Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hunharca kahvaltı yaptım çok acikmistim, ev dandini

Camları silicem bugün , çocuklar dışarı çıkar bende rahat yaparım

Birde koltuk bakmaya gidicek bugün

Nörüyonuz bacılar benim Adam evde bahçede işlerle uğraşıyo bugün de gelemem buralara anca ortalarda dolanırım bissürüüü iş var evde nerden başlıyacağımı bilemediğim için hiç başlamamaya karar veriyorum ama az kaldı iki haftaya Almanya dan emmioğlu düğününe kuzenler Halamlar geliyo bende kalırlar kesin evi temizlemek lazım ama nasıl

Dün çatıda altı adet bıraktığım civciv akşam beşe düşmüş çok üzüldüm ayırdım anasını kovalayıp duruyodu zaten bitane pimaş varmış çatıda onun kapağını açmışlar kesin ordan düştü bulamadık ölüsünü dirisini

dün oğlana damaklık takıldı dişçide.dişöi tanıdık temizlik kanal vs 1900 den 1300 e düşürmüştü damaklığada 3000 den 1500 e düştü sadece malzeme alıyorum dedi
Oğlanın dişinin kovuğuna 3000 lira sıkışmış. masraf bitmiyo anacım bi bakmışsın bi yerden bişey patlak veriyo

Dişinin kovuğu 3000 se ... diğer dişlere gözün gibi bak ... geride diğerlerinin dişlerini de var

Neyse ben kaçıyom anneee anneeee sesleri kesilmiyor civcivleri bahçeye bıraktılar kedi kapar bi bakayım
Dünden alıntılarımda vardı ama kayboldu Sonra tekrar bakacam

Buzdolabını temizledim
Kalan süt vardı sutcuden, puding yaptım
Sabah sigara böreği sarmıştim ... Yırtık yufkalardan patatesli börek yaptım akşama yerler dedim....

Patlıcan biber varmış attım fırına kozlefim...

Cikan bulaşık dağ gibiydi onları hallettim .. şimdi ayakkabılık bı el ativeriyim ... Botları kaldircam sonra balkon camlarını silicem daha. ..

Allah'tan yarın iş yok

Ablaaa etiket bildirimleri bana gelmiyor neden ki ya

Nisan Ayında Kim Kaç Kilo Verdi ?

Liste 31 Martta kilo bildirimi yapanlarla , 28 Nisanda kilo bildirimi yapanlardan oluşmaktadır . Liste olmayanlar ya 31 Martta ..ya 28 Nisan da kilo bildiriminde bulunmamıştır .

@Lunya 4900gr. %7.53
@_SARAYCA_ 4700gr. %7.07
_AYNURA_ 3700gr. %5.26
@Sherrysherrylady 3100gr. %4.11
ecemavi 2900gr. %3.91
@Dersaadet_ 2700gr. %3.81
DelyDoly 3200gr. %3.81
aeben 2900gr. %3.72
mimu88 2500gr. %3.51
D Dilekiyi 2500gr. %3.29
Nare83 2200gr. %3.20
mirjam 2300gr.%3.11
Ahu060812 2400gr. %3.07
saydin78 1200gr. %1.88
kelebekolacam 1300gr. %1.79
Betulina 1300gr %1.72
begum75 500gr. %0.69
ada81 400gr. %0.57
kuzularinannesi +500gr. %0.66
A arselka +600gr. %-0.90

Koruma Güzelleri

pamukskr 900gr. %1.48
nehirnil111 600gr. %1.12
Ausencia 400gr. %0.68
vorones 300gr. %0.50
B Bebetomm 300gr. %0.50

Evettttt Nisan ayı bilançomuz bu arkadaşlar ...

@Lunya ay şampiyonluğunu tebrik ederim kuzum ... Bu işi kafana koyduktan sonra takır takır ilerlemenin mükemmel örneğisin . Sana vereceğim tavsiye de yok ki :) Mayıs ayında mezuniyetini aebenle beraber kep fırlatarak kutlayacaksınız bence

@_SARAYCA_ kıl payı kaçan birincilik olmuş bu ay ... Ama cidden harikasın ... Azmin ve takımdaki motiven için yürekten teşekkürler .Mayıs ayı içinde aynı azmi göstereceğine inancım sonsuz ... seni yaza asıl hedefin olan 53 lerle sokacağız ve kim bilir şöle ağustosta falan karşılıklı kutlama kahvemizi içeriz özdilekte

_AYNURA_ sana da kocaman tebrikler canım .. şu son 300 gr.:)) olmayaydı zirveyi zorlayacağın kesindi .
Mayıs ayında da liste de eseceğine eminim net bir hedef koymuyorum ama ay sonunda 62 lerde olmak hiç fena olmaz senin için ve sen bunu başarırsın eminim .. az daha karbona veda sadece ...

