Aynı duyguları paylaşıyorum banumboğazımda kaçıyor ama
ay çok açım mortim sabah olsada kahvaltımı yapsam yağda yumurta yiycem
İyi gezmelerrrAusencia canım sabah 2 günlüğüne Konya ya kaçıyoruz gelemeyebilirim tatlım haberiniz olsun. Yediklerime dikkat edeceğim
Teşekkürler Aebenim ♡♡♡İyi gezmelerrr
aynura sucuk şişirir evet ama ekmekle aynı öğünde yediğin et helede bol doymuş yaglı sucuk depoya gider beyb . Sucukla ekmek yeme !!İyi akşamlar kızlar.biz arkadaşlardayız...yarına misafirler olacakmış...baya şeylet yaptık...kokular deli etti beni...bugen öylen dünden kalma sandviçin yarısın yemeye niyetlenmiştim.o an kaptanın mesajını okudum ve vazzz geçtim tabiki.ama kahvaltı erken olduğu için 3öyün yedim...
9.30 1yumurta 3dilim suçuktan omlet
2dilim ekmek
Domates,salatalık
Yeşil çay
1ısırık diyet çiko
14.00 bi lokma anas
Sütlü şekersiz kahve.baktım olmadı açlık bastırdı
3 kk kadar haşlama et
Lor
Domates
18.00 2parça tavuk
2dilim patates
Maydanoz,salatalık
Lor
3litre su
2yeşil çay
Şuan açım...ama tabiki leptinimi asla ziyan etmem...bide yine fena şiştim hiss ediyorum...bir şey diyimmi?galiba salam sucuk şişiriyo beni
Aa duymamıştım ki hiç..tamamdır aklıma yazdımmm...aynura sucuk şişirir evet ama ekmekle aynı öğünde yediğin et helede bol doymuş yaglı sucuk depoya gider beyb . Sucukla ekmek yeme !!
Ayyy bende yaaa...bi de ev öyle güzel kokuyor ki sormayın.. ama hedefim kamçılıyor beni...63 görmek istiyorum çabucak...yarını da güzelce hall etsem...4gün proooo...boğazımda kaçıyor ama
ay çok açım mortim sabah olsada kahvaltımı yapsam yağda yumurta yiycem
İyi gezmeler saydınım...yediklerine dikkat!!!Ausencia canım sabah 2 günlüğüne Konya ya kaçıyoruz gelemeyebilirim tatlım haberiniz olsun. Yediklerime dikkat edeceğim
İyi gezmeler saydınım...yediklerine dikkat!!!
Bende senin için sevindim
Merhabalar menüm
Sabah
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Domates salatalık biber maydanoz dere otu
1 kk peynir 4 zeytin
1 ceviz 2 gün kurusu
Çay
Öğlen
1 yeşil elma
Yeşil çay
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
Kıymalı az pirinçli 1 kabak 2 minik köy biberi dolması
1 kase yoğurt, 3 y.k. deniz börülcesi salatası
Kayısı çayı
Su: 2 litre-2,5 litreye tamamlarım
Spor: 30 dakika yürüyüş
Ausencia @_SARAYCA_
Geçen hafta peynir vardı meyve yoğurt tavsiye eti ne bileyim
Bu cumartesi gidecem peynire geçelim derim
Genelde salata ayran veriyor
Hurmayı yemiyeyimmi
Sana listeyi atayım kaptanım bi bak
Olur mu
Ya çarşı olayı olunca düzen bozuluyor yarın dan itibaren düzene kavsurum
Yarın kilomi bildireyim
Sabah WC olayı yok bende akşam genelde alistiramadim kendimi
@ada81 nerdesin canım ya bayağı alsmism mesajlarına arıyor gözlerim
İyi akşamlar kızlar.biz arkadaşlardayız...yarına misafirler olacakmış...baya şeylet yaptık...kokular deli etti beni...bugen öylen dünden kalma sandviçin yarısın yemeye niyetlenmiştim.o an kaptanın mesajını okudum ve vazzz geçtim tabiki.ama kahvaltı erken olduğu için 3öyün yedim...
9.30 1yumurta 3dilim suçuktan omlet
2dilim ekmek
Domates,salatalık
Yeşil çay
1ısırık diyet çiko
14.00 bi lokma anas
Sütlü şekersiz kahve.baktım olmadı açlık bastırdı
3 kk kadar haşlama et
Lor
Domates
18.00 2parça tavuk
2dilim patates
Maydanoz,salatalık
Lor
3litre su
2yeşil çay
Şuan açım...ama tabiki leptinimi asla ziyan etmem...bide yine fena şiştim hiss ediyorum...bir şey diyimmi?galiba salam sucuk şişiriyo beni
sirket ile gargara yaptım
if ve leptinıskender bozdumu bilmiyorum ama mecbur yaptım boğazım yüzünden huzurum kaçtı valla
Abla iki gündür hastanedeyiz ve malesef ki menülerim çok iyi değil. Babam salı günü çıkacakmış hastaneden. Tansiyonları biraz dengesizdi ani çıkış ve düşüşler oluyordu fenalaşıyordu o yüzden çıkarmadılar. Şimdi allaha şükür geçti o durumlar bi daha olmadı dünden beri maşallah diyeyim..
