Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar damdan düşer gibi daldım ama katılmak istiyorum sayfasına yazmadan ilk buraya yazıyorum aranında yer varsa bende katılabilirmiyim bu topikte ausencia var belki hatırlamaz ama onun yemek sayfasında onu çok takip ettim ve kendisine karşı bir sempatim var onunla aynı grupta olmaktan mutluluk duyarım lütfennn benide alın

Hayirdir canim rahatsiz misin ? Bisey mi oldu ?

Ben ara sira bakiyorum size aklim burda sali günü diyetisyen randevum var onu bekliyorum

Canım merhabalar hatırlamaz olur muyum gazel gözde sen ... ne çok yemek derdindeydik o zaman o yüzden şimdi de buralardayız .
Arkadaşım takım dolu evet .. yarışmak , listede olmak insanı motive ediyor genelde ... ve bizim liste ekmek kuyruğu gibi
Ama burada olmak istiyorum dersen , liste dışı arkadaşlarımız da var devam eden . Sonuçta liste dışı almama kararım vardı ve bakidir ama seninle diyaloğumuz başka .
Bu şekilde devam ederim sorun değil dersen ...ilk sayfadaki formu doldurarak aramıza katılabilirsin bende seve seve hoş geldin derim
İlla ki yarışmada olmalıyım dersen , o zaman katılmak isteyenlerin başlığından başvurursun canım .

Hayirdir canim rahatsiz misin ? Bisey mi oldu ?

Ben ara sira bakiyorum size aklim burda sali günü diyetisyen randevum var onu bekliyorum

Görmemişin sporu olmuş ..... bacağımda bir ağrı vardı , dün gittim dr a ... ödem ve kas çatlağı oluşmuş . sol bacak tırtıngen şu an aşırı yüklenmeden olmuş ..ısınmama ve çok yüklenme sebebi.

Hatırladığın için okadar mutlu oldumki evet ogünler aklımdan hiç çıkmıyor sırf ne yapmıssınız diye yaylada zorla bilgisayarı çektirmeye çalışıp tariflerinizi beklerdim oruç ayı sizinle çok güzel geçmişti,
Ben burada liste dışı yazışayım ozaman uygun olursa inan okadar kilo vermeye ihtiyacım varki ilerde yer boşalırsa alınırım belkii,ben 2007 yılında bu siteye ilk üye olduğumda 6ncı gruptaydım ve mezun olarak ayrılmıştım şimdi doğum yaptım 7 yıl oldu ve halen veremedim eski günlere geri döneyim dedim burda inanın kilo vermek çok güzeldi sankii bir evim gibiydi,sizinde burda olmanız beni çok mutlu etti aebenide hatırlıyorum ama nerden hangi topikten tam hatırlıyamadım,

Hoşgeldin burda kilo vermemek gibi bi şey söz konusu değil Eminim sende verirsin başarılar gazan mübarek olsun :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…