Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim cidden yoğun bir haftadaydın .
Bence de gayet iyi sonuç. Hem dediğin gibi bence de aslında o rakam biraz daha alttadır :)
tebrikler yine de fıstığım , korumak özellikle ilk 2-3 ay vücut yeni düzene alışana kadar korumak ..vermekten daha zordur .

Günaydın güzellikler hayırlı cumalar

Geçen hafta : 78
Bu hafta : 76,6
Fark : 1,4
Yüzde : 1,8 %

@_AYNURA_ Ausencia

Ahh elif ahhh ...bence sen en çok istediğimde takır takır verebiliyorum diye salıyorsun diyeti .
çok iyi sonuç. evet ilk hafta tabii de ..yinede iyi .
tebrikler benden sana ..şimdiden hafta sonu ve hafta içi planını yap ...kendine bir hedef koy önümüzdeki cumaya mesela 75.9... ve ona doğru ilerle canım.

Korumak zor gerçekten kuzum ya hafta sonu kaçırdım yıl dönümü ve dışarıdaydık ama hafta içi bayağı aç kaldım anca dengeledim Daha düzenli yersem önümüzdeki hafta regl sonrası inşallah 52 ye doğru yol alacağım sağolasın

Eğer yeseydim o anlık bir duygu ama sonrası hep pişmanlık böyle daha güzel kızlar denedim inş bundan sonra daha dikkat

Rakibelerim canlarım bu hafta birinci olmasam da olur geçin biriniz beni hadi

Günaydınn kızlarr hayırlı musmutlu cumalarınız olsun ben sabitim

Senin vücudu ben tanıdım sen tanımadım daha dely.
Kaçamak kabul etmiyor .
Hiç yememek kabul etmiyor .
Hemen savunmaya geçiyor .
Karbondan hoşlanmıyor .
hele 2 kaşık 3 kaşık pilavı affetmiyor .
He bunları yapınca böyle sabit kalıyorsun işte ... ne güzel demek ki bunları korumada yapınca kilo almayacaksın .
Ama demek ki bunları korumada mezun olunca yapacaksın

İlk bildirim geliyor
Geçen hafta: 64
Bu hafta : 62.9
Fark: 1.1 kg
Yüzde: 1.71

Haftanın küçük eniştesi geldi
Geçen hafta : 67.0
Bu hafta :66.6
Giden : 400 gr

Regli oldum, haftaya allah kerim; )

Günaydın hayirli cumalar olsun.

Geçen hafta 62.5 kg
Bu hafta 61.8 kg
Fark 0.7 kg
% 1.12

Aslında rakibelerime duyuru
nerdeyse bütün hafta artı sabit gezdim ama sizin motivasyon düşmesin diye caktirmadım neden okadar spor yaptım zannediyorsunuz son kulvardaki atakla 600
Tebrikler hepiniz çok iyisiniz az çok hepiniz vermişsiniz daha ne olsunHayırlı cumalar efenim
Canım haftaya daha fazlasını vererek toparlarsın merak etme

Günaydın. Kilo bildirimim :
Geçen hafta 68.3
Bu hafta 68.1
Fark 0.2
Yüzde %0.29

Bu hafta kötü oldu. Malum sebeplerden dolayı beni mazur görün lütfen
Az olsa da moralinizi niye bozuyorsunuz inşallah daha fazlasını verirsiniz ne hata ne doğru biliyoruz sonuçta Hayırlı cumalar
Canım benimde geçti olamıyorum bir türlü mevsimlerden herhalde Ben civanperçemi+kekik+papatya+biberiye karıştırıp içiyorum istersen dene normalde bende işe yarar
Ödemden bence bu sonuç bir kaç güne bence daha çok vermiş olursun tebrikler canım
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar

Geçen hafta : 78
Bu hafta : 76,6
Fark : 1,4
Yüzde : 1,8 %

@_AYNURA_ Ausencia

Tebrik ederim çok iyi

İnşallah canım beraber yol alalım .. tabii ben 52 ye değil :))) 58 e ...

Eğer yeseydim o anlık bir duygu ama sonrası hep pişmanlık böyle daha güzel kızlar denedim inş bundan sonra daha dikkat

Rakibelerim canlarım bu hafta birinci olmasam da olur geçin biriniz beni hadi

Ahu ve daktırım ne yaptı bilmiyorum ama senin sonuç gayet iyi ece .

Geçin yoksa kaptan listenin acısından ayağını unutup hop oturup hop kalkacak

Şuan nota alacağız gözüküyor ...ve bundan cidden hiç hoşlanmıyorum .
Çok iyi bir kaç bildirim gelirse saydının -1 küsur artısını silip notadan kurtarır takımı .

Kişi kendi vücudunu tanıyor gerçekten kaptanım herkesin metası çok farklı o kadar haklısın ki ve dediğin gibi bende mesela dengeleyince korumada zararlı şeyleri yesem de kilo yapmıyor cozutmadığım sürece

En azından buralar çok keyifli değil mi aşağı yukarıda olsa mutluluk

Anladımmm anladımmm kaptaniçemmm hedefime ulaşayımm ulaşasıyaa agzımaa kaşıkk dahi sürmücem

soğan suyu kaynat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…