@Sherrysherrylady ayda 3 kg ... hiç fena değil ..hatta uzun süre diyette olan biri için şahane tebrikler sarı kontesim ... bazen pes etme noktasına geliyorsun hatta geçen ayı hatırla izne çıkacaktın ...eminim o gün bu kararı verse idik , bugün o çok istediğin doğum öncesi kilona dönmek hayal olacaktı . o yüzden tatlım , ben burdayım ...sen burdasın ... takım burda .. güzel metan da ortada ... lütfen devam ...

ecemavi sende neredeyse ayda 3 kg ya hoşçakal demişsin .. çok iyi .. aynen devam ... sizin kilolarda ayda 2.5 altına düşülmediğinde bence diyette her şey yolunda gidiyor demektir . ara ara yorulduğunu sıkıldığını hissedersen ... verdiğin emeği hatırla ... hoop diye gelebilecek kiloları hatırla .. başladığımız yolda başarı da geliyor , aynen devam ececim ... mayıs sonu artık 68 lerde olalım

@Dersaadet_ canım sana da iki arada bir derede verdiğin 2.7 için tebrikler ... ama benim senden beklentim yüksek .. ve mezun oldun olacaksın ablana şu şovu yaşatmanı bekliyorum ... metan hızlı ve gençliğin var ... ayda 4 kilo havada karada verebilirsin . istersen yaparsın sen

DelyDoly canım sende bir ayda 3 kilodan fazlasına güle güle demişsin ammmaaaa biliyoruz ki bunun çoğu 4 günde gitti :)) o yüzden sağlam ve sıkı listelerle şu kepi fırlatalım Mayısta. sende ara ara müthiş gaza gelip , ara ara bıkabiliyorsun .. haklısın da ..nerden nereye geldin .... ama sona geldik yahu ... finsh çizgisi önünde .. sonra seni de yanımıza koruma güzellerine alacağım ... hadi delim mayısı es gürle geç

aeben sen ne ara verdin 2.7 bacımmm ... sen listesiz bunu yolladıysan biz seni 3 haftada mezun ederiz be gülüm ... ben mezuniyet partin için elbise bakmaya başlayayım senin gizli bir silahın var .. sakinliğin ... bence diyette en büyük koz bu . bu sakinlikle bu işi başaracağına şu 3 haftada adım kadar eminim ben

mimu88 fıstığımmm ... 2.5 kilo eder ortalama haftada 600 küsur gr.. kötü mü hayır ? biraz daha ödemsiz yolculuklarla :))) Mayıs sonu 65 gelecek gör bak umay abladan dönme sen ... kanka oldunuz onunla .. bu işin bu ay sonu biteceğine eminim ben ... altın vuruşu yap ..

D Dilekiyi bir 2.5 kiloda senden gitmiş ... iyi de gitmiş .. sonuçta meta hızı , yaş vs..derken her şey etken .. 2.5 / 3 altına aylık düşmemek gerek ... en azından şu 69 lara gelelim bir an önce canım listende ufak oynamalar yapabilir , aynı şekilde devam edebilirsin ..bu tamamen senin tercihin .. ama karbondan ve arada kararsız kalıp bir şeyler atıştırmaktan tamamen kurtul .

Nare83 banucummm , 2.2 de senden postalamışız ... senin metan için bence harika sonuç .. bu ayda en az 3 postalarsak IF kardeşle .. 63.5 demek ... bence tadından yenmez Mayıs sonu için bu hedefin ... sen bu yolda uzun uğraşlar verdin .. 70 leri silkeleyene kadar özellikle .. şimdi onlar uzaklarda kaldı ... hedef çok daha yakın .. sadece irade

mirjam canım zaman zaman sende çok umutsuzluğa kapıldın ama ara ara gelen artılar vs ..derken .. çokta konsantre olamamana rağmen ayda 2.3 .. hiç fena değil ..ha daha iyi olabilir mi :)) tabii ki evet ..Mayıs sonu 70 lerden koşarak uzaklaşmış ..67 -68 lere gelmiş olmalıyız bence . yapabileceğine inanıyorum ben

