Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güya kiloma göre 1600 Kcal diyet menüsü imiş, miş miş miş
O halde ne yapıyorum: yarından sonra (kocişle keyif kahvaltısında yeniyor bi dilim de olsa ) ekmek yemiyorum

Herkese iyi geceler ben genelde geç geliyorum foruma kimsecikler var mıı ?
Akşam 6 da bi giriştim mutfak temizleme işine 10 da bitti ne var ne yok indirdim yoruldum

Sabah: 1 dl ekmek, lor peyniri, domates, yeşillik, 1 hş yumurta
Ara: 1 avuç karışık kuru yemiş
Öğle: Brokoli , mercimek çorba, yoğurt
Ara: 1 halley dayanamadımmm
Akşam: 2 tavuk but, salata, şehriye çorbası

O halde ne yapıyorum: yarından sonra (kocişle keyif kahvaltısında yeniyor bi dilim de olsa ) ekmek yemiyorum

Yahuuu aralarda bile ekmek var ... yeminle böyle diyetisyen menüsü görmedim ben saydın

Heee bi de tubanın diyetisyen karbona boğmuştu onu di mi aeben

Ayyy mutfak temizliğini pek canım çekti :) bende mi yapsam yarın

Ahhh ahhhh gül gibi 10 numara 5 yıldız menü diyecektim kiiiii ... halley

Eeee devlet hastanesi diyet menüsü sonuçta fazla beklentimiz olmamalı aslında

Ya işte ezbere verilince bi anlamı olmuyor .
Sende netten kendine 1600 lük bi menü oluşturursunuz .
Başta da dedipim gibi sen güzel kilo verebiliyorsun zaten ... yeter ki şeytana uyma cızlarda

İyi pazarlar efenim

@saydın78 hayırlı yolculuklar

M MorVampir vamprellam güle güle kırlensin

Ausum wc işi sıklandıgına görel yollarda tıkanıklık yok . Ay hayırlısıyle atlatda

Akşam erkenden uykum geldi 10:30 gibi yattım dersmes gözüm görmedi canımda istemedi ...
Ondan kargalar kahvaltı etmeden kallkıldı

İlk girtiğimde bana 1800kl verdilerr tabi kilo veremedim . Sonra gittiğimde başka biri vardı sana bu listeyi kim verdi bu kiloda bu kl tabi gitmez dedi
Has. Diyetisyenlerinin listeleri belli dir . Kilona , yaşına ve ilk başkayılına göre hazırdaki listeden verir gönderir saydınım . Tabi birde senin daha evvelden diyet yaptıgını kilo verdiğinide göz önüne almadıysa başlama listesi ( yüksek kl .) listeyi verir gönderir .
Ben hep diyorum kendi bünyenizi kendiniz tanırsınız , nasıl iyi kilo vereceginizi siz bilirsiniz . Bakın ahuya pro ona kilo verdirmiyor . Bakın vereyo çogumuzun kilo alacagı menülerle o kilo verdi .
Ausun dediği gibi saydınım sen az yiyen biri değilsin zaten öğlenle ve akşam karbonu kıstınmı gider .

Birde evde fazla çeşit yemek yapıyorsun ,bi süre çeşitini az tut , eşinede durumu anlatırsın

29 nisan cts

Sabah 2 dl tahıllı ekmek, lor, domates, salatalık, maydanoz, zeytin, elma suyu
Ara 1 kase çilek, karadut
Öğle tonbalıklı salata
Ara nescafe, 1 avuç a. fıstığı
Akşam 2 parça tavuk göğsü, cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…