- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Abla babam çok şükür daha iyi fenalaşmadı bugün. Troponin de düşmeye başladı normale yaklaştı. Salı günü çıkacak diye bekliyoruz. Sorduğun için çok teşekkür ederim :)Saadet nasıl oldu baban canım ?
Menün iyi sayılır , bayılmadım tabii de .. bu koşturmaca da kaçamak yok cız yok coz yok ..daha ne olsun ... tabii koca tabak fasulye şişirdi akşam yemedin :))) bu saatten sonra da yeme e mi acıkıp ?
su iç daha bu arada 2 bardak daha lüplet yatmadan .
Aynen canım, burda herkesin en az senin kadar çabaladığını görünce bi ben değilim demek ki diye güç alıyor insan. Bazen gaza geliyor, bazen eleştirilerden dolayı yemesini düzenliyorüzüm buranın enerjisi farklı
bende çok kötü bir noktada gelmiştim buraya , ben artık yemeyi bırakamam derdim kilo vermek hayal derken buraya geldim işte..
evet cnm saf protein yap
sabah iki yumurta Peynir zeytin
Öğlen tavuk , yumurta, köfte yanında yoğurt, ayran 3 günde çok güzel toparlansın cnm
Ablacım teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten isteyip hedefinin dışına çıkmayınca olmayacak yapılamayacak hiçbirşey yok dediğin gibi. Eşim istiyor ama destekçi değil. Dün pikniğe gittik giderken çikolata veriyor bana, orda tatlı. Eve geldik. Gece yarısı vs farketmiyor abur cubur yiyor. Tatlıyı yediğime çok pişman oldum ama benÜzümüm ...
İste canım AMA GERÇEKTEN İSTE ...
İnsanoğlunun isteyip yapamadıgı çok az şey vardır .
Kendine yazık ediyorsun.
Lütfen burdan kopma !! Kiloda alsan lütfen kopma , kaçma ! Burdan kaçan bilsinki kendinen kaçıyor ...ve o kaçışın sonu yok !!
4 günlük dedim ama bence sena gerek bile yok sen sağlıklı beslensen bile yeter sana . Emziriyorsun üstelik .
Sana kısıtlı yemek değil bol yemeli ama gl endeksine dahayı beslenme lazım .
Cıssız ama bol yemeli .
Bunu yapabilirsin . Evdeki yemekleri kendine uygun yapabilirsin , madem eşinde istiyor elbet anlayışlı olacaktır bu konuda sana
Haklısın canım, ben normal seyrimde gitsem, arada kopmasam çok daha iyi olacak herşey. O yüzden dediğin gibi şok diyet değil. Sağlıklı beslenmeye devam edicem inşallah. Ben bi hafta çok kasınca ertesi hafta da bozuyorum niyeyse
Banucum 4 e kadar gayeeet yolunda gitmiş her şey .
Bundan sonrada her aklına yemek geldiğinde ...şindi ağzına bi şokma atsan ıf gidecek ...ıf giderse bi gün öncesi de dahil 48 saat çektipin emek gidecek diye düşün cancağızım .
Üzümüm bi önceki mesajını da okudum .
Buraya menü yazmamanı ... hele hele cuma kilo bildirmemeni gerektirecek hiç bir durum yok.
Listede değilsin ..verdiğin aldığından bi kendine mesulsun ... bi seninle uğraşıp durduğum için ve sende ısrarcı olduğum için bana...
Ben yaz diyorum ... 3 kiloda alsan yaz.
Her gün menü yazmazsan ... o menülerde yaptığın kaçamakları yazmazsan burada yazılanlar nasıl dizginleyecek seni.
Senin şok diyete .. detoksa ihtiyacın yok .
aeben e katılıyorum . Düzenli ve dengeli beslendiğin anda haftada 1-2 kilon garanti.
Illa ki istiyorsan ben sana yazarım bi liste ... ama harfi harfine uyacağına söz ver.
Daktırım iki gün menü az olmuş ama cızlı olmuş.
Ve sende cız mideye girdi mi hoş sonuçları olmuyor.
