Selam canım, sıfır karbonhidratla mı oluyor o? Ben de amerikan kalp vakfı diyetine baktım. Bir kere yapmıştım. Çok güzel kilo vermiştim. Daha genç kızdım. Annemle diyet için alışveriş yapmıştık. Hiç unutmaz =) protein yapabilirim evet. Sabah 2 yumurtayla başlarım. Bakalım kaptan ne diyecek. Ona göre yaparım. O da yoruldu benden biliyorum ama tek umudum da burası. Bura olmazsa hiç yapamam gibi geliyorslm üzüm protein diyeti yap cnm 3 öğün sıkı proteinle baya toparlansın
Selam canım, sıfır karbonhidratla mı oluyor o? Ben de amerikan kalp vakfı diyetine baktım. Bir kere yapmıştım. Çok güzel kilo vermiştim. Daha genç kızdım. Annemle diyet için alışveriş yapmıştık. Hiç unutmaz =) protein yapabilirim evet. Sabah 2 yumurtayla başlarım. Bakalım kaptan ne diyecek. Ona göre yaparım. O da yoruldu benden biliyorum ama tek umudum da burası. Bura olmazsa hiç yapamam gibi geliyor
Üzümüm ...Bana 3 günlük detoks tarzı bir diyet önerebilir misiniz? Herkeste işe yarayan birşey olsun ama lütfen. 3 gün onu sıkı uygulayayım sonra da normal düzenime geri döneyim istiyorum
Dikekcim diyetisten listesimi yapıyorsun ?
Idrar tahlili yapılmış mıydıDüştü müüü düşmedi miiiii
Canlar cayır cayır yanıyorum söylemesi ayıp ... ama söyledim gittiidrar zamanı.
Ağrı yok .
3 lt su içmişimdir... çıkan 1 bardaknereye gidiyor bu sular tartı artı 2 ye yaklaştı sudur su daa
Ayyy insallahh düşer guzelim rahatlarsinDüştü müüü düşmedi miiiii
Ağrı yok .
3 lt su içmişimdir... çıkan 1 bardaknereye gidiyor bu sular tartı artı 2 ye yaklaştı sudur su daa
Düştü müüü düşmedi miiiii
Ağrı yok .
Khk ile evlilik programları kaldirilmis
sabah
zencefilli limonlu şu
kahvaltı (10:00)
2 tane yumurta ile maydanozlu salata
peynir.
6 zeytin
10 çiğ badem
oglen_akşam(16:00)
2 avuç içi kadar tavuk kofte
1 kase yoğurt
1 kase çoban salata
2 lt kadar su
kahve , çay soda filan içerim sanırım
Bana 3 günlük detoks tarzı bir diyet önerebilir misiniz? Herkeste işe yarayan birşey olsun ama lütfen. 3 gün onu sıkı uygulayayım sonra da normal düzenime geri döneyim istiyorum
Bugün
Sabah klasik haşlanmış yumurtalı kahvaltı
Öğle bi parça kıymalı börek tadımlık misafire yaptım tadına baktım
Bol salata
Akşam karışık kuruyemiş
Spor 45 dk yürüyüş
2 gün duzensiz az da olsa cizli oldu cislara ağzımı kapadım cumaya odaklandim
Yorgunummm derslere bakmam lazım . İyiki eşim yok şehir dışında.
Öğlen sınava 1 saat kala çıktım evden dolmuşlar dolu almıyor . Önceki durakta Otobüsü gördüm sonraki durakta koştum bindim. Anam biner binmez bi koku yanlık kablo ... Otobuste dolu ha bi allahın kulu demiyi burası niye böyle yanık kokuyo diye . Neyse bi durak sonra durup orta kapı açılında arka tekerden gelen dumanı gördüm indim baktım tekerden dumanlar
şoför bey lastıkden dumanlar çıkıyo adamda tık yok indim aşagı duruşurmu o otobuşte millet bakıyo ha inmiyoda , sonra indi yangın söndürücüyle . Arkadan gelen dolmuşa bindim sardalye modunda . Artık anca yetiştim koştura koştura
Sınavda fena değil eh işte yaşayan dünya dinleri zordu biraz .
Yarınıda atlatayımda bi rahatlayım çok geriliyorum ya , huyum kurusun başladıgım işi mutlaka sapına kadar yapıcamkızımda diyo " anne seneye kalsa nolur " yok işte 2 yıllıksa 2 yılda bitecek ausa kızıyomda bazen benimde ondan kalır yanım yok yani bu konuda ...
Hayirli aksamlar kizlar yogundum bugun umarim herkes iyidir
Menum 29.04.2017 Cumartesi
Sabah
2 kk peynir 2 yumurta omlet
2 bardak cay
Öğle
1 por karışık izgara tavuks sis kofte
Salata
Akşam
1 kase cacik
3.5 lt su 1 kayisi çayı 55 dakika yürüyüş
Kaptanım annemlere geldim bakalım nasıl olacak
Canım benim asla ümitsiz olma nolur. Sakın pes etme. Gidecek o kilolar inşallah, daha sağlıklı huzurlu mutlu hayat bizi bekliyor bitanem ♡♡♡Saydınla aranızda geçen konuşmaları yeni okudum. Ben de bitme noktasına geldim. Bu sefer de olmazsa olmaz diyordum. O azimle başladım. Arada azmim geri geliyor ama bazen tamamen kayboluyor. Hiç veremeyeceğim düşüncesi oluyor. Kaçamak yaptığım sürece al ver bitmeyecek ve verdiğim kilo görünmeyecek bile. Ben bıktım kararsızlığımdan. Dualarınızı bekliyorum. Eşimle olan ilişkimi bile etkiliyor kilo durumu. Bana kibar yoldan, devamlı spora başlasan mı diyordu eşim. Senin sağlığın için diyordu. 10 kilo vermiş oldum geçen hafta ama aldım birazını. 30 kilo vermek istiyorum daha ama cıs ları tamamen kesmem gerek biliyorum
Teşekkür ederim merak edip sorduğun için. Allah razı olsun. Yatak odası alıcaz adanaya gittik seçmek için. Başka işler de var yeni evle alakalı, onlarla uğraşıyorum canım
Kuzum ben senin kadar iradeli değilim. Diyetten kopunca da yazasım gelmiyor buraya. Cumaları hele utanıyorum kilomu yazmaya
Idrar tahlili yapılmış mıydı
Ausum yanması düşüyor anlamında ama böbrek taşin nerde ve ne boyutta baktılarmı . Bi yerlerde takılıp böbregi zorlamasın dr gel demedimi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?