Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyy hamaratım benimmmm ... he ya yarın çalışanların tatili... o günde iş yapmayın bari mübarekler

Ablaaa etiket bildirimleri bana gelmiyor neden ki ya

Tatlım bildirim ayarlarına bir bakar mısın ? kapalı olabilir etiketlendiğimde bildir kısmı .

Laf aramızda bu ayını bende beğendim yani senin kilo verme hızını düşününce .. bir de en önemlisi şu ... hani 2 kilo verip , sonrsında iki hafta artı sabit olmaktansa ... 500 500 gitsin her hafta gitsin ... eee ay sonunda hesap aynı hesap ... artılarla stres olmaktansa ... istikrarlı ama ortalama gitsin daha iyi .

Bencede cnm , ama bu hafta daha iyi gider ins reglide çoktan biter cumaya

28 Nisan / 05 Mayıs Yarışları

66.6 dan kim daha fazla inecek ? İF ler savaşıyor

_AYNURA_ & Nare83

kelebekolacam & ecemavi & aeben

60 lara veda ya kim daha çok yaklaşacak ? yüzdeler çarpışıyor

@_SARAYCA_ & saydin78 & @Lunya & @Mor Vampir

Sen mi yaman ben mi yaman yarışı ? iradeler karşılaşıyor

DelyDoly & Ahu060812 & D Dilekiyi & kuzularinannesi

Burası kaynar burası coşar yarışı ? bu haftanın 1.sine karşı bu haftanın gr.cısı kapışıyor

mimu88 & @Sherrysherrylady

Az gireriz , fazla gaza getiremeyiz ama finalde ipi göğüsleriz diyenler ? menü yazma başıcılar karşılaşıyor

@Dersaadet_ & A arselka & mirjam

ada81 izinde olduğu için .... begum75 yarışlardan pek hoşlanmadığı için :)) diğerleri de kilo bildiriminde bulunmadığı için listede yoktur

Bu hafta eskiden olduğu gibi ben hazırlamak istedim .

Ben hazırladığım için de elbet bir vaat ..ödül koymalıyım yarışmanın yüzdesel galibine yani hafta 1.sine ödül kaptandan

Xani
Canımsın ellerin dert görmesin bitanem bu ay kulağıma küpe söylediklerin canım benim Ramazan a kadar inşallah mezun olucam

Canim Allah razi olsun biz pes ettikce sen etmiyorsun :) burda okuyunca if diyetini arastirdim biraz ramazana kadar sanirim onu deniycem ki ztn az cok yaptigim bisey sadece ne yedigime dikkat etmem lazim.Diyetisyene gitmekten vazgectim (paraya kiyamadim ) zira bildigimiz diyetisyenlerden degil bi shake ile zayiflatuyor ,zayiflamasina zayiflarimda korumada kendime güvenemiyorum sonunda 2 kati geri almak var Allah korusun.Yeme araligimi 11-19 olarak belirledim bakalim ins etkisini görürüm ama eger becerebilirsem sali crs prs oruca niyetlenmek istiyorum ramazan baslarken 75 olmayi cok istiyorum benim beynimde bu kadar yeter artik dese keske :)

Xani

Canımsın ellerin dert görmesin bitanem bu ay kulağıma küpe söylediklerin canım benim Ramazan a kadar inşallah mezun olucam

Canım benim ... olacak inşallah ... tek engel sana şişt pişttt saydın bizi yeseneeeee diyen cızlar .... inan şurda 1 ay sonra onları da yavaş yavaş ekleyeceğiz hayatına ... sadece biraz sabır ... bak ben makarna , dürüm bile yiyorum artık ama sabırla onları hayatıma eklemeyi de bekledim korumada . sende yapacaksın

yemeyi deli gibi seven biri olduğum için ... erol taşın tavuk yeme sahnesi gibi iştahım olduğu için zamanında ... sizin için pes edemiyorum mumu ...
hani kuş kadar yiyip doyan , su içsem yaradı diye kilo alan bir kadın olsam zamanında ...eyvallah ...davulun sesi uzaktan hoş geliyor diyin bana.

