Yaktın ausu Umay ablaaaasağol canım ... kesinlikle .
Hata bende . senelerdir spordan bi haber bedene bu kadar yüklenilmez.
Akıllandım ama .
Bu da ders oldu
Yaktın ausu Umay ablaaaa
ayyy o hafta neydi ahu ya ... yeminle sabah kargalarla koştum ... akşam ayrı spor .. ama o zaman olsa arada en az 2 hafta geçti ..
İntervalin veeer coşkuyu kısmı beni mort etti bence ... yeminle o hızla kondisyon bisikleti yer değiştiryordu odanın içinde
Tamam ablacımBak tam gidiyordum ... menü yaz bakem ...
bir de gözünü sevem çok geç bildirim yapma .. şöyle 12-1 olsun he mi bari ?
İlk bildirim geliyor
Geçen hafta: 64
Bu hafta : 62.9
Fark: 1.1 kg
Yüzde: 1.71
Heh bende tam bunlardan bahsediyordumheee ya beni meta turbo nitro speddy gonzales .... meta iyi de bende fena değilim ... 0 kaçamak , parmak bile yalamadan ... bakliyat yok .. şişirici çorba yok ... öyle yaptın diyeti.. ve 1 kez 4 gün hariç hiç şok mok diyet yapmadım:)
Üüzüm yok , mumu yok ... seslenmekten yoruldum artık onlar diyet bırakmaktan yorulmuyor .
canlar ikinize birden yazayım ... liste yarın 13 kişi ..
mak.15 olabiliyor .
lakin öncelikli olarak listeye yeni izne yarılan @Sekercikiz ve @ada81 nın dönüşü var ..onlar uzun soluklu değil de belirli sebeplerden dönmek üzere ayrıldılar .
dönüşleri en erken 12 Mayıs kurallar gereği .
yani 2 hafta var .
bu iki haftada tahmini mezun edebileceğim (bir sürpriz olmazsa) @Betulina var .
yani sayı olarak sıkıntı var .
en iyi ihtimal birinizi alıp , ki sanırım aebenin hedefine sadece 3 kilo kadar var ... o hızla mezun olup yerini hülyaya bırakabilir .
Tabii bir de şu var , ikinizde artı ile listeye giriyorsunuz , ola ki derece gelecekse ve sizi listeye aldım diye bu hafta kaçıyorsa ..bunu da gözetmek durumundayım .
ayyyy siz yarın ola hele bana bırakın ... bu liste hiç boşalmıyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?