Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah: menemen, 2 dlm buğday ekmeği, 4 zeytin, 1 dlm peynir ve açık çay.

Öğlen: patates yemeği, yoğurt 1 dlm buğday ekmeği.

Akşam: taze fasulye ve yoğurt.

Ara: 2 ceviz,7 fındık.
Su: 2 lt.
Spor: 1 saat yürüyüş.

Patatesle ekmek sevmiyoruz ama öğlen yemişsin eeeee bir saatte yürümüşsün gitmiştir o ... güzel menü akşam ekmeksiz

Sanada cok gecmis olsun canim..gelecegim artik toparlandim ama cumaya kadar musade istiyorum menu yazma konusunda..

Patatesle ekmek sevmiyoruz ama öğlen yemişsin eeeee bir saatte yürümüşsün gitmiştir o ... güzel menü akşam ekmeksiz
Zaten bende patatesli bir menüyü diyet zamanı çok nadir görürsün ablacığım zamanında az çekmedim uzak durmak için

Sabah
2 kk beyaz peynir
1 tavada yumurta
2 salatalık
2 dilim ekmek

Öğlen
1 tabak kuru fasulye
Bolllll salata

Akşam yok

Su:1,5 lt civarı
Spor: hastaneye git gel 1 saat yürüyüş
Ausencia

Sabah
2 kk beyaz peynir
1 tavada yumurta
2 salatalık
2 dilim ekmek

Öğlen
1 tabak kuru fasulye
Bolllll salata

Akşam yok

Su:1,5 lt civarı
Spor: hastaneye git gel 1 saat yürüyüş
Ausencia

Saadet nasıl oldu baban canım ?

Menün iyi sayılır , bayılmadım tabii de .. bu koşturmaca da kaçamak yok cız yok coz yok ..daha ne olsun ... tabii koca tabak fasulye şişirdi akşam yemedin :))) bu saatten sonra da yeme e mi acıkıp ?

su iç daha bu arada 2 bardak daha lüplet yatmadan .

insallah canim insallah... cok tesekur ederim gercekten cok motive ediyon hakkini helal et kaptanim

hayirli aksamlar canlar.. hafta sonu almanyaya esimin halasina gittik ne kadar dikkat etsemde elimden geldigince menuler malesef cisli oldu biraz neyseki evime dondum bu hafta bomba gibi geliyorum insallah
hafta sonu yedigim cizlardan kutulmam lazim
15 gunluk skinny jeans plateste ruya oldu malesef sadece 5 gun yapabildim 3 gundur yapamiyorum onada yeniden basliycam insallah cunku gercekten cok faydasini goruyom 5 gunde 1 cm incelme hemde basen ve bacaklardan benim icin super birde 15 gun yapsam nekadar olucak

ne guzeeeellll....benimde rakibelerim varmis yeni goruyorumcok sevimdim

Ahu senin ev ek büyük ya , aslında camlar için yılda iki kez bı yardımcı alamazmisin ?
Aslında alırım almasınada bende tek tek yapayım diyorum sanki temizlikçi bi günde silince bende bi günde bütün evi bitirmek zorunda gibi hissediyorum yarın başlıycam bakalım
Ellerine kollarına beynine çenene sağlık kaptanım bi 74 olamadım -20 diyemedim yaa ama tanınmıyacak durumdayım şu anda.kv nin komşuları en son 94 lerde görenler bu o mu ki bakışlarıyla süzüyor beni sonrada aaaa tanımadım diye başlayan muhabbetler ben dört köşe. Hepsi sayende
İnsan görmediği duymadığı tanımadığı birileriyle gönül bağı kurarmı kurarmış burda hepiniz öylesiniz işte enteresan...hayatıma iz bırakan dostumsun kaptanım iyi ki varsın
Hepsi senin mı Ahu cooookguzel nasıl basediyorsun
Fotodoki hepsi benim artı bide görünmeyen altta iki oda var

yorgunluktan bayilmadan bugunku menumu yazim

sabah,
11 gibi, dilim ekmegin uzerine yalanci pizza
(ekmegin uzerinde domates, yumurta ve kasar vardi)
ben sucuk yada baska bisey istemedim
domates, salata

oglen, 3 gibi kahveyle biraz kuru yemis

aksam 16 gibi.
3tane mangalda tavuk kanat,
3tane kofte,
ve 2 tavuk sis ve salata

su simdiye kadar 2 lt. 2,5 olucak insallah

spor malesef yok saat 9 gibi eve gelebildik cocuklari banyo ettir yatir derken saat 11 oldu bile

neyse yarin yeni hafta, yeni umut ve yeni gune basliycaz insallah, ve insallah hersey daha iyi olcak

Misafirler yeni gitti terasta sobada yemek pişirdik bahçede çay içtik görümcemler gelmişti koca bi Semavat çay içtik kalkmadılar bi türlü gelemedim gün içinde de iş güç gelemedim bahçeyi tertemiz etti eşim sağolsun ben anca ortalıklarda dolandım getir götür çok yoruldum bugünde spor yapamadım ama evin içinde 3 kat merdivenleri bile 30 kere inip çıkmışımdır en az ne yoğun haftasonu oluyo yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…