Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler tatlım ♡♡

Vuuu elifin sen böyle menülerle bu haftayı tamamla cumaya 2 kilon gitmezse gel yanıma

Günaydın.
Allahım bana full enerji lutfettttt
Benim biciriklar bicirdiyor.babalari da yok biri beni tutup kaldırsa
Hmmm takımda baya kişi çoktan gün e başlamış

Günaydınlar canpareler...güne başladık...bugün kebaplı misafirlik var...oh protein bol bol...bi de öylen olcak...yarına bakalım hangi killoyla başlıycam...2gün pro+sebze 2gün pro yapmak istiyorum Allah izin verirse...

Bi kocamannn günaydın da benden gelsinnn

begum75 Mücverimmm ay sen yokum giremem yazdınnn ya sanki aklımda sınav kalmış neyse canımmm ala ala sana da hayat sınavında başarılar
Taş bence sessiz sedasız düştü öyle umuyorum

kuzularinannesi harika bi menü mü gördüm benn tek tavsiyem antep fıstığı yerine yer fıstığı tüket . Diyette kendisi favoridir .

aeben Kuzum bugün içinde başarılarrr ... otobüslere dikkat

Nare83 günaydın kargaların kadim dostu kahvaltı yaptın mı kahvaltı ?
O artı ne ola ki ? Kıışş kışşşş de kov onu ... regldir o regl.

_AYNURA_ sana da günaydın güzellikk hadi bakalım şu 300 gr.cığın acısını bu hafta söke söke çıkarırsın sen . Mangalda karbondan uzak dur tatlım .

kelebekolacam daktırımmm bi adet hamiline enerji paketi yolluyorum sana ...3 aylık ...

Bu hafta içi
Hafta sonu geç kalktigim için öğleni
kaldırdı bilmiyorum canım veriliyor gibi kızımda görüyorum
Bende küçülme var
Bu cumartesi gitcez bi buçuk ay olacak kackilo gitmiş diye
Ben zaten çok.hizli kilo vermem ayda iki gider bazen haftada bir kilo gitse bile öbür hafta duraklar diyetisyene gitmeden verdiğimde öyleydi
Az gibi ama çok doyurucu oluyor
Kızdan biliyorum iki hamburgeri 5_6cikolata makarna yiyen bi çocuktu bunlar benim bildiğim
şimdi hepsi düzene girdi ve tatlı diye krize giren çocuk beni gece markete gönderen çocuk şimdi çok canım istemiyor diyor ve dayanabilir
Diyetisyen banada değişik geliyo farklı bir tarzı var kilo vermediğimde sorgularım
Verince niye bu boyle diyemiyorsun
Sence ne olmalı bu diyette
Fikrinizi alayım bende ona göre birşeyler söylerim diyetisyene
Ben diyet çeşitleri hakkında çok bilgim yok

Canlar pazar günü tehlikesini minimum a indirin .
Şimdi durun ve bugünün menüsünü yazın bir yere ya da aklınıza ...
Sonra bi listeye sadık kalır gibi çıkmayın o listeden .
Ben hala hemen her sabah ne yiyeceğimi telefonumun not defterine saati ile yazarım . o la ki prog.değişti en yakın ve uygun şey ile atlatırım ... ki genelde değişmez ,yanımda taşırım

Diyet spontone yaşanmıyor , bunu bilir bunu söylerim .

öncelikle dikekcim kilo veriminden memnunaan zaten sorun yok .
Kuzun içinde diyetisyen menüsüyle vermesi ve aç kalmaması çok normal : çünki daha önceki beslenmesi Çok fazla ve cıslı oldugundan diyetisyen menüsüyle rahat verir . Aç degilim demeside normal çünki kanşekeri düzene girince cıs yemeyince açıkmaz .
Ama senin durumun farklı sen diyet yapan ve kilonun birazını zaten veren birisisin ayrıca yaş farkınıda unutma .. o yüzden sana o liste çok olur ( tabi 3 öğün beslenirsen) .
Bence sende daha etkili olacak şey; güzel ve yüklü cıssız kahvaltı . Prolu yada sebzeli öğlen . Çok hafif akşam ..

Şu an senin beslenmen bunu tam tersi .

Daha yeni kahvaltı yapıyorum
Börek sardım

Ausencia ev meselesi iyi olmuş.aksin gitsin.
Kız hasta hasta enerjimi yollanır.nazara geliyon az naz niyaz yap.ahhh ufff pufff de.
Biriniz menülere biriniz analize biriniz ona buna şuna da git bizi.al kahveni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…