Kendime yapacağım en uygun benzetme öküz gibi yemek yerdim ... kusana kadar ...
O yüzden ben o iştaha dur diyebildiysem siz de dersiniz diye pes etmiyorum sizin için

Sagol canim bilmiyorumki hangisi daha zor benim yemekle bi sıkıntim yok beni mahveden abur cuburlar yemek yemeyup hayatimi onlarla devam ettirebilecek kapasiteye sahibim :)

Selamlar Bu sabah tartıldım ve geçrn haftaya göre tam +1.4 kg yım
Tabi dün gece geç yatmam ve 23.30 da muz yemem de etkilemiş olabilir

Ausencia Ablam az önce gördüm çook geçmiş olsun , gelmiş geçmiş olsun inşallah Kendine dikkat et
Bu arada bu hafta çok yoğundum salıya kadar da öyle olucak ödev yetiştiriyorum çünkü yine uğrarım

Ayyyy ben bebeleri 12 de bi göndermiştim dışarıya, hiç haberim yok Suriyelileri geçtim

mutfak dolapların raf attırdım, kestirmistik zaten eşimi bekliyordum bugün zar zor taktı
öylesine yerleştirdim, elden geçirmem lazım

cam silemedim yarın yağmur var

eşimde güya yardım etmektir temizliğe üşendi bana sende yapma diyor yarında ben yapicam dedim giristimmm ise , güce

ama çok acıktım, boregi de attım fırına aman diyet güme gitmesin mazallah dedim . onları beklemeden yedim börek pişiyor şimdi ama karnım tok

fermuarı çektim ben

sabah 1 kupa nescafe

kahvaltı 11:00

2 yumurta az tereyağı ile
peynir
6 zeytin
domates-salatalık -biber
ıhlamur

ogle_akşam 16:00
2 yumurta haslama
1 tabak madımak azcık bulgurlu
1 kase yoğurt
2 koz yeşil biber

2 lt geçmiştir su 3 olur.
3 kahve
çay filan içerim

Son düzenleme:
değişik bir menü oldu
bugün çok yumurta yedim @Sherrysherrylady gibi yumurta güzeli seryyyy

madımak konserve yapmıştı annem,yufkayla yenir aslında o amaa
diyet mevzuları sadede güzeldi
çok yedim ama çok açılmıştım, çokta bulgur yoktu içinde

şimdi 18 saat sonra yani , sabah 10 da yalıcam kahvaltımı.

Sabah yine yürüycem kalkıp, iş olmasadakat düzenimi bozmuycammm

Kozacım geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler
Ödevinde kolaylıklar diliyorum sana ...
Ve zurnanın zırt dediği artı 1.4 e geliyorummmm uykusuzluk etkilidr evet ama yediklerinde de muz dışında illa ki fazlalık vardır . fırsat buldukça sohbete gelemesende menü yazmaya 5 dk gir ki .. ben bakayım bu hızlı metaya 1.4 kilo aldıran neler neler var.

Canımmmm o börekleri de elinin tersi ile ittin mi bitmiştir bu iş ...
Helal sana ..
Menü güzel ... az bulgurlu madımağı dert etmiş gibi yazmışsın da bence güzel bir tercih ... sonuçta uzunnnn bir açlık süren olacak .
Yeter ki ağzın fermuarı sıkı sıkı kapalı olsun ... bu menü çok iyi IF için ..

yemedim valla şuan yiyorlar çocuklar hunharca

yemedim valla şuan yiyorlar çocuklar hunharca

Yesinler yarasın paşalara ..
benimkilerde dışardan gelince huncarca yedi ... ben ızgara et ve salata ile eşlik ettim .. sabah karbon hakkımı ziyadesiyle doldurmuştum .

Ayy bu arada o mesajına çok güldüm ... 12 den beri sokaktalar yusufta 1 kere tuvalete bi kere yemeğe geldi .. şimdi yine çıktı ...yaz gelince yüzünü gören cennetlik zaten ... ödevleri de bitirmişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…