Yemiyeceğim diyeceksin ... yemiyeceğim.
Her hafta artının konuşulmasını eminim sende istemezsin.
Dün dediğim gibi ...senin metanın bize cızsız verecepi remi 600 700 gr var aslında.
Ona odaklan .
Ahahah kulaklarım çınladı.
Burada vakti zamanında aöf sayfasında bi anımı paylaştım.
Ben sınava damar yolum açık ... hastaneden izin alıp gitmiştim .
Gözetmenler benden küçük ... dehşetle elimi çarptıpum için damlayan kana bakıp ... keşke gelmwseydiniz demişlerdi.
Taktım mı pis takıyorum ..kabul :)
Dilekcim şu sabah meyve yoğurt olayını be zaman değiştirecek diyetisyen ...
Ve bence hurmada sana yaramıyor ..
Sonuçta bu liste yaramıyor ki bu hafta eksi 200 ü son anda yakalandın .
Dely canım akşam salata vs ... korkma yemekten ... sebzede ...
Bu şekilde cacıkla günü kapatınca ... akşam acıkıp mutfakta soluğu alman ... ve sonra sabitim demen an meselesi..
Güzel olacak tabii kiii ...
Allah razı olsun canım teşekkür ederim. İnşallah inşallah. Çok hayalim var ama en önemlisi normal bir kiloda normal bir hayat devam ettirmekCanım benim asla ümitsiz olma nolur. Sakın pes etme. Gidecek o kilolar inşallah, daha sağlıklı huzurlu mutlu hayat bizi bekliyor bitanem ♡♡♡
Geçmiş olsun ya, Allah şifa versin. İnşallah çabucak düşer. Ya da düşmüştür zaten. Nazar oluyor bence, koruyucu dualardan okusanızIdrar tahlili yapıldı daktırım.
Enfeksiyon çıktı.
Ultrasonda var aebenim ... böbrekteki 0.3 mm küçük ... ben 0.8 yazmıştım ama o safradaki imiş.
Çok yakın düşmeye dedi ... 1 cm kalmış.
Ama çıkışa mı 1 cm idrar kesesine mi ?
Gideceğim bu hafta içi düştüyse düşmediyse de bileyim.
36 ama sen 35 diyebilirsinAaa aaa olurmu hiç öyle ...
Sen gel bacım , bi baktın 3 gün sonra bizi geçmişsin
Hiçççç çekinme
Bugunki menünle senide piste alabiliriz şekerim
Yaş kaçti bu arada ?
Yedek kulübesimdeyim bekliyorum kaptan oyuncu eksikliğinde burdayımİki öğünü güzel dolu dolukaçamaksız geçmiş enitesiz ve dışarda bir pazar için tebrikler aebenim .
geçen hafta ben talan ettim bu hafta sen .... güle güle kullan canım ..
@aeben cim efseri ben özelden tüzelden de takipteyim tatlım .
