Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim cidden ilaç gibi geldin .

Hani 1.lik çok güzel ... derece mutluluk verici ..aralarda kaynadığımız haftalar pek olmuyor zaten de irade ediiyoruz onu da ... ama nota almak tüylerimi arşa değdiyor

O yüzden hem kilo vermene çook sevindim hem bu hafta olmasına ne yalan söyleyeyim

Kaptanım analiz ediyorum bu haftayı da yalnışlarım neydi diye...yemek saatleri falan aynı neredeyse.2gün geç yedim...yalnış olan karbonu akşam almamdı...kahvaltıda yemedim akşam yerim diye o da yaramadı artı olarak ta ovulyasyon şişliyi bu hafta süründüm resmen eksi olmak için...yine de mutluyum ama...sonuçta kendimi analiz ediyorum böylece...liste içindi tüm çırpınışlarım .bi de senin ümitlerini inanışını boşa çıkarmamak için...çok şükür ki ucundan da olsa kurtardım...inşallah bu hafta güzel kilo veririm...belki gelecek haftadan spor da eklerim bakalım bu hafta sonuçlara...

Arkadaşlar kusura bakmayın, sağlık sorunları, iş yoğunluğu iki gündür nevrim döndü. Dün iki kere diş dr na gittim, dişim fena durumdaydı ve iş yoğunluğundan dolayı işe gelmek zorundaydım

Bu hafta anlamadım stresten midir, üç defa spor yaptım ondan mıdır +200 gr çıktım

Bende kilo bildireyim wc bekliycektim ama çıkmam gerekti haftaya regl bitiminde daha iyi olacak umarım
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.7
Fark 500
Yüzde 0.66
Tebrik ederim canım regl ile bir de çok iyi
1 kilo1 günde benimde başıma ilk geldi
Gece kızım uyandı onu uyuttum 3 te tartıldım 72.8 idi.
Sabaha kadar kalan şişte inmiş dimekki.
Ama haftaya dikkat etmeliyim hemen gelmesin geri. Azda olsa gitmeye devam etsin
Sabaha muhteşem sonuç Korursun hatta daha da fazlasını verirsin bence
bence de su çok güzel

tebrik ederim canım, korumak çok zor ama sen başarıyorsun maşallah
Sağol canım daha yeni başladım bakalım nasıl olacak hep buradayım bu yüzden
Tebrikler canım perşembe stresi hepimizi eritiyor
Canım ben sunta yiyorum bu aralar ya peynirle çok hoşuma gidiyor çok zararı var mı sence pro yap tabi sen
Kızlar okula hayal ettiğim en zayıf halimdeki eteğimle geldim çok sukuur . Az gobus var ama olsun
Tebrik ederim canım nasıl insanı mutlu ediyor değil mi

Daha ne olsun canım

Tebrikler şerii çok iyi kilo vermişsin...kutlarım...

benim dizlerim çok kötüydü sülükler sağolsun bir haftadır huzurlu yatıyorum ama bu sefer dişlerim error verdi
Belin için hacamay sülük tavsiye ederim

waaayy maşallah sheryyyy

Artıl nota olmaz dimi ausum.
Kurtulduk yani...

Bak benimde gecen hafta ovulasyon du.
Karnım davul gibi gezdim.
Neyseki eksi300 ile kurtardım.
Bu haftada 1500 gitti.
Bence az kilo verilen haftalar sonraki haftaya güzel bir yüzde getiriyor dikkat edilirse.
Bir de benim açlıktan başımın ağrıdığı haftalar iyi kilo gidiyor.
:

Aynen kaptanım nasıl olsa kilo verebiliyorum diye gaza gelip bırakıyorum galiba. Kolay kilo verip çok kolay kilo alıyorum aslında. Diyorum ya 63-77 sınır noktalarım. 2 arada geziyorum yıllardır. Problem kilo vermekte değil de kilo korumakta. Biraz azmedersem verebiliyorum da işte bir de sıkılıp bırakmasam izin vermeyin bırakmama, oğlum gelip göbeğime dokunup 'tombik anne' demesin

Başlangıç aslında 79. 2 hafta 2,4 kilo olmuş

Tebrik ederim canımmmmm...hadi ilk haftayı attık...bu hafta çok ömemli yağların gitmesi gerek...biliyorum gidecekte zaten. Yeter ki iste...bırakmayın demişsin ama sen istemeyince maalesef tutamıyoruz seni takımda...ama bu defa önümüz yaz...vermen gerek...

Öyle valla kaç kere cikardim giydim .yok dedim böyle dışarı cikamam.die
Vakti gelmemisti. . Şükür bugüne hatta içine tayt giydim. Çok sıcak günler giymezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…