İyi akşamlar hatun kişiler
Ohhhh sınavlar bitti 1-2 hafta rahatım inşallah finalere kadarakşama cevaplar açıklanır ak koyun , kara koyun bellli olur .
@Mor Vampır Kuzum ben yanlış etiketliyormuşum
@Efser bacııı niye yazmıyon okuyonda yoksa pekmi zayıfsın
ecemavi Anacım korkma korkma çok fark atmıycam sana, 2 gündür takımada gelmiyorsun korkundan
Ausum daha iyisin inşallah
Hee bu arada cancazım ben 6 yıl evvel 58 kiloynan mezun oldum 6 . Takımdan.
Bu ilk olmıyacak yani ama hızlı vermek konusunda rekorum olacak emin olabilirsin.
Burada akşam üstü epey gök gürültüsü oldu hava karardı ama yağmadan geçti .
Yarın bende arkadaşa gideceğim . Yusuf pek seviyor onu ve kızını .
Bi kahve dedim şimdiden ..gittiğim yerde hala yiyemiyorum
Hahay kupa kaldırmaktan kollarım kas yaptı birinci belli de ikinci de belli çünkü yarışma iki kisilik
Evim evim güzel evim
Evime geldim artık burdayım inş yarın haftasonunun bir değerlendirmesini yaparım bebekleri uyutuyorum çok yorgunum
nasıl bi duygu acaba kilo koruma, inş bizlerde yaşarız
daktırı unutmayınnnn ... 3 lüsünüz
ececim sen neredeydin ben kaçırdım taş derdine ?
Hadi uyut bebeleri ..dinlen ... yarın laflarız inşallah .
Canım düzen oturana kadar zor .. ama şimdi çözdüm .. yersem spor .. denge yine var vs.
Ama bu hafta spor yok .
İştah var
Hahay kupa kaldırmaktan kollarım kas yaptı birinci belli de ikinci de belli çünkü yarışma iki kisilik
Bende düzgün beslenir ve uzun süre aç kalırsam iştah olmuyor , ama tabi ekmek şeker var yesem eskiye dönerim
cnm istemiyor değil, bazen yesem keşke diyorum ama geçiyor hemencik
Be de geleyimm dermişim...yarın yürümem lazım yine sabah erken kalicam ise gider gibi 5:45 te yürüyüp gelirim sonra çardak kahvaltısı
Bugun bizin kankiler ısrar ettiler halbuki biliyorlar sıkı diyet yaptıgımı .az çık kaşık ucu al bari diyolarboş ver .. ye ye nereye kadar :)) yahu azıcık uyuyaydın bari 06:30 yap
Masum 1 kare bitter cikolata 8 saatlik enerji veriyormuş..kahvenin yaninda guzelde gider :)dün ve bugün meyve yememiş im dusundum de, yarın iki kare bitter yiyeyim diyorum
Pehhhhh 30 olmuşumhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51194391
Güzeller linki inceleyin .. bugüne kadar verilen kilolarda top listesi .. belli aralıklarla hazırlıyor bahar .. ve benim gördüğüm hazırlandığı son dönemlerde ilk 10 da en fazla üyesi bulunan takım olarak tebrik alıyorsunuz
Şu an 4 kişiden betül mezun oldu ..DelyDoly kelebekolacam @Dersaadet_ yerinizi kaybetmeyin güzel kilolar verin bu ayda ...
arkadan hızla gelen @Sherrysherryladysaydin78 mimu88 ve Ahu060812 görüyorummmm
Bugünki menümü yazayım çıkayım. Hiçbirşey yapamıyorum sitede bir sorun var sanırım.
Ausencia diyetime uyduğum nasıl mutluyum bugün anlatamam canım
Sabah 1 kuru kayısı, 1 incir, 1 büyük bardak süt
Kahvaltı 3 dl ekmek, bi iki Çatal tavuk kavurma peynir 2 zeytin
Ara 10 tane kadar erik
Öğle 1 kase tavuk, 3 kaşık kuru fasulye, 1 dl ekmek, 1 salatalık
Akşam tavuk ızgara, bir küçük sucuk, salata, eşim ısrar etti pek etmez Kayınvalidem de vardı hayır diyemedim o yüzden 1 çatal ekmek kadayıfı
Ara 1 hurma 1 bitter
Su 3 lt
Spor yok
Bugun bizin kankiler ısrar ettiler halbuki biliyorlar sıkı diyet yaptıgımı .az çık kaşık ucu al bari diyolar.
Pek güzelmiş dondurmalı irmik helvası..
Ama ilginçtir canım çekmedi...
Hani ausum sakinliğin senin sihrin demişsinya , ıhh değil . Benim sihrim kararlı olmak .
İlk başladıgımda 2 ay öncede demiştim ; kafamda bitirdim bu işi , diye
Bu hafta bişi deniyorum aslında geçen haftada yaptımda , emin olayım davul zurnayla duyururum inş.
demin eşime diyorum ki
yarın için bi pilavım yokevet açım ahaha
30 nisan pazar
_AYNURA_
Sabah 4 dl sucuk, 2 dl peynir, 1 dl salam, zeytin, domates, salatalık, 2 dl tam buğday ekmeği, 2 tane vişne reçelinin tanesinden, çay
Öğle 1/2 kase ıspanak, azcık tavuk, ayran
Ara 1 kaşık supangle( tencerenin dibini sıyırdım)
Akşam 1 kase yoğurt içine 2 salatalık, 1 pkt etiform
Bikaç karadut
Ausencia canim tek tek bilgilendirmissin ellerine saglik...4 gündür dişimin sıkıntısı var dikis oldugu icin şişti agrim oldugu icin gelemedim hic...umari herkes iyidir kuzularinannesi Elifcim takima dönmüş cok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?