Teşekkürler tatlım ♡♡İyi pazarlar efenim
@saydın78 hayırlı yolculuklar
@MorVampir vamprellam güle güle kırlensin
Ausum wc işi sıklandıgına görel yollarda tıkanıklık yok. Ay hayırlısıyle atlatda
Akşam erkenden uykum geldi 10:30 gibi yattım dersmes gözüm görmedi canımda istemedi ...
Ondan kargalar kahvaltı etmeden kallkıldı
Teşekkürler Masumum ♡♡Saydın iyi yolculuklar cnm
İlk girtiğimde bana 1800kl verdilerr tabi kilo veremedim . Sonra gittiğimde başka biri vardı sana bu listeyi kim verdi bu kiloda bu kl tabi gitmez dedi
Has. Diyetisyenlerinin listeleri belli dir . Kilona , yaşına ve ilk başkayılına göre hazırdaki listeden verir gönderir saydınım . Tabi birde senin daha evvelden diyet yaptıgını kilo verdiğinide göz önüne almadıysa başlama listesi ( yüksek kl .) listeyi verir gönderir .
Ben hep diyorum kendi bünyenizi kendiniz tanırsınız , nasıl iyi kilo vereceginizi siz bilirsiniz . Bakın ahuya pro ona kilo verdirmiyor . Bakın vereyo çogumuzun kilo alacagı menülerle o kilo verdi .
Ausun dediği gibi saydınım sen az yiyen biri değilsin zaten öğlenle ve akşam karbonu kıstınmı gider.
Birde evde fazla çeşit yemek yapıyorsun ,bi süre çeşitini az tut , eşinede durumu anlatırsın
Vuuu elifin sen böyle menülerle bu haftayı tamamla cumaya 2 kilon gitmezse gel yanıma29 nisan cts
Sabah 2 dl tahıllı ekmek, lor, domates, salatalık, maydanoz, zeytin, elma suyu
Ara 1 kase çilek, karadut
Öğle tonbalıklı salata
Ara nescafe, 1 avuç a. fıstığı
Akşam 2 parça tavuk göğsü, cacık
Elif , banu mis gibi hava çıkın yürüyün6 yoktu uyandım ben de. Ne işim varsa çocuklar da yok yatıp uyusam ya
Elif , banu mis gibi hava çıkın yürüyün
Bu hafta içiDilekcim diyetisyenin listesinde öğlen var sende yok . Az buldum listeni .
Birde sabah ,akşam diye yazmayınca neyi ne zaman yiyyorsun anlamadım .
Eskiden biz derdikki sabah krallar gibi ,öğlen memur gibi akşamda fakir gibi yemek ye ...
Seninki tam tersi sabah öğlen bişi yok gibi akşam yinyincede kilo gitmez .
Bence Ya listene tam uy yada başka yol izlesin diyetisyenin .
Ben diyetisyenlerle pek anlaşamamda
öncelikle dikekcim kilo veriminden memnunaan zaten sorun yokBu hafta içi
Hafta sonu geç kalktigim için öğleni
kaldırdı bilmiyorum canım veriliyor gibi kızımda görüyorum
Bende küçülme var
Bu cumartesi gitcez bi buçuk ay olacak kackilo gitmiş diye
Ben zaten çok.hizli kilo vermem ayda iki gider bazen haftada bir kilo gitse bile öbür hafta duraklar diyetisyene gitmeden verdiğimde öyleydi
Az gibi ama çok doyurucu oluyor
Kızdan biliyorum iki hamburgeri 5_6cikolata makarna yiyen bi çocuktu bunlar benim bildiğim
şimdi hepsi düzene girdi ve tatlı diye krize giren çocuk beni gece markete gönderen çocuk şimdi çok canım istemiyor diyor ve dayanabilir
Diyetisyen banada değişik geliyo farklı bir tarzı var kilo vermediğimde sorgularım
Verince niye bu boyle diyemiyorsun
Sence ne olmalı bu diyette
Fikrinizi alayım bende ona göre birşeyler söylerim diyetisyene
Ben diyet çeşitleri hakkında çok bilgim yok
Bi kocamannn günaydın da benden gelsinnn
begum75 Mücverimmm ay sen yokum giremem yazdınnn ya sanki aklımda sınav kalmış neyse canımmm ala ala sana da hayat sınavında başarılar
Taş bence sessiz sedasız düştü öyle umuyorum
kuzularinannesi harika bi menü mü gördüm benn tek tavsiyem antep fıstığı yerine yer fıstığı tüket . Diyette kendisi favoridir .
aeben Kuzum bugün içinde başarılarrr ... otobüslere dikkat
Nare83 günaydın kargaların kadim dostu kahvaltı yaptın mı kahvaltı ?
O artı ne ola ki ? Kıışş kışşşş de kov onu ... regldir o regl.
_AYNURA_ sana da günaydın güzellikk hadi bakalım şu 300 gr.cığın acısını bu hafta söke söke çıkarırsın sen . Mangalda karbondan uzak dur tatlım .
kelebekolacam daktırımmm bi adet hamiline enerji paketi yolluyorum sana ...3 aylık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?