi ..yoğun bakımdan çıktı herşey yolunda imiş.
ooo pon ponları yarına sakla saadet :)))
Allaha şükür.. Çok geçmiş olsun şifalar dilerim :)Oldu canım şükür açılmış damarları. Rabbim babana da şifa versin kuzum
Allah razı olsun çok teşekkürler :)Canim gecmis olsun babacigina..
Her şekilde mi?
Artık gelsekte.....
Sabit çıksakta......
Ama sende bıraktın iyicelistede olmak seni de motive eder.
Dur bakalım yarın iyice bakacağım canım.şimdi aklımdaki bilgilerle yazdım
sende aklımdasın canım ...çok istikrarlı gidiyorsun . liste için biçilmiş kaftansın da .. şu artılarının göze batmayacağı bir ara bi hafta bulduğumda ....
Ayy yarın bu haftaki stres demoralizasyon ve hastalık birleşince artı çıkmasam iyidir
Allaha şükür.. Çok geçmiş olsun şifalar dilerim :)
Allah razı olsun çok teşekkürler :)
Olur mu canım buradaki en azimlilerden biri sensin maşallah.Ona şüphe yokta , biz yani şahsım adına diyete aynı ilgi alakayı gösteremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?