Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaktın ausu Umay ablaaaa

ayyy o hafta neydi ahu ya ... yeminle sabah kargalarla koştum ... akşam ayrı spor .. ama o zaman olsa arada en az 2 hafta geçti ..
İntervalin veeer coşkuyu kısmı beni mort etti bence ... yeminle o hızla kondisyon bisikleti yer değiştiryordu odanın içinde

Ozaman yıprandı intervalle patladı neyse bidaha hepimize ders oldu

Bak tam gidiyordum ... menü yaz bakem ...
bir de gözünü sevem çok geç bildirim yapma .. şöyle 12-1 olsun he mi bari ?
Tamam ablacım
Menü dediğin sadece akşam yemeğinden oluşuyor hatta öğlen akşam arası gibi. Saat 4 buçuk gibi yedim en son tavuk kanat 3 tane ve 2 dilim ekmek yedim. Sabah babamın yanına gittim oradan okula oradan tekrar babamın yanına derken hiçbir şey yiyemedim açıkçası aklıma bile gelmedi aklımda sadece babam vardı. En sonunda artık şekerim mi düştü tansiyonum mu bilemem bi kötü hissettim de hatırlayıp yedim

Heh bende tam bunlardan bahsediyordum kart sende şekerim nasıl gerekiyorsa öyle oyna

Düzensiz kaçamaklı menülerim, olamadığım regl, günlerdir tuvalete çıkmamış olmam ve sonuç maalesef artıyım üzgünüm kızlar. Yüzdeyi olumsuz etkiledim kusura bakmayın lütfen

Geçen hafta: 61.9
Bu Hafta: 62.6
Fark: −0.7
Yüzde: −1.1308562197
Ausencia

Hayırlı cumalar bacılar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 68
Bu hafta 67,2
Fark: 0,8 gr.
Son iki gün düz 67 idim, son iki günki menüler artı çıkardı beni hedefim 66 lı rakamlardı . Bu hafta sporumda yoktu .
Onümüzdeki hafta rahatlatın sporumuda yaparım inş .
Bu sonuçta fena değil , haftaya inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…