katılım formu doldurup resmi sözleşmeyi yapamadık bi tek
Kızlar ben spor sevmiyorum malesefbuna yürüyüşte dahil kendimi zorluyorum biraz azar azar kendime bahaneler bulup dışarı çıkıyorum şunu farkettim benim vucüt biraz kazület gibi ne esnek nede hareketli bunu sağlamak için yogayı birkaç gündür izliyorum tam kaslarımı uzatmak birazda esnemek lazım yoksa ben bu işi pek kıvıramam sporu sevmem lazım
Günaydın kaptanicem dün bir sey yiyemedim sabah rutin kahvaltim stresli ve patlaamayla biter bir gündü terör estirdim kp ve hitler olmak uzere çok kalp kirdim.Bugünde iyi degilim başım dönüyor sürekliOyyy bugün menülerinizi kim yedi ... huuuu
@Ahu060812
DelyDoly
kelebekolacam
littlecoffeedoc
Kedibochi
@mimu88
_AYNURA_
Bizde yedek külübesi yok ayol , gel içeri36 ama sen 35 diyebilirsinyakında 28 olaçağım
Yedek kulübesimdeyim bekliyorum kaptan oyuncu eksikliğinde burdayım
Tipik doliş eser gürler 2 dk sonra pişman olurGünaydın kaptanicem dün bir sey yiyemedim sabah rutin kahvaltim stresli ve patlaamayla biter bir gündü terör estirdim kp ve hitler olmak uzere çok kalp kirdim.Bugünde iyi degilim başım dönüyor sürekli
üzümüm eşin anlayışlı olacaktır derken demek istediğim senin diyet yapmana anlayışlı olacaktır demek istedim . Yani yaptıgın ve yapmayacagın yemeklere anlayışlı olacaktır .Aynen canım, burda herkesin en az senin kadar çabaladığını görünce bi ben değilim demek ki diye güç alıyor insan. Bazen gaza geliyor, bazen eleştirilerden dolayı yemesini düzenliyor
Ablacım teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten isteyip hedefinin dışına çıkmayınca olmayacak yapılamayacak hiçbirşey yok dediğin gibi. Eşim istiyor ama destekçi değil. Dün pikniğe gittik giderken çikolata veriyor bana, orda tatlı. Eve geldik. Gece yarısı vs farketmiyor abur cubur yiyor. Tatlıyı yediğime çok pişman oldum ama ben
Haklısın canım, ben normal seyrimde gitsem, arada kopmasam çok daha iyi olacak herşey. O yüzden dediğin gibi şok diyet değil. Sağlıklı beslenmeye devam edicem inşallah. Ben bi hafta çok kasınca ertesi hafta da bozuyorum niyeyse
Allah razı olsun canım teşekkür ederim. İnşallah inşallah. Çok hayalim var ama en önemlisi normal bir kiloda normal bir hayat devam ettirmek
Geçmiş olsun ya, Allah şifa versin. İnşallah çabucak düşer. Ya da düşmüştür zaten. Nazar oluyor bence, koruyucu dualardan okusanız
Bizde yedek külübesi yok ayol , gel içeri.
Yaşında oek küçükmuş 28 daha beneymişsin bana apla diyecek kıvamdasın
Cancazım yokmu şöyle miss gibi yeşil bi park ? Yürüyüş olarak degil gezme amaçlı çık
Ayrıca sporsuzda azda olsa verilir
De bakim neler yapıyorsun neler yer içersin ???
Aaa yeni geldim yediğimin hesabını yapıyo lokmalarımı sayıyo demede
Oh oh sefan olsun ...
yürüyüşçü geldi hanimmmmm
iş yok diye sporda başlamadım
hava ılık çok güzel çıkıp yürüdüm 1 saat bi kahve içeyim balkonda ,
hazır işte yok
Oh oh sefan olsun ...
Bende şimfi çıkıcam , regl şişkinliği var üzerimde onu infireyiz azcık ....
Bu arada ausumkelebekolacam daktırımda yarişacak toto yok kahve alıp bizi izlemeyi tercih etti kendisi , laf aramızda menü neyinde yok ne yiyip içiyosa artık
Ya değilse apla kardeş toptan gelsinler
Sagolasinn birtanem cansinn hakliydimm çenemden dolayi haksiz duruma düştüm off off özür küçük olmam dolayisiyla solemem gerekte nasil dicem bilmiyorum.Artik herhakde sinirlerim iyice lacka olmus sabah beri başım dönüyorTipik doliş eser gürler 2 dk sonra pişman olur.
Dolişim seninki çenende kalbinde bişi yokelbet bizim kadar yakinlerinde senin böyle biliyor , üzülme
Mümkünse özürünü dile sende rahatla kırdıklarında
Sana spora gerek yok canım ev sarayMisafirler yeni gitti terasta sobada yemek pişirdik bahçede çay içtik görümcemler gelmişti koca bi Semavat çay içtik kalkmadılar bi türlü gelemedim gün içinde de iş güç gelemedim bahçeyi tertemiz etti eşim sağolsun ben anca ortalıklarda dolandım getir götür çok yoruldum bugünde spor yapamadım ama evin içinde 3 kat merdivenleri bile 30 kere inip çıkmışımdır en az ne yoğun haftasonu oluyo yaa off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?