belim error veriyor ...iki gündür bacak uzatıp yatmak hiç bana göre değilmiş .
Seksen kere evden çıkarım bi şekilde .
Resmen iki büklüm yürüyorum şu an .
Biraz çıkayım ben .
Oturduğum yerde daha da ağrıyor .
Geçmiş olsun kuzumGeçmişi okumadan içim rahat etmedi .
Bir de pc nin şarjı bozulmuş gece ... kaldım telefona .
Ağrım yok . Düştü diye ümit ediyorum .
Haftayı 5.olarak kapamışız.
Takım ortalamalarının çok düşük olduğu bir hafta imiş . Normalde her zamanki performansımızla 1.lik cepteydi.
Şeri ve lunyanın yüzdeleri ile notadan kurtulduk şükür .
aeben @_AYNURA_ sağolsunlar menüleri yorumlamış
Bende aklımda kalan bir kaç şeyi yazayım.
@_SARAYCA_ nın bol karbonlu öğleni ...
@saydin78 nın komple menüsü facia ...
@_AYNURA_ ekmekleri ...
Ahu060812 nun kuzu çevirmesi ... malum et yaramıyor ahuya...
@DelyDoly nun sebzesiz salatasız ... ekmekli menüsü...
@Dilekiyi nin çiğ köfteleri ...
Yani bunları toparlamadan güzel sonuçlar almak zor.
Daha cumartesi ... yolun başı.
Lütfen herkes diyette olduğunu hatırlayarak menü planı yapsın .
Bunlar dışında menüler güzeldi.
ada81 evet canım ... hasretinden taş düşürüyorum bak ... özletmee . Artılarının haberide geldi
aeben güzelliğim 63 hedefmiş
Hadi ben hesapladım . 64 le de mezun oluyorsun ... 3 haftada 3.5 kilo .... sen bitirirsin bu işi
Ayyy seni mezun eden kaptan olarak tarihe geçeyim ne olur
Ne menüsü hangi menükuzularinannesi akşam öğünün için yorum yapmayayım di mi
Efser sağol canım benim .
Nare83 sen niye pertsin bugün canım ya hastalık mı ?
mimu88 4 gün sonucunu yaz bana yarın canım
Ne menüsü hangi menübence unutalım gitsin kaptanım haftaya cuma sokarsın gözüme 75li rakam görmezsem
kuzularinannesi akşam öğünün için yorum yapmayayım di mi
Efser sağol canım benim .
Nare83 sen niye pertsin bugün canım ya hastalık mı ?
mimu88 4 gün sonucunu yaz bana yarın canım
Evet cnm hem regli hem boğaz
antibiyorik mi içsem diyorum bugün de hafta sonu asm ler kapalı , hastaneye gitsem tonla sira vardir simdi.banada beyaz boğazım, biraz elma sirkesi ile gargara yapicam geçmezse sabaha başlarım
Saydınla aranızda geçen konuşmaları yeni okudum. Ben de bitme noktasına geldim. Bu sefer de olmazsa olmaz diyordum. O azimle başladım. Arada azmim geri geliyor ama bazen tamamen kayboluyor. Hiç veremeyeceğim düşüncesi oluyor. Kaçamak yaptığım sürece al ver bitmeyecek ve verdiğim kilo görünmeyecek bile. Ben bıktım kararsızlığımdan. Dualarınızı bekliyorum. Eşimle olan ilişkimi bile etkiliyor kilo durumu. Bana kibar yoldan, devamlı spora başlasan mı diyordu eşim. Senin sağlığın için diyordu. 10 kilo vermiş oldum geçen hafta ama aldım birazını. 30 kilo vermek istiyorum daha ama cıs ları tamamen kesmem gerek biliyorumİyisiniz değil mi ? nasıl geçiyor ? kilolar ne alemde ?
O gün detoks için çok şey aldık aktardan blueberry fiyatını bilmiyorum daktırım ...
Şöyle ki , eğer ilerde ablaların annemle yaşarken bu evi aldı , annemin desteği ile diye dava açarsa ... elleri boş döner . ama açan çıkıyor , eşimin amcasından biliyorum .
Ablanlarda öyle bir şey yapmaz zaten .
sen kendi payına düşen parayı peşinat yapmışsın , çektiğin üzerine ihtiyaç kredisini de sen ödüyorsun .
Yani hukuken zaten bir sonuç alamazlar da ... vicdanen de rahat olmalısın kuzum
Aç canım , hatta spordan 1 saat sonra olsa tadından yenmez .
güle güle kullan ... aman bağırsaklara dikkat :)
Yoğun da olsan , buradan kopma ...her gün menü yazmasan da kilo bildirimini cumaları mutlaka yap pamuğum ...ne zaman ki artı artmış görürüz ki görmeyiz inşallah ... o zaman hemen önleme geçebiliriz her cuma kilonu bilirsek ..
O mutluluktan kaynaklı özgüveni kimse kimseye babasının hayrına hibe etmiyor betülüm , emek istiyor . sende istiyorsan 3 hafta gırtlağını tutup hedefe varacak bu kadar basit ..
Oooooo iddialı bir rakip cevabı ...
Yooook 4 ünüz dişe diş rakipsiniz ... dely den destek almak yooook . 4.lüğü kabullenmemek için bence sıva kolları ...bu 3 ü de çok fena geliyor .... senin tek avantajın artıların :)
Valla sana aynı zamanda yılın fairplay ödülünü vereceğim :) rakip takım üyesine de 4 gün için tam destek veriyoruz ... böyle de gönlü geniş bir takımız :)))))
Şubat sonu kilon yoktur o zaman elimde .. herhalde o yüzden yoksun ... bakmadım geçmişe .. ya da 31 martta kilo bildirmemişsindir . neyse nisan listesinde bakarız sana da ...
Teşekkür ederim merak edip sorduğun için. Allah razı olsun. Yatak odası alıcaz adanaya gittik seçmek için. Başka işler de var yeni evle alakalı, onlarla uğraşıyorum canım
Kuzum ben senin kadar iradeli değilim. Diyetten kopunca da yazasım gelmiyor buraya. Cumaları hele utanıyorum kilomu yazmaya
Bana 3 günlük detoks tarzı bir diyet önerebilir misiniz? Herkeste işe yarayan birşey olsun ama lütfen. 3 gün onu sıkı uygulayayım sonra da normal düzenime geri döneyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?