Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kendime güldüm .. en son şunu yazmışım.
He aus he aus bel ağrısı :)

Pazara gidip geldim ne sıcakmış hava. 29C bugün, hırka giydiğime pişman oldum
Balık alcaktım kemot. Sonrası 4. Gün yani bulantı başlama günü, balık kokusu olmasın diye vazgeçtik. Ispanak yıkıcam şimdi ıspanak kavurayım bari

28 nisan cuma

09:00 sucuklu yağsız tost, 1 brd ayran, 3 badem
Ara 1 maden suyu
12:15 1 kase tavuksuyu çorba, 2 yk kabak yemeği üzerine yoğurt, kakao serpilmiş armut
Ara 1 kahve, 1 avuç ky
19:00 peynirli spagetti, 4-5 kornişon turşu
20:00 dondurma

Cumanın utanmaz menüsünü de ekliyim

Bu halde birde koltukcuya gideceğim
Eski koltukları boyatıp, kapatıcam onu konuşmak için gidicez başka gün yok yazda geldi malum

Birde dün 2 kilo yufka aldım börek sarıp dolaba atayım diye oda bekliyor... ben iki seksen uzandım yatıyorum. ..

Ausencia daha iyisin inş cnm

Geçmiş olsun kuzum

Herkese selamlar sporumu yaptım ve geldim

Ahu060812 45 dk interval koşu
30 dk ağırlık çalışması

Kaptanımmm tekrardan çok geçmiş olsun Ausencia dün kü menüm hiç bir ek olmadan 4 günlüğün son günüydü

Canlar nisan ayı kilo verenleri açıklayacağım ... aramızdaki yarışların galibini ... liste dışı kilo verenler ...
Ama pc im yok .
Kayıtların çoğu orda.
Şarj bugün temin ederse eşim akşam yaparım .
Yoksa hafta içine kalır

Evet cnm hem regli hem boğaz
antibiyorik mi içsem diyorum bugün de hafta sonu asm ler kapalı , hastaneye gitsem tonla sira vardir simdi.banada beyaz boğazım, biraz elma sirkesi ile gargara yapicam geçmezse sabaha başlarım

515.Etap Liste dışı ve İzinde Olan Güzeller

ada81 69.5/69.8/+0.3/%

begum75 57.9/57.8/0.1/%

@_SARAYCA_ 62.5/61.8/0.7/%

@MOR Vampir 64/62.9/1.1/%

A arselka 68/67.3/0.7/%

mirjam 72/71.7/0.3/%

kuzularinannesi 78/76.6/1.4/%

515.Etap Korumadaki Güzeller
B Bebetomm 59.3/59.4/+0.1/%
vorones 59.2/59.4/+0.2/%
Ausencia 58.6///%sabit
pamukskr 59.4/59.9/+0.5/%
nehirnil111 52.8/52.9/+0.1/%

Yüzdeleri hesaplamadım ama benim için önemli olan kilo bildirimleri.

Liste dışındaki arkadaşlar bi bakabilir mi ? Yanlış kayıt yok değil mi ?
Gözümden kaçan oldu mu ?
koza16 bu sabah bildireceğini ... @daydream- tartılmayı unuttuğunu yazmıştı .
Onun dışında bildirim yapan olduysa dünün telaşına versin .

Koruma güzellerinde ... nehir ve bebetonun artıları normal ... veronun ki zaten normal :) ama pamukcum 500 bir hafta da ... sende yazmışsın bu hafta katılamadın hiç.
Menü yazmaya devam et ya da etme ama takımda ol ...

Evet cnm hem regli hem boğaz
antibiyorik mi içsem diyorum bugün de hafta sonu asm ler kapalı , hastaneye gitsem tonla sira vardir simdi.banada beyaz boğazım, biraz elma sirkesi ile gargara yapicam geçmezse sabaha başlarım

Süt içme...
Bakteri arttırır boğazda.
Tuzlu gargara da yap.
Hadi geçer inşallah.

evde iken düzen dağılacak gibi biraz
saatler esnek oluyor çünkü
fermuarı çektim ağzım kapandı

sabah
zencefilli limonlu şu

kahvaltı (10:00)
2 tane yumurta ile maydanozlu salata
peynir.
6 zeytin
10 çiğ badem

oglen_akşam(16:00)
2 avuç içi kadar tavuk kofte
1 kase yoğurt
1 kase çoban salata

2 lt kadar su
kahve , çay soda filan içerim sanırım

Saydınla aranızda geçen konuşmaları yeni okudum. Ben de bitme noktasına geldim. Bu sefer de olmazsa olmaz diyordum. O azimle başladım. Arada azmim geri geliyor ama bazen tamamen kayboluyor. Hiç veremeyeceğim düşüncesi oluyor. Kaçamak yaptığım sürece al ver bitmeyecek ve verdiğim kilo görünmeyecek bile. Ben bıktım kararsızlığımdan. Dualarınızı bekliyorum. Eşimle olan ilişkimi bile etkiliyor kilo durumu. Bana kibar yoldan, devamlı spora başlasan mı diyordu eşim. Senin sağlığın için diyordu. 10 kilo vermiş oldum geçen hafta ama aldım birazını. 30 kilo vermek istiyorum daha ama cıs ları tamamen kesmem gerek biliyorum
Ay insan izne ayrılınca bazen kopuyor bir türlü gelemiyor aklı burda olsa da
Bu arada N Neshve namı diğer üzümü gören oldu mu
Teşekkür ederim merak edip sorduğun için. Allah razı olsun. Yatak odası alıcaz adanaya gittik seçmek için. Başka işler de var yeni evle alakalı, onlarla uğraşıyorum canım
N Neshve kuzum nerelerdesin göremiyorum yine.. @Antepia27 da öyle
Kuzum ben senin kadar iradeli değilim. Diyetten kopunca da yazasım gelmiyor buraya. Cumaları hele utanıyorum kilomu yazmaya

Bana 3 günlük detoks tarzı bir diyet önerebilir misiniz? Herkeste işe yarayan birşey olsun ama lütfen. 3 gün onu sıkı uygulayayım sonra da normal düzenime geri döneyim istiyorum

Bana 3 günlük detoks tarzı bir diyet önerebilir misiniz? Herkeste işe yarayan birşey olsun ama lütfen. 3 gün onu sıkı uygulayayım sonra da normal düzenime geri döneyim istiyorum

slm üzüm protein diyeti yap cnm 3 öğün sıkı proteinle baya toparlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…