Allah kolaylık versinayyy 3 bebeyle hasta bakıyorum
günaydın canım, fatma biraz mola verdi sanırım, umarım çabuk toparlarGunaydin guzeller..
Tebrik ediyorum herkesi güzel gitmis kilolar..Antepia27 Fatmayi goremedim gelmiyor mu?,
Ben cuma oldugunu unuttum uyku sersemi kahvalti kahve whatsapa baktim cuma mesajlari gelmis dankkk diye bi ses
İlk bildirim geliyor
Geçen hafta: 64
Bu hafta : 62.9
Fark: 1.1 kg
Yüzde: 1.71
masumum süpersin bence.Haftanın küçük eniştesi geldi
Geçen hafta : 67.0
Bu hafta :66.6
Giden : 400 gr
Regli oldum, haftaya allah kerim; )
ececim yaşınla başınla ilgisi yokGeçen hafta 71.9
Bu hafta 71.3
Fark 600gr
Yüzde %0.83
Akmaz kokmaz birşey oldu ama gayret ettim yaş kemale erince böyle oluyor demek
Aslında daha sonra tartilacaktim ama limonlu suyumu içip yürüyüşe çıkacağım
sarayca süper canım maşallah iyi gidiyorGünaydın hayirli cumalar olsun.
Geçen hafta 62.5 kg
Bu hafta 61.8 kg
Fark 0.7 kg
% 1.12
canım babanın rahatsızlığı seni kötü etkiledi malum.Düzensiz kaçamaklı menülerim, olamadığım regl, günlerdir tuvalete çıkmamış olmam ve sonuç maalesef artıyımüzgünüm kızlar. Yüzdeyi olumsuz etkiledim kusura bakmayın lütfen
Geçen hafta: 61.9
Bu Hafta: 62.6
Fark: −0.7
Yüzde: −1.1308562197
Ausencia
aebenim çok güzel ya.Hayırlı cumalar bacılar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 68
Bu hafta 67,2
Fark: 0,8 gr.
Son iki gün düz 67 idim, son iki günki menüler artı çıkardı beni hedefim 66 lı rakamlardı. Bu hafta sporumda yoktu .
Onümüzdeki hafta rahatlatın sporumuda yaparım inş .
Bu sonuçta fena değil , haftaya inşallah
haftaya çok daha iyisini yaparsın saadetimGünaydın. Kilo bildirimim :
Geçen hafta 68.3
Bu hafta 68.1
Fark 0.2
Yüzde %0.29
Bu hafta kötü oldu. Malum sebeplerden dolayı beni mazur görün lütfen
korumadaki biri için gayet iyi tatlım.Günaydın Arkafaşlar her ne kadar mezun olup eskisi kadar menü bildirimine çpk katılamasam da her cuma kilo bildireceğim
Geçen hafta 59.3
Bu hafta 59.4
Fark 100 gr
Fark çok olmasa da ben kendimi davul gibi şiş hissediyorum çünkü tam 10 gün oldu regl geçeli hiç bu kadar geç kalmamıştı hamile olmama ihtimal Yok yani inşallah Allah korusun gerçi test de yaptım negatif ama neden olmuyorum bilmiyorum. Regl söktürücü tavsiyesi olan varsa alabilirim kızlar
mimuş kızzz hamam kraliçesii..Günaaaydın kızlaaar herkese hayırlı cumalar
Geçen hafta: 69
Bu hafta :68.8
Fark:200 gr
Ama bir ohhh çok şükür dedim bu hafta düne kadar çılgın artılardaydım çünkü hala şişim bu arada ödemim inmiyor parmaklarımdan anlıyorum
vay kuzum seni yeniden aramızda görmek yeniden motive oldugunu görmek çok hoş.
dolişim biraz daha dikkat demek ki.Günaydınn kızlarr hayırlı musmutlu cumalarınız olsun ben sabitim
hiç fena değilkızlar günaydın
geçen hafta:57,9
bu hafta:57,8
fark:-100 gram
yüzde:0,17
sanırım kilo verme rekoru bende bu hafta
tebrikler daktırımhayırlı cumalar.
kızlar kusura bakmayın elde olmayan sebeplerden cok erken tartıldım.hafta içi daha düşük rakamları gördüğüm oldu.
bugün bakıcım gelmedi 3 bebeyi alıp asm ye geldim .
ne yazıkki gecen haftaki artıyı bile yansıtamadım.bu hafta gercekten cok sabrettim.elimden geleni yapmaya çalıştım.hakkımda her hükme razıyım.
eksi 500gr.
Tamam canım 9. Takıma katılıyorum ben o zaman :)
kaptaniçem walla bazen koşarak yürüyüşe çıkıyorum dün eşim ziyafet istedi sofrayı döşedim ama ben yemedim.napsam 1 leri göremiyorum oda beni bayaaa yıpratıyor.
yedikleri kabak,haşlanmış beyaz et salata vs.he bu hafta sabahları ekmek yedim onuda çıkarınca kabız oluyorum.bilemedim ne yapsam ama bu 2 haftada 42den 40 bedene düştüm yağ oranım azaldı ondan eminim.
Kilomu bildireyim...kızımı rutin kreşten kontrol için doktora götürdüm getirdim.açlıktan bayılıcam şimdi...
Gecen hafta 66.9
Bu hafta 66.6
Fark 300
Dün 67.4tüm...800gram gitmiş dünden bugüne...buhaftayı da anlımızın akıyla misafirlikler+annemler olmasına rağmen atlattım küçük de olsa bi eksiyle...kahvaltı yapıp gelicem...
sarayca süper canım maşallah iyi gidiyor
yakında 5 li rakamları da görürsün..
Gunaydin guzeller..
Tebrik ediyorum herkesi güzel gitmis kilolar..Antepia27 Fatmayi goremedim gelmiyor mu?,
Ben cuma oldugunu unuttum uyku sersemi kahvalti kahve whatsapa baktim cuma mesajlari gelmis dankkk diye bi ses
kaptanım Nisan ayı analizini merakla bekliyorum 1. liğe adayım
Mayıs ayına da şimdiden adayımAmaaaan tartı daaaannnnk demesin de hülyam
Canım öyle görünüyor sanki
herkesin bildirimi gelsin toparlayacağım onu da .
Mayıs ayına da şimdiden adayım
sen bilirsin kaptanım, bu sefer vercem bu kiloları Allahın izniyle,Seni listeye alma dürtlerimi coşturuyorsun sarayca
eeeee bu hafta napıyodukkkkkk
pteside evdeyimm bennn
bi aklım diyorki banu 3 gün pro yap
diger aklımda iki ögün sebzeli+prolu miss gibi ye diyor bilemedimm
ama artık sunta,etimek vs de yemiycemm
yumurtalı kahvaltı
Kızlar okula hayal ettiğim en zayıf halimdeki eteğimle geldimçok sukuur . Az gobus var ama olsun
1 kilo1 günde benimde başıma ilk geldi
Gece kızım uyandı onu uyuttum 3 te tartıldım 72.8 idi.
Sabaha kadar kalan şişte inmiş dimekki.
Ama haftaya dikkat etmeliyim hemen gelmesin geri. Azda olsa gitmeye devam etsin
Tebrikler verom.Kızlar okula hayal ettiğim en zayıf halimdeki eteğimle geldimçok sukuur . Az gobus var ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?