Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm üzüm protein diyeti yap cnm 3 öğün sıkı proteinle baya toparlansın
Selam canım, sıfır karbonhidratla mı oluyor o? Ben de amerikan kalp vakfı diyetine baktım. Bir kere yapmıştım. Çok güzel kilo vermiştim. Daha genç kızdım. Annemle diyet için alışveriş yapmıştık. Hiç unutmaz =) protein yapabilirim evet. Sabah 2 yumurtayla başlarım. Bakalım kaptan ne diyecek. Ona göre yaparım. O da yoruldu benden biliyorum ama tek umudum da burası. Bura olmazsa hiç yapamam gibi geliyor

üzüm buranın enerjisi farklı
bende çok kötü bir noktada gelmiştim buraya , ben artık yemeyi bırakamam derdim kilo vermek hayal derken buraya geldim işte..

evet cnm saf protein yap
sabah iki yumurta Peynir zeytin
Öğlen tavuk , yumurta, köfte yanında yoğurt, ayran 3 günde çok güzel toparlansın cnm

Bugün
Sabah klasik haşlanmış yumurtalı kahvaltı
Öğle bi parça kıymalı börek tadımlık misafire yaptım tadına baktım
Bol salata
Akşam karışık kuruyemiş

Spor 45 dk yürüyüş

2 gün duzensiz az da olsa cizli oldu cislara ağzımı kapadım cumaya odaklandim

Bana 3 günlük detoks tarzı bir diyet önerebilir misiniz? Herkeste işe yarayan birşey olsun ama lütfen. 3 gün onu sıkı uygulayayım sonra da normal düzenime geri döneyim istiyorum
Üzümüm ...

İste canım AMA GERÇEKTEN İSTE ...
İnsanoğlunun isteyip yapamadıgı çok az şey vardır .
Kendine yazık ediyorsun .

Lütfen burdan kopma !! Kiloda alsan lütfen kopma , kaçma ! Burdan kaçan bilsinki kendinen kaçıyor ...ve o kaçışın sonu yok !!

4 günlük dedim ama bence sena gerek bile yok sen sağlıklı beslensen bile yeter sana . Emziriyorsun üstelik .
Sana kısıtlı yemek değil bol yemeli ama gl endeksine dahayı beslenme lazım .
Cıssız ama bol yemeli .
Bunu yapabilirsin . Evdeki yemekleri kendine uygun yapabilirsin , madem eşinde istiyor elbet anlayışlı olacaktır bu konuda sana

Yorgunummm derslere bakmam lazım . İyiki eşim yok şehir dışında.

Öğlen sınava 1 saat kala çıktım evden dolmuşlar dolu almıyor . Önceki durakta Otobüsü gördüm sonraki durakta koştum bindim . Anam biner binmez bi koku yanlık kablo ... Otobuste dolu ha bi allahın kulu demiyi burası niye böyle yanık kokuyo diye . Neyse bi durak sonra durup orta kapı açılında arka tekerden gelen dumanı gördüm indim baktım tekerden dumanlar
şoför bey lastıkden dumanlar çıkıyo adamda tık yok indim aşagı duruşurmu o otobuşte millet bakıyo ha inmiyoda , sonra indi yangın söndürücüyle . Arkadan gelen dolmuşa bindim sardalye modunda . Artık anca yetiştim koştura koştura
Sınavda fena değil eh işte yaşayan dünya dinleri zordu biraz .
Yarınıda atlatayımda bi rahatlayım çok geriliyorum ya , huyum kurusun başladıgım işi mutlaka sapına kadar yapıcam kızımda diyo " anne seneye kalsa nolur " yok işte 2 yıllıksa 2 yılda bitecek ausa kızıyomda bazen benimde ondan kalır yanım yok yani bu konuda ...

Son düzenleme:
Menüm

Sabah : 8-9 arası
2 dl tb. Ekmek
Mantarlı omlet
Peynir
Domates
Salatalık
Az kuşburnu
1 kş z. Yag

13:00
1 br ağın ( aynuram agın inegin buzağısı oldugundaki ilk sütü ve normal sütle pişmesi )

16:00
Et döner
Salata
Yogurt .

2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş Ahu060812

Hayirli aksamlar kizlar yogundum bugun umarim herkes iyidir
Menum 29.04.2017 Cumartesi
Sabah
2 kk peynir 2 yumurta omlet
2 bardak cay

Öğle
1 por karışık izgara tavuks sis kofte
Salata

Akşam
1 kase cacik

3.5 lt su 1 kayisi çayı 55 dakika yürüyüş

Dikekcim diyetisten listesimi yapıyorsun ?
Ve bu listen diyetisyen listesimi ?

