Edepten bihaber insanlar çok maalesef. Hem suçlu hem güçlüSinir oldum bide çocuklardan öğretmene saygı bekliyoruz saygisizlik yapıp tepki gereken yerde tabi gösterilecek ama böylesi düpedüz edepsizlik cazgır derler bizim orda böyle tiplere
Kız abla Benide tırsıttın haa bende çok iddialıydım ama haftasonundan gelen artılar beni mahvetti ptesi kilom 77 idi yoğun haftasonu malesef geriden başlattı diyet özveri istiyo zaman fırsat istiyo ama işte bizim gibi çok çocuklu olunca mutlaka birinden birinde bi falso çıkıyo bu hafta Ufukta bi yoğunluk görünmüyor çok dikkat edicem ve haftaya 74 mutlaka görücem inşallahAslında rakibelerime duyuru
nerdeyse bütün hafta artı sabit gezdim ama sizin motivasyon düşmesin diye caktirmadım neden okadar spor yaptım zannediyorsunuz son kulvardaki atakla 600
Olsun dede başımıza neler gelebileceğini görelim ders alalım hepimiz geçtik o yollardanDemiyim canim ya
Ay sherrryyy Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin tamda ezanlar okunurken hepimizin muradını versin baştada kaptanımın hakkı ödenmez.bu hafta bizi sırtladın ya çok iyi oldu sen herkes verince verme böyle iyi1 kilo1 günde benimde başıma ilk geldi
Gece kızım uyandı onu uyuttum 3 te tartıldım 72.8 idi.
Sabaha kadar kalan şişte inmiş dimekki.
Ama haftaya dikkat etmeliyim hemen gelmesin geri. Azda olsa gitmeye devam etsin
İnşallah kaptanım bugün yarın ödemlerde giderde ben şunu fark ettim iki hafta üst üste bir kilo vermek bana yaramıyor gerçi bunhafta hem antibiyotik hem regl etkisi de vardı ama ben çözdüm kendimi sebze yiyecem ben proda ölçülü ve Perşembe zinhar.gerçi pro kalıcı artı değilde bir günlük şişlik getiriyor ertesi gün gidiyo önemli olan Perşembe yememek.ama sebze beni zayıflatıyor bu hafta kabaklı kahvaltı yapcam yine fırsat buldukça.Buna da şükür diyoruz ahu ..
Ama haftaya lütfen diyete odaklan . Takıma odaklan .
Hedefi şimdiden koy canım.
Sabitten sonra ki hafta 500 gr. bir şeyler diyete uygun gitmiyor demek çünkü .
Regl diyelim hadi bu hafta . haftaya ve sonraki haftalarda çok daha iyi olmalı.
kaptanım Nisan ayı analizini merakla bekliyorum 1. liğe adayım
Benimde ilk göz ağrımın Doğum günü 31 mayıs 10 yıl önce o gün ne parti yapmıştım beee bütün sülaleAyy hedefine ulasirsn seriiyum. 20 mayis iyi zaman. Benim kuzumun doğum g un ü 31 mayis ramazan à gelio puff hazirliklar falan çok kafamı karıştırıyooodoğum kilolar ini vermiş olmak müthiş keyifff
Bende gazlaya gazlaya eksileri artıralım istemiştim ama işte artıyla yola başlayınca olmadı ama haftaya yeniden rakibem ol alayım tozunuAnam bu seferde birinci olmuşum galiba ama bu sefer kupayı rakibelerime birine devrederim dediydim hiç ama hiç üzülmeyecektim neyse
Aynı anda meydan okuma
Aynı anda meydan okuma
ıspanak yedim yogurtla ama acaip daralttı beni içimdede korse var
dar geldi bana angara diye başlıycam şimdi
Ahuş bu hafta beni tekrar spor listene ekle beybAynı anda meydan okuma
ıspanak yedim yogurtla ama acaip daralttı beni içimdede korse var
dar geldi bana angara diye başlıycam şimdi
Elifim paşaları özlemiyormusun kız
Koru bizi apllaaa bu Ece apla bizi çok fena dövüyoone bilim alttan alttan millete göz daa veriyoo bu hafta sırf size hava atıyo diye ona gününü gösterem dedim inan başka amacım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?