Ahu060812 ahuuu ahuuuu , 75 lerde 3 kg. altında bir şeyler çok iyi gitmiyor demektir . kötü de değil .. ortalama ...vasat ... ve benim tanıdığım ahuya vasat sonuç yakışır mı ? asla hadi bakalım , biraz daha cız coz ..ucundan baktımsız ... bir Mayısa yelken aç bu işi bitirmek için irade şart . sende bunu yapabilirsin eminim

saydin78 1.2 ... sende biliyorsun ki ..diyetteki bir ay ..koskoca 30 gün için yeterli bir kilo veriş değil .. sebebini de biliyoruz .. şimdi yapmamız gereken o sebebi ortadan kaldırmak ... tıpkı dün kü dondurma olayında olduğu gibi ..iraden ve kararlığının en büyük dostun bu yolda .. nefsine yenilme .. bu ay senden gerçek bir saydın uçuşu bekliyorum .... lütfen

kelebekolacam daktırım ... 1.3 ... artılar eksiler derken koca ayın sağlaması ... yapman gereken tek şey liste... onun şunun tadına ucundan baktığında kiloların hunharca geldiği bünyenin galibi sen ol . ite kaka geldik şuraya kadar ..yorulduk kabul .. ama biraz daha sağlam bu işi ele alır , burcunun adam sendeciliğini bırakırsan ... Mayıs sonu ece bile beraber 68 partisi yaparsınız

Betulina ahhh betül ahhh resmi olarak bahar karneni hazırlamadığı için mezuniyetini henüz ilan etmedim . Ama 90 lardan buralara kadar geldin bu bir gerçek .. zorlandık bu da bir gerçek .. şimdi önce mezuniyetini tebrik ediyorum ...sonra da göremediğimiz o 72 yi en kısa zamanda yine bereber görmeyi ümit ediyorum

begum75 mücverimmm aslında seni koruma güzellerine alsam da şu stresten kurtulsak mı
Ya da sen bana de kii , aus gör hele beni Mayısta şov yapacağım 56lar gelecek ... sonrada alt katta sizin yanınıza geleceğim .. benim bakışımla senin artıya çok geçmediğin her hafta başarı .

ada81 ada ..ada şöyle bakıpta son artınla beraber 400 gr. görünce .. koca ay ne yapmışız biz dedim ? verdiğin her gramı kalıcı verdiğine eminim . ama 400 haftalık bile az bulduğumuz bir kilo .. hele bir şu misafirlik bitsin .. yolumuz daha uzun seninle ... elbet bir hızlandırma yolu bulacağız

kuzularinannesi canım ... istatiksel verilere dayalı bu tablo seni üzmesin . Sonuçta ben 78 lerle tekrar başladığını ve br hafta da harika sonuç aldığını biliyorum ... Bırakma .. bıraktığın anda buraya yazarak güç al hepimizden ... sen şanslı metalardansın ama bunun rahatlığını yaşama . tam gaza geldik bak yaz da kapıda ... aynen devam

A arselka canım listenin bir artısı da sensin ... ikinizde diyeti ve takımı bırakmıştınız .. eminim kilo bildirimi yapsalarda ..diyeti ve takımı bırakan Antepia27 ve N Neshve de , MuMu85 da artılarla yanınızda olacaktı ... Daydream- de o yüzden burayı bırakmayın ... kendiniz için gün içinde ayıracağınız bir mola olsun takıma girmek ve tükendiği anda diyet hevesiniz burada şarja takın kendinizi.

Ve koruma güzelleri ... şuan orada çok ters giden bir durum yok ... kendi adıma şu an ödemlerle boğuşuyorum B Bebetomm için bence her şey yolunda ... vorones zaten benim gözümde gayet iyi ... pamukskr bu haftanın yoğunluğunu ve korumanın ilk hafta şoklarını atlatınca eminim toparlayacaktır.. nehirnil111 güzelliğim için de işler tıkırında

Eveeeet şapkasını önüne alacaklar , azmi ile gurur duyacaklar .. yeni planlar yapacaklar .. yeni haftaya da yeni aya da sıfırdan başlamak için tam zamanı

Mor Vampirella
koza16

güzeller her ikinizde geçtiğimiz ay olmadığınız için bu aylık analizde yoktunuz . Ama ikiniz içinde kilo verme , diyetle mücadele bence gayet başarılı geçiyor menü yazmaya azami gösterin ... ikinizinde verdiği kısa sürede ki kiloları tebrik ediyorum ben

Antepia27 ne zaman dönmeyi düşüyorsun ?
N Neshve ben burdayım , sen de hazırsan başlayalım artık ?
MuMu85 sana sıkılma diye ses etmiyorum :)

Sekercikiz tatlım , seni de artık aramızda görme vakti geldi bence

cydnz_1 yine terk ettin bizi .. .umarım diyet devam ediyordur , burda ya da değil ..hepinizi hedefe varın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…