Patlat bi pro
İlk hafta 500 gr.
2. Hafta 800 gr.
3. Hafta 300 gr.
Bu hafta1500 gr.
Benim nisan bilançosu 3.1 kg.
Mart ayı 2.1 ile fecaat idi.
Teşekkürler kaptanım sayende
Yüzdemin takıma fayda getireceğini bilmek mutlu etti beni.
Yalnız 1 geldiğimiz haftalar kötü perf gösteriyorum. İyi kilo verdiğim zamanda takımda işler iyi olmuyor.
Kaderin cilvesi her halde
Kaptanım analiz ediyorum bu haftayı da yalnışlarım neydi diye...yemek saatleri falan aynı neredeyse.2gün geç yedim...yalnış olan karbonu akşam almamdı...kahvaltıda yemedim akşam yerim diye o da yaramadı artı olarak ta ovulyasyon şişliyi bu hafta süründüm resmen eksi olmak için...yine de mutluyum ama...sonuçta kendimi analiz ediyorum böylece...liste içindi tüm çırpınışlarım .bi de senin ümitlerini inanışını boşa çıkarmamak için...çok şükür ki ucundan da olsa kurtardım...inşallah bu hafta güzel kilo veririm...belki gelecek haftadan spor da eklerim bakalım bu hafta sonuçlara...Tamam caanım benim , tez zamanda kilolarından kurtulursun umarım ...
Yahu daktırım 1 verme zaten ...ama 1 alma da
ben diyorum ki bir düzen oturt , 500 500 derken mezun edelim seni ... 1 kilo vereceğim diye ne sen stres ol ne ben
Bu hafta cidden korkunçtu . artılar sardı 4 bir yanımızı ... ama şükür atlattın aynuram ... hep inandın o artıları bir şekilde eksiye çevireceğim diye ..teşekkür ederim sana takım adına
önümüzdeki hafta senden ve leptininden şov gelir eminim ben .
Tebrik ederim canım regl ile bir de çok iyiBende kilo bildireyim wc bekliycektim ama çıkmam gerekti haftaya regl bitiminde daha iyi olacak umarım
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.7
Fark 500
Yüzde 0.66
Sabaha muhteşem sonuç1 kilo1 günde benimde başıma ilk geldi
Gece kızım uyandı onu uyuttum 3 te tartıldım 72.8 idi.
Sabaha kadar kalan şişte inmiş dimekki.
Ama haftaya dikkat etmeliyim hemen gelmesin geri. Azda olsa gitmeye devam etsin
bence de su çok güzel
Sağol canım daha yeni başladım bakalım nasıl olacak hep buradayım bu yüzdentebrik ederim canım, korumak çok zor ama sen başarıyorsun maşallah
Tebrikler canım perşembe stresi hepimizi eritiyorKilomu bildireyim...kızımı rutin kreşten kontrol için doktora götürdüm getirdim.açlıktan bayılıcam şimdi...
Gecen hafta 66.9
Bu hafta 66.6
Fark 300
Dün 67.4tüm...800gram gitmiş dünden bugüne...buhaftayı da anlımızın akıyla misafirlikler+annemler olmasına rağmen atlattım küçük de olsa bi eksiyle...kahvaltı yapıp gelicem...
Canım ben sunta yiyorum bu aralar ya peynirle çok hoşuma gidiyor çok zararı var mı senceeeeee bu hafta napıyodukkkkkk
pteside evdeyimm bennn
bi aklım diyorki banu 3 gün pro yap
diger aklımda iki ögün sebzeli+prolu miss gibi ye diyor bilemedimm
ama artık sunta,etimek vs de yemiycemm
yumurtalı kahvaltı
Tebrik ederim canım nasıl insanı mutlu ediyor değil miKızlar okula hayal ettiğim en zayıf halimdeki eteğimle geldimçok sukuur . Az gobus var ama olsun
İlk hafta 500 gr.
2. Hafta 800 gr.
3. Hafta 300 gr.
Bu hafta1500 gr.
Yalnız 1 geldiğimiz haftalar kötü perf gösteriyorum. İyi kilo verdiğim zamanda takımda işler iyi olmuyor.
Tebrikler şerii çok iyi kilo vermişsin...kutlarım...İlk hafta 500 gr.