Bugünkü Menümü yazayım pek iç açıcı değil ama
Sabah
2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 tavada yumurta
Çay
Öğlen
Adana dürüm
Ayran
Akşam
Çiğ köfte
Salata
Ayran
Su: 2 lt
Spor : hastaneye git gel baya yürüyüş oldu bi de ben tempolu hızlı yürürüm 1 saat yürüyüş oldu bana
Görümcem Maraş dondurmasi servisi yaptı 1 saat önce
Görümcem: Ay çok güzel mutlaka yemelisin
Ben: ne farkı varki daha önce yedim :)
Görümcem: aaa ben çok tatlı ise yiyemiyorum ya bu az şekerli
Ben: ıı yok Sağol ben almayayim size afiyet olsun :)
Görümcem: ay ne kararlısın
Ben: yani 56 kiloya ancak bu şekilde gelebilirim
Görümcem: cevap yok
Canım kabak küçüktü hatta ikiye bölünen kabağın yarısıydı ve biberler köy biberi, serçe parmağım kadar bile değillerdi. Çorbada minik kepçe idi. Salata da ot yani. Yoğurt ve azıcık börülce salatası çeşit sayılmazdı bence. Ve uzun süredir bugünün menüsü güzel iyi yorum alırım derken biraz üzüldüm yorumuna açıkçası
erken sevinmiyorummm ben onları anlatamadığı her dk dayımları ve yengelerimi anlatacak
Şu işin tam tersi olması gerektiğini şu takımda bi oturtamadım .
Öğle elma
Akşam 4 çeşit...
Öğleni biraz sıkı tutsan akşam için tek dolma kafi olurdu.
Kaldı ki tarhana başlı başına doyurucu.
Iyi yolculuklar bu arada ... lütfen diyete uyamadım diyerek dönme saydıncım lütfen
Adanın misafirleri var canım .. bende özledim süslümüzü ...
Hurma yeme evet ... bi de böyle dene.
Ben kahvaltıya çok önem veririm .. illa ki peynir yumurta yeşillik zeytin vs ...
Senin için öğle ve akşam ekmek 1 dlm kafi bence .
Patatesten dolayı açsın aynuracım .
Gi yüksek her gıda geçici doygunlukla çabuk acıktırır.
Sucuklu omletle de en fazla yiyeceğin yarım dlm olmalı.
Canım yaaa ... gözlerim dolar bak hemen.
Bozmaz bozmaz :) sirke yağ yakar
Çok çok geçmiş olsun .
Kontrol altında durması iyi tabii ... acele etmeyin çıkarmak için .
Menün çok kötü değil .iyi de değil .
Genç ve hızlı metan var .
Adana dürümü sindirirsin sen .
Ama lütfen bundan sonraki 5 gün dikkat et ablacım .
Lütfen
Canım kabak küçüktü hatta ikiye bölünen kabağın yarısıydı ve biberler köy biberi, serçe parmağım kadar bile değillerdi. Salata da ot yani. Yoğurt ve azıcık börülce salatası çeşit sayılmazdı bence. Ve uzun süredir bugünün menüsü güzel iyi yorum alırım derken biraz üzüldüm yorumuna açıkçası
Evet canım doğru eskiyim ama yediğim miktarlar gerçekten azdı. Diyetisyen menümün yarısını yiyiyorum neredeyseHayır menünde kaçamak yok .
Olsa kızgın yazıyorum biliyorsun
Bunlar diyet tüyoları saydınım ... ve sen çok eskisin burda ... öğlen ara öğün gibi geçiştirilip akşam daha çok yenilmesindense akşam daha hafif olabilir
Banuuuuu ne yaptın sızdın mı bi koltukta ??
Evet canım doğru eskiyim ama yediğim miktarlar gerçekten azdı. Diyetisyen menümün yarısını yiyiyorum neredeyseakşam erken yiyip birseylere saldırabilme potansiyelim de olabiliyor bazen... Dur ben sana listeyi atayım da az mı çok mu yiyiyorum karar ver canım
Ay evet yapıştım koltuğa
açım diyordu Banu, saatler geçmiyordu
aus liste diyordu, if diyordu ,yaz geliyordu, zalim tartı inmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?