dışarı çıkalım diyorum eşime ama kendimde üşeniyorum
Bende Yusufu toplayıp bir çıksam fena olmaz aslında ..şöyle sahile doğru bi kahve yeter . iki hava alayım ... taş taş içim çıktı 2 gündür ...gerçi yoğurt kovamla çıkmam lazım
Bizde çıktık cnm , sahil yoktaavm de bi kahve içeriz napak
N Nana canım dün teşekkür ettim mi unuttum ... liste için
Daktıra bi 500 artı geliyordu
Daktır demişken ...
@kelebekolacammimu88 @Dersaadet_ ecemavi menülerinizi gözden kaçırmış olabilirim ama yoktular sanki
Şimdi gelir kıskanır, kiskansin
Şimdi gelir kıskanır, kiskansin
Bu arada başarının sırrına gerek yok gobegimizi koysak yeter... Ah pardon oda yok ki bizde
Yemek olayına girmeyelim lutfen dün yedim daha şimdi yine taze fasulye var
Annemlerinde çok selami var ablacim
Evet annem senin yüzünden beni az gommedianneciğinin tanımasam da yeri bende ayrıdır ... bana devrettiğinde kaptanlığı kafayı sıyırdım mı merak ediyorduha bi de bir ara karne notu yapıyordum , sen bahsetmişsin ..o da direkt sen neden yapmıyordun demiş
Taze fasulye misssss missss
KimSarayca mııı kıskanır ? yok yahu Sarayca kıskanmaz .. ayy etiket olmuş hep yanlışlıkla
Rakipler iyiymiş28 Nisan / 05 Mayıs Yarışları
66.6 dan kim daha fazla inecek ? İF ler savaşıyor
@_AYNURA_ &Nare83
60 lara veda ya kim daha çok yaklaşacak ? yüzdeler çarpışıyor
Sarayca & @saydin78 & N Nana & @Mor Vampir
Burası kaynar burası coşar yarışı ? bu haftanın 1.sine karşı bu haftanın gr.cısı kapışıyor
mimu88 & @Sherrysherrylady
Bu hafta eskiden olduğu gibi ben hazırlamak istedim .
Ben hazırladığım için de elbet bir vaat ..ödül koymalıyımyarışmanın yüzdesel galibine yani hafta 1.sine ödül kaptandan
Hepsi senin mı Ahu cooookguzel nasıl basediyorsunDur bende görüntüye getireyimde be pasaklı kadın demesinler
Eki Görüntüle 1989166
Lunyam tebrikler. Kaçırdım 1.ligi ama olsun mayısta daha iyi olacağım. Annemlere diyet kaçtı ama salıdan itibaren devam inşallah.
Evet annem senin yüzünden beni az gommediBiliyor benim nasıl delirdigimi o zamanlar sen dayanıklı çıktın Allah'tan tüm yaptıklarını göstermiyorum sadece yemedigimde soruyor niye yemiyorsun diye sadece söz verdim diyorum Annem diye demiyorum çok fenadır
Dün yemiştim daha fasulyeyi
Evet çatır çatır kıskanır, kıskanç
İyi akşamlar hatun kişiler
Ohhhh sınavlar bitti 1-2 hafta rahatım inşallah finalere kadarakşama cevaplar açıklanır ak koyun , kara koyun bellli olur .
@Mor Vampır Kuzum ben yanlış etiketliyormuşum
Efser bacııı niye yazmıyon okuyonda yoksa pekmi zayıfsın
ecemavi Anacım korkma korkma çok fark atmıycam sana, 2 gündür takımada gelmiyorsun korkundan
Ausum daha iyisin inşallah
Hee bu arada cancazım ben 6 yıl evvel 58 kiloynan mezun oldum 6 . Takımdan.
Bu ilk olmıyacak yani ama hızlı vermek konusunda rekorum olacak emin olabilirsin.
Menum
Peynir yeşillik iki dilim çavdar
Ceviz az bal
Kahve yeşil çay
Yoğurt Ayran
Kabak bi galeta ayran
Tarçınlı su
2 lt yı geçer su
Spor yapilacak
Lunyam tebrikler. Kaçırdım 1.ligi ama olsun mayısta daha iyi olacağım. Annemlere diyet kaçtı ama salıdan itibaren devam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?