Kuzun güle güle giysin , aynı dert bizdede var

Düştü müüü düşmedi miiiii

Canlar cayır cayır yanıyorum söylemesi ayıp ... ama söyledim gitti idrar zamanı.

Ağrı yok .

3 lt su içmişimdir... çıkan 1 bardak nereye gidiyor bu sular tartı artı 2 ye yaklaştı sudur su daa

Idrar tahlili yapılmış mıydı

Ayyy insallahh düşer guzelim rahatlarsin

Ausum yanması düşüyor anlamında ama böbrek taşin nerde ve ne boyutta baktılarmı . Bi yerlerde takılıp böbregi zorlamasın dr gel demedimi hiç ?

Banucum 4 e kadar gayeeet yolunda gitmiş her şey .
Bundan sonrada her aklına yemek geldiğinde ...şindi ağzına bi şokma atsan ıf gidecek ...ıf giderse bi gün öncesi de dahil 48 saat çektipin emek gidecek diye düşün cancağızım .

Bana 3 günlük detoks tarzı bir diyet önerebilir misiniz? Herkeste işe yarayan birşey olsun ama lütfen. 3 gün onu sıkı uygulayayım sonra da normal düzenime geri döneyim istiyorum

Üzümüm bi önceki mesajını da okudum .
Buraya menü yazmamanı ... hele hele cuma kilo bildirmemeni gerektirecek hiç bir durum yok.
Listede değilsin ..verdiğin aldığından bi kendine mesulsun ... bi seninle uğraşıp durduğum için ve sende ısrarcı olduğum için bana...
Ben yaz diyorum ... 3 kiloda alsan yaz.
Her gün menü yazmazsan ... o menülerde yaptığın kaçamakları yazmazsan burada yazılanlar nasıl dizginleyecek seni.
Senin şok diyete .. detoksa ihtiyacın yok .
aeben e katılıyorum . Düzenli ve dengeli beslendiğin anda haftada 1-2 kilon garanti.
Illa ki istiyorsan ben sana yazarım bi liste ... ama harfi harfine uyacağına söz ver.

Daktırım iki gün menü az olmuş ama cızlı olmuş.
Ve sende cız mideye girdi mi hoş sonuçları olmuyor.
Yemiyeceğim diyeceksin ... yemiyeceğim.
Her hafta artının konuşulmasını eminim sende istemezsin.
Dün dediğim gibi ...senin metanın bize cızsız verecepi remi 600 700 gr var aslında.
Ona odaklan .

Ahahah kulaklarım çınladı.
Burada vakti zamanında aöf sayfasında bi anımı paylaştım.
Ben sınava damar yolum açık ... hastaneden izin alıp gitmiştim .
Gözetmenler benden küçük ... dehşetle elimi çarptıpum için damlayan kana bakıp ... keşke gelmwseydiniz demişlerdi.
Taktım mı pis takıyorum ..kabul :)

Dilekcim şu sabah meyve yoğurt olayını be zaman değiştirecek diyetisyen ...
Ve bence hurmada sana yaramıyor ..
Sonuçta bu liste yaramıyor ki bu hafta eksi 200 ü son anda yakalandın .

Dely canım akşam salata vs ... korkma yemekten ... sebzede ...
Bu şekilde cacıkla günü kapatınca ... akşam acıkıp mutfakta soluğu alman ... ve sonra sabitim demen an meselesi..

Kaptanım annemlere geldim bakalım nasıl olacak

Güzel olacak tabii kiii ...

Canım benim asla ümitsiz olma nolur. Sakın pes etme. Gidecek o kilolar inşallah, daha sağlıklı huzurlu mutlu hayat bizi bekliyor bitanem ♡♡♡

Idrar tahlili yapılmış mıydı

Ausum yanması düşüyor anlamında ama böbrek taşin nerde ve ne boyutta baktılarmı . Bi yerlerde takılıp böbregi zorlamasın dr gel demedimi hiç ?

Idrar tahlili yapıldı daktırım.
Enfeksiyon çıktı.
Ultrasonda var aebenim ... böbrekteki 0.3 mm küçük ... ben 0.8 yazmıştım ama o safradaki imiş.

Çok yakın düşmeye dedi ... 1 cm kalmış.
Ama çıkışa mı 1 cm idrar kesesine mi ?

Gideceğim bu hafta içi düştüyse düşmediyse de bileyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…