2. Hafta 800 gr.
3. Hafta 300 gr.
Bu hafta1500 gr.
belim error veriyor ...iki gündür bacak uzatıp yatmak hiç bana göre değilmiş .
Seksen kere evden çıkarım bi şekilde .
Resmen iki büklüm yürüyorum şu an .
Biraz çıkayım ben .
Oturduğum yerde daha da ağrıyor .
waaayy maşallah sheryyyyİlk hafta 500 gr.
2. Hafta 800 gr.
3. Hafta 300 gr.
Bu hafta1500 gr.
Artıl nota olmaz dimi ausum.Canım benim cidden ilaç gibi geldin .
Hani 1.lik çok güzel ... derece mutluluk verici ..aralarda kaynadığımız haftalar pek olmuyor zaten deirade ediiyoruz onu da ... ama nota almak tüylerimi arşa değdiyor
O yüzden hem kilo vermene çook sevindim hem bu hafta olmasına ne yalan söyleyeyim
Bak benimde gecen hafta ovulasyon du.Kaptanım analiz ediyorum bu haftayı da yalnışlarım neydi diye...yemek saatleri falan aynı neredeyse.2gün geç yedim...yalnış olan karbonu akşam almamdı...kahvaltıda yemedim akşam yerim diye o da yaramadı artı olarak ta ovulyasyon şişliyi bu hafta süründüm resmen eksi olmak için...yine de mutluyum ama...sonuçta kendimi analiz ediyorum böylece...liste içindi tüm çırpınışlarım .bi de senin ümitlerini inanışını boşa çıkarmamak için...çok şükür ki ucundan da olsa kurtardım...inşallah bu hafta güzel kilo veririm...belki gelecek haftadan spor da eklerim bakalım bu hafta sonuçlara...
Ahh elif ahhh ...bence sen en çok istediğimde takır takır verebiliyorum diye salıyorsun diyeti .
çok iyi sonuç. evet ilk hafta tabii de ..yinede iyi .
tebrikler benden sana ..şimdiden hafta sonu ve hafta içi planını yap ...kendine bir hedef koy önümüzdeki cumaya mesela 75.9... ve ona doğru ilerle canım.
Geçmiş olsunnn. Can kaptan . Dikkat etbelim error veriyor ...iki gündür bacak uzatıp yatmak hiç bana göre değilmiş .
Seksen kere evden çıkarım bi şekilde .
Resmen iki büklüm yürüyorum şu an .
Biraz çıkayım ben .
Oturduğum yerde daha da ağrıyor .
Tebrik ederim canımmmmm...hadi ilk haftayı attık...bu hafta çok ömemli yağların gitmesi gerek...biliyorum gidecekte zaten. Yeter ki iste...bırakmayın demişsin ama sen istemeyince maalesef tutamıyoruz seni takımda...ama bu defa önümüz yaz...vermen gerek...Aynen kaptanım nasıl olsa kilo verebiliyorum diye gaza gelip bırakıyorum galiba. Kolay kilo verip çok kolay kilo alıyorum aslında. Diyorum ya 63-77 sınır noktalarım. 2 arada geziyorum yıllardır. Problem kilo vermekte değil de kilo korumakta. Biraz azmedersem verebiliyorum da işte bir de sıkılıp bırakmasamizin vermeyin bırakmama, oğlum gelip göbeğime dokunup 'tombik anne' demesin
Başlangıç aslında 79. 2 hafta 2,4 kilo olmuş
Verom kız kutlarım...iyi kilon...dikkat et artılar gelmesin haa..etek içinde gözün aydınGeçmiş olsunnn. Can kaptan . Dikkat et
Öyle valla kaç kere cikardim giydim .yok dedim böyle dışarı cikamam.dieTebrik ederim canım regl ile bir de çok iyi
Sabaha muhteşem sonuçKorursun hatta daha da fazlasını verirsin bence
Sağol canım daha yeni başladım bakalım nasıl olacak hep buradayım bu yüzden
Tebrikler canım perşembe stresi hepimizi eritiyor
Canım ben sunta yiyorum bu aralar ya peynirle çok hoşuma gidiyor çok zararı var mı sencepro yap tabi sen
Tebrik ederim canım nasıl insanı mutlu ediyor değil mi
Daha ne olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?