Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dikkat ettiyimiz de gitmemesi mümkün deyil zatenheleki şişlikse hiç korkacak bi şey yok çatır çatır iner...önümüzdeki hedefim 65.5i görmek...bakalım...

cnm suntayı bende çok seviyorumm kıtır kıtır hoşuma gider öyle şeylerde
ben 2 ögün yiyorum ya karatay tarzı yapıcam kalan haftalar çok az
verecek kilom çok o yüzden işi daha sıkı tutmam gerekiyor

Tebrikler şerii çok iyi kilo vermişsin...kutlarım...
Teşekkürler aynuram.
Şubatta 4.9 idi bilanço yani daha iyi olmalıydı.
Neyse. Şükür kızımın yaşına gelmeden kiloları gitti gebeliğin.
1 de ben 28 kilo almıştım düşünün.
Şükür.
Şimdi hedefim kızımın doğum gününe kadar69 u görmek.
Hedef 20 mayıs

Öyle valla kaç kere cikardim giydim .yok dedim böyle dışarı cikamam.die
Vakti gelmemisti. . Şükür bugüne hatta içine tayt giydim. Çok sıcak günler giymezdim
Herşeyin bir zamanı var diye boşuna dememişler

Anladım kuzum bende ekmek yemediğimden ona sardım 1 paketi 200 kaloriye falan geliyor bir de lezzetli ki Kaç dilim ekmeğe denk geliyordur acaba

Verom kız kutlarım...iyi kilon...dikkat et artılar gelmesin haa..etek içinde gözün aydın
Sağol eskapiiiuuum. DünMangalà gittik öyle yemelerime rağmen sonuç sevindirdi şükr. Kaptanimin bana mayis sonunà koyduğu 60 hedefinin geçmezsem çok iyi olur. 61 olmasam iyi . Teşekkürler darısı başına. .Öyle bi motivasyon mutluluk yok. Sırf giyebildgm şu gunlerde giyme aşkına giydim.. yoksa havalar henüz bu etegi giyecek kadar sıcak değil. . İnşallah altına sandaletli ve taYT giymeden giyebilirm en azından 3 aylik olana kadar

Ayy hedefine ulasirsn seriiyum. 20 mayis iyi zaman. Benim kuzumun doğum g un ü 31 mayis ramazan à gelio puff hazirliklar falan çok kafamı karıştırıyooo doğum kilolar ini vermiş olmak müthiş keyifff

yiyiyorum demi kaptanım
bana aç geziyorum gibi geliyo desem
ayyy 3 bebeyle hasta bakıyorum

allah kolaylık versin

Bedenimdeki her kemik agrıyor.
Her sabah böyleyim çok kötüyüm.
Ne zaman gececek şu bahar yorgunluğu

kelebekolacam daktırım menülerini takip edemiyorum .
Canım ögün saatlerin ve genel olarak nasıl beslendiğinin bi özetini geçermisin , boş vaktinde tabe

Son düzenleme:
Ayrıca Begüm yiyorsun inan abarmasanda aç bilaç gezmiyorsun

haklısın ece,tümden aç değilim ama açlık yaşadığım doğru benim midem çabuk öğütüyo o yüzden mide kazınmasını sık sık yaşıyorum ama bu histe güzel şekerimi düşürüp titreme gelmediği sürece dayanabiliyorum

Velinin biri geç kalmış neymiş kızının saçını yapmış bizde yaptık program 10:30
Niye beklememisler öğretmenin ne aptallığı ne gerizekalılığı kaldı
Olabilir geç kalınabilir insanlık hali ama kendinde hiç bir kusur yok bütün suç programın devam etmesi ay gösteriyi tekrarladılar çocuklar güneşin altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…