- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Özlüyorum abla özlemez miyim ama keyifleri yerinde hiç değilse diyorum. 'Seni özledim anne ama gelmicem' diyor ikisi de. Bugün de köye annaneme gitmişler. Bahçede koşup oynuyorlar. Hergün bir yerdeler, çok mutlular. 1 hafta daha kalsınlarElifim paşaları özlemiyormusun kız
Karabiber hoşgeldin canımADINIZ:Eda
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:82.0
HEDEF KİLONUZ:59.0
KİLO ALMA NEDENİNİZ:3ncü doğumumda aldım kilolarımı
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak için ,kendim için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ben 3 çocuk annesi, 2 kız ve 1 oğlan annesiyim ,3ncü doğumumda kilolarımı aldım ve vermek istiyorum kaç sefer başladım olmadı oy yüzden kendimi motive edebileceğim arkadaşlarla vermek istiyorum
Aaaa deseydin ablam ya keşke. Eklerdim ben kesin tühAhuş bu hafta beni tekrar spor listene ekle beyb
He gerçi en son listede 95 puantla 4. Olmuştum ama ne hikmet listede görünmüyoduuu
Hastaydın o hafta kıyamadım yazmadım tekrar düzenle diye
ADINIZ:Eda
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ben 3 çocuk annesi, 2 kız ve 1 oğlan annesiyim ,3ncü doğumumda kilolarımı aldım ve vermek istiyorum kaç sefer başladım olmadı oy yüzden kendimi motive edebileceğim arkadaşlarla vermek istiyorum
Bu hafta telafi ederiz listede birinci aeben aplam yazarsın olur biter ödeşirikAaaa deseydin ablam ya keşke. Eklerdim ben kesin tüh
Allah iyiliğini versinaeben abla affına sığınıyorum iade-i itibarını kabul et
SPOR ÇETELESİ 18.HAFTA Düzeltme
Ausencia 15+20+25+20+20+20=120
Ahu060812 0+20+0+20+0000000=40
@kelebekolacam0+20+10+10+15=55
@DelyDoly20+15+15+15+15+15=95
@ada8115+0+0+0+10+10=35
begum75 0+0+0+15+15=30
D Dilekiyi 25+15+10+10+15+15=90
@Bebetomm0+10+15+15+0=40
@ecemavi5+5+10+15+5+10=50
@_SARAYCA_0+20+0+15+15+20=70
Nare83 0+15+15+15+25+15=85
@Lunya15+20+20+15+20+15=105
aeben 20+15+20+25+15=95
Sekercikiz 0+15+0+15+0=30
mimu88 15+25+15+25+20+20=120
Antepia27 0+15+20+15+15+15=80
Haftanın birincisi 120 puanla diyetten Sonra spordada birinciliklere göz diken kaptanımız Aus ve mankenlerin mankeni best model of kk mimuuuu
Haftanın ikincisi 105 puanla ex kaptanımız zıpkın gibi fişek gibi listeleri kasıp kavuran lunyaaa
Haftanın üçüncüsü 95 puanla bu haftanın kraliçesi mahşerin dört atlısının zirvesi Delyyyy veeee görmediğim için derecesini veremediğim AEBENNNN
haftanın dördüncüsü 90 puanla azimli hocamız dilekkk
Haftanın beşincisi 85 puanla masumm
Haftanın altıncısı 80 puanla fatmanur ablam
Haftanın yedincisi 70 puanla Sarayca
Haftanın sekizincisi 55 puanla formdan düşen ama haftaya için umut vaad eden doktorum
Haftanın dokuzuncusu 50 puanla Ecemavi
Haftanın onuncusu 40 puanla bebetom ve malesef bendeniz
Haftanın onbirincisi 35 puanla Ada
Haftanın onikincisi şekercikız ve Begüm
Bi üç çocuklu daha katıldı aramıza.hoşgeldin tekrar bende üç çocuk annesiyim kız 11 oğlan 9 küçük kız 5 yaşında 94 le başladım bu hafta 75 küsür geldim başlayalı 6 aya yaklaştı nerdeyse 20 kilo gitti darısı mezuniyete inşallahADINIZ:Eda
ADINIZ:Eda
Özlüyorum abla özlemez miyim ama keyifleri yerinde hiç değilse diyorum. 'Seni özledim anne ama gelmicem' diyor ikisi de. Bugün de köye annaneme gitmişler. Bahçede koşup oynuyorlar. Hergün bir yerdeler, çok mutlular. 1 hafta daha kalsınlar
Bu hafta bileğinin hakkıyla birinci olmak kaldı sana artık hakkını ödedimBu hafta telafi ederiz listede birinci aeben aplam yazarsın olur biter ödeşirik
Keşke benimkilerde öyle bi yerlerde kalsalar 5 gün falan eğlenseler gezseler beni hiç aramasalar bende şöyle bi nefes alsam tek başına gezsem tozsam gençlik parkına gitsem başaşşağı durduran havaya fırlatıp bırakan şeylere binsem paraşütten atlasam ne güzel olurdu ah ahhh
ay ne güzel ya bende isityorummm , bendeeeee yaaaaa bütünnn proteinleri yesemmm
kaç gider ki 3 gündeee
merhaba hoşgeldinnnn
elif benimkilerde dururdu annemde
halada durularr , mutlu oluyorlarsaaa bırak kalsınlar cnm
Bizde kalırdık annanemde küçükken, çok mutlu olurduk. Annemi babamı çok seviyorlar, annem babam da onları tabi. Keyifleri çok yerinde şükür
ay ne güzel ya bende isityorummm , bendeeeee yaaaaa bütünnn proteinleri yesemmm
kaç gider ki 3 gündeee
merhaba hoşgeldinnnn
elif benimkilerde dururdu annemde
halada durularr , mutlu oluyorlarsaaa bırak kalsınlar cnm
Senin mesajları tek tek kontrol edip yazmıştım listeyi sende itiraz etmeyince paylaştım demekki atlamışsın ctesi bildirmeyi.düzltiyorum şimdiAhu060812 cumartesi de bi saat bisiklet vardı ikinciliği kaptirmam hiç kaçırmadan bu hafta
Ben yine evdeyim yine evdeyim. Hele dün içim darlandı kaçıp gidesim geldi evdenKeşke benimkilerde öyle bi yerlerde kalsalar 5 gün falan eğlenseler gezseler beni hiç aramasalar bende şöyle bi nefes alsam tek başına gezsem tozsam gençlik parkına gitsem başaşşağı durduran havaya fırlatıp bırakan şeylere binsem paraşütten atlasam ne güzel olurdu ah ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?