Günaydınn kızlarr hayırlı musmutlu cumalarınız olsun ben sabitim
Anlamadımm kii tatlımm davul gibi şişim reglim yüzükleirm dahi çıkmıyor fıldır fıldır dönen yüzükMenülerin spor güzeldi birkaç nazar boncuğu dışında hayırdır
Canım benim cidden yoğun bir haftadaydın .Kaptanım güncel kilom 52.9 koruma için başarılı en azından hiç dikkat etmediğim halde 53 rakamını görmedim ama bu hafta benim için verimsiz bir haftaydı sınavdan dolayı ne uykum düzenli ne yemeklerim herşey dengesizdi sabahları da kahvaltı yapmadım bugün de dahilBu sabah karnımda şişkinlik vardı sanırım regl geliyor çoktan olmalıydım zaten yani bu rakam daha da aşağı olabilir
Dün ki menümAusencia
Sabah; 07:45 - 200 ml muzlu süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Öğle; 12:50 - 3 ad.izmir köfte + 2 dilim pişmiş patates + 1 tabak çoban salatası
Ara; 16:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 18:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 5 ad.yeşil zeytin + 2 dilim çeçil peyniri + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 1 paket eti form
Vallaa anlamadım kii güzelimmm balon gibiyimallah allah nedenki yaaaa
Korumak zor gerçekten kuzum ya hafta sonu kaçırdım yıl dönümü ve dışarıdaydık ama hafta içi bayağı aç kaldım anca dengeledimCanım benim cidden yoğun bir haftadaydın .
Bence de gayet iyi sonuç. Hem dediğin gibi bence de aslında o rakam biraz daha alttadır :)
tebrikler yine de fıstığım , korumak özellikle ilk 2-3 ay vücut yeni düzene alışana kadar korumak ..vermekten daha zordur .
Ahh elif ahhh ...bence sen en çok istediğimde takır takır verebiliyorum diye salıyorsun diyeti .
çok iyi sonuç. evet ilk hafta tabii de ..yinede iyi .
tebrikler benden sana ..şimdiden hafta sonu ve hafta içi planını yap ...kendine bir hedef koy önümüzdeki cumaya mesela 75.9... ve ona doğru ilerle canım.
Günaydın ...
Hayırlı Cumalar .
Tebrikler canım ... 63 derken hiç uğramadan oraya 62 ler gelmiş . süpersin . İstedikten sonra oluyor .
senden her hafta yaklaşık 500 gitmesi de bu diyetin işe yaradığını gösterir banum . artı yoksa, sabit yoksa ıf sende tuttu demektir . tebrikler ... haftaya eminim çok daha güzel olacak .
Çok iyi ececim .. akmaz kokmaz olur mu hiç ?
Gayet güzel bir sonuç.
Üstelik ellerinle açtığın mantıyı bırakıp yürüyüşe çıktın ... Ben sana çook teşekkür ederim ..
Mezun edeceğiz seni bu istek ve azimle canım .
Sarayca süpersn canım. Kocaman tebrikllerr .
ne yapıp ne ettin yolladın artıları .
700 gr. senin kilonda cidden çook iyi .
Yok ne kusuru ... haftaya verirsin.
Aebenim tebrikler canım .
68 den koşarak uzaklaşmışsın .
Bir de listeye girersen ...gelsin mezuniyet ... ellerimle hazırlayacağım mezuniyet tacını :)
Az yediğin düzensiz olduğun haftalar sende işe yaramıyor saadet.
Bu hafta bugünden kafana koy ...çok iyi bir hafta geçecek , diyete 4 elle sarılacağım diye.
düzenli menü paylaş .
Haftaya çok daha iyi olsun .
Hep beraber toparlanın haftaya .
canım tabii ki de her cuma bildirim yap .
Koruma da bende pek menü yazmıyorum ...ama bildirim yapalım ki baktık artılar fazla fazla geliyor hemen önlem almaya başlayalım . 100 gr . bir şey değil koruma da hatta çok iyi .regl faktörü de var.
Regl için bir önerim yok , arkadaşlardan bilen yazacaktır tatlım .
evet mimum ... cidden kabus bir hafta idi .. sen zaten ne zaman yolculuk yapsan bu artılar cee diye geliyor kilo kilo .. şükür toparladın . gül gibi 200 gr. mı gördük:)
Eminim bu hafta çok daha iyi olacaktır . tebrikler canım ...onca artıyı yollamak normal kilo vermekten çok daha zordu çünkü .
Demiyim canim yaMumuu hoş geldin kaç oldun de bakem
Diyetisyene sevindim yeni bir başlangıç olur senin için.sakın seksen gördüm deme
İlk bildirim geliyor
Geçen hafta: 64
Bu hafta : 62.9
Fark: 1.1 kg
Yüzde: 1.71
Haftanın küçük eniştesi geldi
Geçen hafta : 67.0
Bu hafta :66.6
Giden : 400 gr
Regli oldum, haftaya allah kerim; )
Geçen hafta 71.9
Bu hafta 71.3
Fark 600gr
Yüzde %0.83
Akmaz kokmaz birşey oldu ama gayret ettim yaş kemale erince böyle oluyor demek
Aslında daha sonra tartilacaktim ama limonlu suyumu içip yürüyüşe çıkacağım
Günaydın hayirli cumalar olsun.
