Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahay kupa kaldırmaktan kollarım kas yaptı birinci belli de ikinci de belli çünkü yarışma iki kisilik

nasıl bi duygu acaba kilo koruma, inş bizlerde yaşarız

Hahay kupa kaldırmaktan kollarım kas yaptı birinci belli de ikinci de belli çünkü yarışma iki kisilik

daktırı unutmayınnnn ... 3 lüsünüz

Evim evim güzel evim
Evime geldim artık burdayım inş yarın haftasonunun bir değerlendirmesini yaparım bebekleri uyutuyorum çok yorgunum

ececim sen neredeydin ben kaçırdım taş derdine ?

Hadi uyut bebeleri ..dinlen ... yarın laflarız inşallah .

nasıl bi duygu acaba kilo koruma, inş bizlerde yaşarız

Canım düzen oturana kadar zor .. ama şimdi çözdüm .. yersem spor .. denge yine var vs.
Ama bu hafta spor yok .
İştah var

Bende düzgün beslenir ve uzun süre aç kalırsam iştah olmuyor , ama tabi ekmek şeker var yesem eskiye dönerim

cnm istemiyor değil, bazen yesem keşke diyorum ama geçiyor hemencik

Bende düzgün beslenir ve uzun süre aç kalırsam iştah olmuyor , ama tabi ekmek şeker var yesem eskiye dönerim

cnm istemiyor değil, bazen yesem keşke diyorum ama geçiyor hemencik

boş ver .. ye ye nereye kadar :)) yahu azıcık uyuyaydın bari 06:30 yap

Bugünki menümü yazayım çıkayım. Hiçbirşey yapamıyorum sitede bir sorun var sanırım.
Ausencia diyetime uyduğum nasıl mutluyum bugün anlatamam canım

Sabah 1 kuru kayısı, 1 incir, 1 büyük bardak süt

Kahvaltı 3 dl ekmek, bi iki Çatal tavuk kavurma peynir 2 zeytin

Ara 10 tane kadar erik

Öğle 1 kase tavuk, 3 kaşık kuru fasulye, 1 dl ekmek, 1 salatalık

Akşam tavuk ızgara, bir küçük sucuk, salata, eşim ısrar etti pek etmez Kayınvalidem de vardı hayır diyemedim o yüzden 1 çatal ekmek kadayıfı

Ara 1 hurma 1 bitter

Su 3 lt
Spor yok

boş ver .. ye ye nereye kadar :)) yahu azıcık uyuyaydın bari 06:30 yap
Bugun bizin kankiler ısrar ettiler halbuki biliyorlar sıkı diyet yaptıgımı .az çık kaşık ucu al bari diyolar .
Pek güzelmiş dondurmalı irmik helvası..
Ama ilginçtir canım çekmedi...

Hani ausum sakinliğin senin sihrin demişsinya , ıhh değil . Benim sihrim kararlı olmak .
İlk başladıgımda 2 ay öncede demiştim ; kafamda bitirdim bu işi , diye

Bu hafta bişi deniyorum aslında geçen haftada yaptımda , emin olayım davul zurnayla duyururum inş .

30 nisan pazar
_AYNURA_
Sabah 4 dl sucuk, 2 dl peynir, 1 dl salam, zeytin, domates, salatalık, 2 dl tam buğday ekmeği, 2 tane vişne reçelinin tanesinden, çay
Öğle 1/2 kase ıspanak, azcık tavuk, ayran
Ara 1 kaşık supangle( tencerenin dibini sıyırdım)
Akşam 1 kase yoğurt içine 2 salatalık, 1 pkt etiform
Bikaç karadut

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51194391

Güzeller linki inceleyin .. bugüne kadar verilen kilolarda top listesi .. belli aralıklarla hazırlıyor bahar .. ve benim gördüğüm hazırlandığı son dönemlerde ilk 10 da en fazla üyesi bulunan takım olarak tebrik alıyorsunuz

Şu an 4 kişiden betül mezun oldu .. DelyDoly kelebekolacam @Dersaadet_ yerinizi kaybetmeyin güzel kilolar verin bu ayda ...
arkadan hızla gelen @Sherrysherrylady saydin78 mimu88 ve Ahu060812 görüyorummmm

Pehhhhh 30 olmuşum

Ya bak şimdi ne güzel liste ... şoka moka şimdilik gerek yok ... hem eminim açlıkta hissetmedin ..
bu hafta hep böyle git .
sıkılmadan ...

Tamam kararlısın hatun onu biliyoruz da sakinsin de ...
Kararlı olup fevri hareketin hayatta da yoktur bence de diyette de

demin eşime diyorum ki
yarın için bi pilavım yok evet açım ahaha

Salamları sağlık açısından hayattan çıkardık mııııı gayet güzel ... tencere dibini de sen sıyırıver be elif :) olmasa da olur demiyorum bak sana ...

Herkesler iyi canım ... ben taş düşürme zıplaması yaşadım cuma ...şimdi iyiyim ama ...
sana da çok geçmiş olsun eveeeet elif geldi sevindik hadi sende gel sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…