Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oo süper abla iyi gitmişşş benimde daha fazla giderdi ama sabitim salıdan beri
regli geçsin eminim çok iyi gidicekkk

Günaydın hayirli cumalar olsun.

Geçen hafta 62.5 kg
Bu hafta 61.8 kg
Fark 0.7 kg
% 1.12

tebriklerrrrr kızlarrrrr

Herkes güzellik yada leptin uykusunda sanırım ben yürüyorum bugün başka yürüme olanağım olmaz galiba

ben 5:45 te kalktımz encefilli limonlu suyumu içtim yürüdüm 1 saat
şimdi iş yerindeyimm ama sorsan gelirmiydim tabikide hayır (
çok gastayım dökülüyorummm

Vauuu ablam.66lara az kalmış...kocaman tebrikler...

Günaydın Arkafaşlar her ne kadar mezun olup eskisi kadar menü bildirimine çpk katılamasam da her cuma kilo bildireceğim

Geçen hafta 59.3
Bu hafta 59.4
Fark 100 gr

Fark çok olmasa da ben kendimi davul gibi şiş hissediyorum çünkü tam 10 gün oldu regl geçeli hiç bu kadar geç kalmamıştı hamile olmama ihtimal Yok yani inşallah Allah korusun gerçi test de yaptım negatif ama neden olmuyorum bilmiyorum. Regl söktürücü tavsiyesi olan varsa alabilirim kızlar

Tebrikler kanki.Regle rağmen eksideysen sonrası olala olacak eminim...nasıl?zorlanmadın dimi bu hafta?

yok hayır
çok inceldimmm, cnm 66.6 dan aha aşagıdayımda işte sabah 5:45 te tartıldım
regli vs derken na palım haftaya gider

önümüzdeki hafta sunta filanda yemiycem hep yumurtalı bol yeşillikli kahvaltı yapıcam
birde meyveyi yürüyüşe çıkmaadan önce yemeyi deniycem ögün ile karıştırmıycam

Günaaaydın kızlaaar herkese hayırlı cumalar

Geçen hafta: 69
Bu hafta :68.8
Fark:200 gr

Ama bir ohhh çok şükür dedim bu hafta düne kadar çılgın artılardaydım çünkü hala şişim bu arada ödemim inmiyor parmaklarımdan anlıyorum

İlk bildirim geliyor
Geçen hafta: 64
Bu hafta : 62.9
Fark: 1.1 kg
Yüzde: 1.71

tebrik ederim canım

Haftanın küçük eniştesi geldi
Geçen hafta : 67.0
Bu hafta :66.6
Giden : 400 gr

Regli oldum, haftaya allah kerim; )

gayet iyi tebrikler canım, haftaya daha iyi vereceksin şimdiden belli, yine IF mi yapacaksın

tebrik ederim gayet başarılı canım

kuzum bu haftayı onca şeye rağmen yinede iyi atlattın, haftaya toparlarsın inşallah.

tebrik ederim aebenim
Günaydın. Kilo bildirimim :
Geçen hafta 68.3
Bu hafta 68.1
Fark 0.2
Yüzde %0.29

Bu hafta kötü oldu. Malum sebeplerden dolayı beni mazur görün lütfen

tebrikler canım

Saraycam supersin seni kutlarım...azmin zaferi böyle olur işte

son gün gitti aynuram düne kadar sabittim.

tebrikler canım

tebrik ederim canım

Günaydın ...
Hayırlı Cumalar .

İlk bildirim geliyor
Geçen hafta: 64
Bu hafta : 62.9
Fark: 1.1 kg
Yüzde: 1.71

Tebrikler canım ... 63 derken hiç uğramadan oraya 62 ler gelmiş . süpersin . İstedikten sonra oluyor .

Haftanın küçük eniştesi geldi
Geçen hafta : 67.0
Bu hafta :66.6
Giden : 400 gr

Regli oldum, haftaya allah kerim; )

senden her hafta yaklaşık 500 gitmesi de bu diyetin işe yaradığını gösterir banum . artı yoksa, sabit yoksa ıf sende tuttu demektir . tebrikler ... haftaya eminim çok daha güzel olacak .

Çok iyi ececim .. akmaz kokmaz olur mu hiç ?
Gayet güzel bir sonuç.
Üstelik ellerinle açtığın mantıyı bırakıp yürüyüşe çıktın ... Ben sana çook teşekkür ederim ..
Mezun edeceğiz seni bu istek ve azimle canım .

Günaydın hayirli cumalar olsun.

Geçen hafta 62.5 kg
Bu hafta 61.8 kg
Fark 0.7 kg
% 1.12

Sarayca süpersn canım. Kocaman tebrikllerr .
ne yapıp ne ettin yolladın artıları .
700 gr. senin kilonda cidden çook iyi .

Yok ne kusuru ... haftaya verirsin.

Aebenim tebrikler canım .
68 den koşarak uzaklaşmışsın .
Bir de listeye girersen ...gelsin mezuniyet ... ellerimle hazırlayacağım mezuniyet tacını :)

Günaydın. Kilo bildirimim :
Geçen hafta 68.3
Bu hafta 68.1
Fark 0.2
Yüzde %0.29

Bu hafta kötü oldu. Malum sebeplerden dolayı beni mazur görün lütfen

Az yediğin düzensiz olduğun haftalar sende işe yaramıyor saadet.
Bu hafta bugünden kafana koy ...çok iyi bir hafta geçecek , diyete 4 elle sarılacağım diye.
düzenli menü paylaş .
Haftaya çok daha iyi olsun .
Hep beraber toparlanın haftaya .

canım tabii ki de her cuma bildirim yap .
Koruma da bende pek menü yazmıyorum ...ama bildirim yapalım ki baktık artılar fazla fazla geliyor hemen önlem almaya başlayalım . 100 gr . bir şey değil koruma da hatta çok iyi .regl faktörü de var.
Regl için bir önerim yok , arkadaşlardan bilen yazacaktır tatlım .

evet mimum ... cidden kabus bir hafta idi .. sen zaten ne zaman yolculuk yapsan bu artılar cee diye geliyor kilo kilo .. şükür toparladın . gül gibi 200 gr. mı gördük:)
Eminim bu hafta çok daha iyi olacaktır . tebrikler canım ...onca artıyı yollamak normal kilo vermekten çok daha zordu çünkü .

Kaptanım güncel kilom 52.9 koruma için başarılı en azından hiç dikkat etmediğim halde 53 rakamını görmedim ama bu hafta benim için verimsiz bir haftaydı sınavdan dolayı ne uykum düzenli ne yemeklerim herşey dengesizdi sabahları da kahvaltı yapmadım bugün de dahil Bu sabah karnımda şişkinlik vardı sanırım regl geliyor çoktan olmalıydım zaten yani bu rakam daha da aşağı olabilir

Dün ki menüm Ausencia

Sabah; 07:45 - 200 ml muzlu süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Öğle; 12:50 - 3 ad.izmir köfte + 2 dilim pişmiş patates + 1 tabak çoban salatası
Ara; 16:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 18:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 5 ad.yeşil zeytin + 2 dilim çeçil peyniri + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 1 paket eti form

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…