Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tartıldım ben de...yarına eksiyim orası kesin ama olala olacağını sanmıyorum...eksi olayım da önemlisi o.koskoca hafta güme gitmesin...bu hafta daha sıradan bir hafta olacak.diyetimde rahat sıradan olur inşallah.yarın ola hayr ola...çok acıktım...kahvaltıya fecii planlarım var...ama cıssız ha yalnış anlaşılmasın...ayaklarım buz gibi ya umarım ödem yapmam yarına...ayyy herşeyden korkar oldum ya...

Bende çok açım AYNURA sabahki yiyeceğim peynir gözümde yltutuyor

Vay kaptan sende de ne metabolizma hızı varmış Maaşallah

heee ya beni meta turbo nitro speddy gonzales .... meta iyi de bende fena değilim ... 0 kaçamak , parmak bile yalamadan ... bakliyat yok .. şişirici çorba yok ... öyle yaptın diyeti.. ve 1 kez 4 gün hariç hiç şok mok diyet yapmadım:)

Ay insan izne ayrılınca bazen kopuyor bir türlü gelemiyor aklı burda olsa da
Bu arada @Neshve namı diğer üzümü gören oldu mu

Üüzüm yok , mumu yok ... seslenmekten yoruldum artık onlar diyet bırakmaktan yorulmuyor .

Yarin yer varsa olursa yani bende gireyim listeye azcik arti var ama..

Ausum ben böyle damdan düşer gibi liste dedim ama listenin durumu ne musaidmi nasıl ? Bekleyen varmı hak olmasın.

canlar ikinize birden yazayım ... liste yarın 13 kişi ..
mak.15 olabiliyor .
lakin öncelikli olarak listeye yeni izne yarılan Sekercikiz ve ada81 nın dönüşü var ..onlar uzun soluklu değil de belirli sebeplerden dönmek üzere ayrıldılar .
dönüşleri en erken 12 Mayıs kurallar gereği .
yani 2 hafta var .
bu iki haftada tahmini mezun edebileceğim (bir sürpriz olmazsa) Betulina var .
yani sayı olarak sıkıntı var .
en iyi ihtimal birinizi alıp , ki sanırım aebenin hedefine sadece 3 kilo kadar var ... o hızla mezun olup yerini hülyaya bırakabilir .
Tabii bir de şu var , ikinizde artı ile listeye giriyorsunuz , ola ki derece gelecekse ve sizi listeye aldım diye bu hafta kaçıyorsa ..bunu da gözetmek durumundayım .

ayyyy siz yarın ola hele bana bırakın ... bu liste hiç boşalmıyor:)))

Öyle yapicam bu hafta sadece akşam tartılacam. Sabah moral bozucu oluyor. Tabi dayanabilirsem

Betulina mezun olursa aebenimi al bencede ausum..tatil planlari var ince ince salinsin:)

Kızlar ben kendimi listede gibi hissediyorum. Çünkü kaptanımız liste dışı olsakta aynı ilgi ve alakayı gösteriyor

Betulina mezun olursa aebenimi al bencede ausum..tatil planlari var ince ince salinsin:)

Ama sende bıraktın iyice listede olmak seni de motive eder.
Dur bakalım yarın iyice bakacağım canım.şimdi aklımdaki bilgilerle yazdım

Kızlar ben kendimi listede gibi hissediyorum. Çünkü kaptanımız liste dışı olsakta aynı ilgi ve alakayı gösteriyor

sende aklımdasın canım ...çok istikrarlı gidiyorsun . liste için biçilmiş kaftansın da .. şu artılarının göze batmayacağı bir ara bi hafta bulduğumda ....

Ben çıkıyorum güzeller .
Günün çoğunu uykuda geçirdim zaten .
Bi bacak yastık üzerinde .
İlaçlarda uyku mu yapıyor bilemedim .
Şişlik ve kilo yapıyormuş onu okudum da
Zaten beslenme düzenimi azaltmadım ama spor yok . bu ara bir kaç kilo gelse de vereceğime eminim .

Benimde uykum geldi
Bu gece rüyamda yine hamburger kovalıycam kesin

hadi bakalım geçmiş gitmiş olsun ... saydının babacığı da iyi ..yoğun bakımdan çıktı herşey yolunda imiş.

ooo pon ponları yarına sakla saadet :)))
Ayy yarın bu haftaki stres demoralizasyon ve hastalık birleşince artı çıkmasam iyidir

Oldu canım şükür açılmış damarları. Rabbim babana da şifa versin kuzum
Allaha şükür.. Çok geçmiş olsun şifalar dilerim :)

Canim gecmis olsun babacigina..
Allah razı olsun çok teşekkürler :)

Her şekilde mi?

Artık gelsekte.....
Sabit çıksakta......

Cıks ... o zaman külkedisinin üvey annesi modum çıkar ortaya

Şaka bir yana ... cidden emek veriyoruz burada ...karşıklıklı ... yiyerek kilo alana , veremeyene .. verdiğini hem de takır takır verdiğini bildiğim kişilerin kaçamaklarla kilo alımına dayanamıyorum .

Sevgim bakidir ama anne gibi hem kızar hem severim o zaman

Çoğu gitti azı kaldı çok şükür. Buraya ilk geldiğimde listeye girmek istiyordum şimdi ise sen nasıl uygun görürseniz öyle olsun. Liste yada listesiz bu sefer başarmak istiyorum.

Ben geldim
Kendimi köyden gelmiş gibi hissediyorum
Civcivleri bugün bahçeye çıkardım kedi kapmasın diyede hep bahçede oyalandım bir çim biçimişim sanarsın adam tıraş ettim çok güzel oldu.sonra çocuklara çimlerin üstüne sofra kurdum sonra adam geldi sonra komşumu çağırdım Sonra ben gittim derken bu saat oldu menümde YOk
şöyle oturup bişey yemedim sabah süt elma öğlen salatalık yoğurt akşamda yaptığım yemeklerin tadına tuzuna bakarken ne yediysem o.bakalım sabah ola hayrola.bu hafta çok umutluydum ama emekler ziyan olmaz eminim Rabbim uğraşlarımızı görüyon sen yüzümüzü kara çıkarma yarabbi...

Ayy yarın bu haftaki stres demoralizasyon ve hastalık birleşince artı çıkmasam iyidir

Allaha şükür.. Çok geçmiş olsun şifalar dilerim :)

Allah razı olsun çok teşekkürler :)

yok öyle bir ihtimal saadet .
zaten bacağım ödem , içim şiş ...daha şişirmeyin içimi gece gece ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…