Geçen hafta 62.5 kg
Bu hafta 61.8 kg
Fark 0.7 kg
% 1.12
Tebrikler hepiniz çok iyisiniz az çok hepiniz vermişsiniz daha ne olsunAslında rakibelerime duyuru
nerdeyse bütün hafta artı sabit gezdim ama sizin motivasyon düşmesin diye caktirmadım neden okadar spor yaptım zannediyorsunuz son kulvardaki atakla 600
Canım haftaya daha fazlasını vererek toparlarsın merak etmeDüzensiz kaçamaklı menülerim, olamadığım regl, günlerdir tuvalete çıkmamış olmam ve sonuç maalesef artıyımüzgünüm kızlar. Yüzdeyi olumsuz etkiledim kusura bakmayın lütfen
Geçen hafta: 61.9
Bu Hafta: 62.6
Fark: −0.7
Yüzde: −1.1308562197
Ausencia
Hayırlı cumalar bacılar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 68
Bu hafta 67,2
Fark: 0,8 gr.
Son iki gün düz 67 idim, son iki günki menüler artı çıkardı beni hedefim 66 lı rakamlardı. Bu hafta sporumda yoktu .
Onümüzdeki hafta rahatlatın sporumuda yaparım inş .
Bu sonuçta fena değil , haftaya inşallah
Az olsa da moralinizi niye bozuyorsunuz inşallah daha fazlasını verirsiniz ne hata ne doğru biliyoruz sonuçtaGünaydın. Kilo bildirimim :
Geçen hafta 68.3
Bu hafta 68.1
Fark 0.2
Yüzde %0.29
Bu hafta kötü oldu. Malum sebeplerden dolayı beni mazur görün lütfen
Canım benimde geçti olamıyorum bir türlü mevsimlerden herhaldeGünaydın Arkafaşlar her ne kadar mezun olup eskisi kadar menü bildirimine çpk katılamasam da her cuma kilo bildireceğim
Geçen hafta 59.3
Bu hafta 59.4
Fark 100 gr
Fark çok olmasa da ben kendimi davul gibi şiş hissediyorum çünkü tam 10 gün oldu regl geçeli hiç bu kadar geç kalmamıştı hamile olmama ihtimal Yok yani inşallah Allah korusun gerçi test de yaptım negatif ama neden olmuyorum bilmiyorum. Regl söktürücü tavsiyesi olan varsa alabilirim kızlar
Ödemden bence bu sonuç bir kaç güne bence daha çok vermiş olursun tebrikler canımGünaaaydın kızlaaar herkese hayırlı cumalar
Geçen hafta: 69
Bu hafta :68.8
Fark:200 gr
Ama bir ohhh çok şükür dedim bu hafta düne kadar çılgın artılardaydım çünkü hala şişim bu arada ödemim inmiyor parmaklarımdan anlıyorum
Korumak zor gerçekten kuzum ya hafta sonu kaçırdım yıl dönümü ve dışarıdaydık ama hafta içi bayağı aç kaldım anca dengeledimDaha düzenli yersem önümüzdeki hafta regl sonrası inşallah 52 ye doğru yol alacağım sağolasın
Eğer yeseydim o anlık bir duygu ama sonrası hep pişmanlık böyle daha güzel kızlar denedim inş bundan sonra daha dikkat
Rakibelerim canlarım bu hafta birinci olmasam da olur geçin biriniz beni hadi
Geçin yoksa kaptan listenin acısından ayağını unutup hop oturup hop kalkacak
Kişi kendi vücudunu tanıyor gerçekten kaptanım herkesin metası çok farklı o kadar haklısın ki ve dediğin gibi bende mesela dengeleyince korumada zararlı şeyleri yesem de kilo yapmıyor cozutmadığım süreceSenin vücudu ben tanıdım sen tanımadım daha dely.
Kaçamak kabul etmiyor .
Hiç yememek kabul etmiyor .
Hemen savunmaya geçiyor .
Karbondan hoşlanmıyor .
hele 2 kaşık 3 kaşık pilavı affetmiyor .
He bunları yapınca böyle sabit kalıyorsun işte ... ne güzel demek ki bunları korumada yapınca kilo almayacaksın .
Ama demek ki bunları korumada mezun olunca yapacaksın
En azından buralar çok keyifli değil mi aşağı yukarıda olsa mutlulukİnşallah canım beraber yol alalım .. tabii ben 52 ye değil :))) 58 e ...
Ahu ve daktırım ne yaptı bilmiyorum ama senin sonuç gayet iyi ece .
Şuan nota alacağız gözüküyor ...ve bundan cidden hiç hoşlanmıyorum .
Çok iyi bir kaç bildirim gelirse saydının -1 küsur artısını silip notadan kurtarır takımı .
Anladımmm anladımmm kaptaniçemmm hedefime ulaşayımm ulaşasıyaa agzımaa kaşıkk dahi sürmücemSenin vücudu ben tanıdım sen tanımadım daha dely.
Kaçamak kabul etmiyor .
Hiç yememek kabul etmiyor .
Hemen savunmaya geçiyor .
Karbondan hoşlanmıyor .
hele 2 kaşık 3 kaşık pilavı affetmiyor .
He bunları yapınca böyle sabit kalıyorsun işte ... ne güzel demek ki bunları korumada yapınca kilo almayacaksın .
Ama demek ki bunları korumada mezun olunca yapacaksın
Günaydın Arkafaşlar her ne kadar mezun olup eskisi kadar menü bildirimine çpk katılamasam da her cuma kilo bildireceğim
Geçen hafta 59.3
Bu hafta 59.4
Fark 100 gr
Fark çok olmasa da ben kendimi davul gibi şiş hissediyorum çünkü tam 10 gün oldu regl geçeli hiç bu kadar geç kalmamıştı hamile olmama ihtimal Yok yani inşallah Allah korusun gerçi test de yaptım negatif ama neden olmuyorum bilmiyorum. Regl söktürücü tavsiyesi olan varsa alabilirim kızlar
Ahahahakızlar günaydın
geçen hafta:57,9
bu hafta:57,8
fark:-100 gram
yüzde:0,17
sanırım kilo verme rekoru bende bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?