Kız ablam böyle yazınca 2015 in sonlarındaki memnun aklıma geliyordom-sal-bib
Evittt tarih tekerrürden ibaret , az yiyince ucundan yazıyorsun öyleKız ablam böyle yazınca 2015 in sonlarındaki memnun aklıma geliyor
Dom-sal yazmıştın da o neden öyle diye sorduğumda yarısını yedimde ondan öyle yazdım demiştin
Avm de garaj günleri varmış
iki kot aldım kendime biri 28 beden koyu renk diğeri 29 beden ,
29 beden iyi oldu azda bol aslında Wade bol gelen kotüm da 29 beden ama orta kemer çok rahat diye aldım, eskimistik diğeri artık sürmekte bacaklar
iki kot bir ayakkabı
eşim hava alalım dediğine pişman olmuştur ahahaaa
Aranızdaki dialoğ çok samimi ben sanki samimiyeti bölecek gibi oluyorum hani ergenler ortaya bir espiri atarda kimse gülmez ya onun gibiİyi akşamlar hatun kişiler
Ohhhh sınavlar bitti 1-2 hafta rahatım inşallah finalere kadarakşama cevaplar açıklanır ak koyun , kara koyun bellli olur .
@Mor Vampır Kuzum ben yanlış etiketliyormuşum
Efser bacııı niye yazmıyon okuyonda yoksa pekmi zayıfsın
@ecemavi Anacım korkma korkma çok fark atmıycam sana, 2 gündür takımada gelmiyorsun korkundan
Ausum daha iyisin inşallah
Hee bu arada cancazım ben 6 yıl evvel 58 kiloynan mezun oldum 6 . Takımdan.
Bu ilk olmıyacak yani ama hızlı vermek konusunda rekorum olacak emin olabilirsin.
Bi saat bisiklet yaptim kaptanımAnnelerden fena olmaz ... tecrübe diyoruz biz o fenalıklara
Hadi gözün aydın .. inşallah sonuçlarda yüzünü güldürür ..olmadı finallerde yarar geçersin
iyiyim tatlım ... ne ağrı ne sızı ne yanma ... düştü o düştü
Hmmm demek mezun oldun hemi de 58 ile ... benim başım kel miiiiiii bana neeee bende 58 le mezun edicem seni
Dilekcim öğleni yoğurt ayranla geçiştirip akşam kabak galeta olan değil mi ?
sporu da ekle mutlaka .
Kahvaltını sevdim en çok . onun dışında su da güzel ...
Aaa aaa olurmu hiç öyle ...Aranızdaki dialoğ çok samimi ben sanki samimiyeti bölecek gibi oluyorum hani ergenler ortaya bir espiri atarda kimse gülmez ya onun gibi ondan okuyorum belki biraz motive olurum diye
Menüm : 9:00
2 dl tb. ekmek
Omlet 1,5 yumurta
Peynir , dom-sal-bib.
Az z. Yag .
1 çy. Kş. kuşburnu ( şekersiz)
14:00
2 kuru kayısı
16:30 ( dışarda arkadaşlarla)
Alinazik ( patlıcan , et , yogurt )
Yş . Salata , cacık ..
Su: 2 lt .
Spor : 2 saat tempolu yürüyüşAhu060812
Avm de garaj günleri varmış
iki kot aldım kendime biri 28 beden koyu renk diğeri 29 beden ,
29 beden iyi oldu azda bol aslında Wade bol gelen kotüm da 29 beden ama orta kemer çok rahat diye aldım, eskimistik diğeri artık sürmekte bacaklar
iki kot bir ayakkabı
eşim hava alalım dediğine pişman olmuştur ahahaaa
Aranızdaki dialoğ çok samimi ben sanki samimiyeti bölecek gibi oluyorum hani ergenler ortaya bir espiri atarda kimse gülmez ya onun gibibelki nasipleniriz motive olurum diye okuyorum
Fatmanur aşagıdasın . Nasılsın canım oğlan gittimi ?
İki öğünü güzel dolu dolukaçamaksız geçmiş enitesiz ve dışarda bir pazar için tebrikler aebenim .
geçen hafta ben talan ettim bu hafta sen .... güle güle kullan canım ..
@aeben cim efseri ben özelden tüzelden de takipteyim tatlım .
katılım formu doldurup resmi sözleşmeyi yapamadık bi tek
Evet cnm , aslında almayım dedim
birdaha ki sefere alayım derdimde
ıkisinide çok beğendim
28 beden henüz giyilecek durumda deell
görüyorummmm 3 vakte kadar 3 hafta mı desemmmm 3 hafta mııı 3 hafta mıııı28 beden cuk olacak
yarın cardaktayim kahvaltı yapicaz
yağmur olmazsa ,çocuklarda pek heves etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?