Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla babam çok şükür daha iyi fenalaşmadı bugün. Troponin de düşmeye başladı normale yaklaştı. Salı günü çıkacak diye bekliyoruz. Sorduğun için çok teşekkür ederim :)
Akşam aç değildim yemedim sonra da acıktım ama yine yemek yemedim su içtim 2 lt oldu yatıyorum şimdi iyi geceler :)

Aynen canım, burda herkesin en az senin kadar çabaladığını görünce bi ben değilim demek ki diye güç alıyor insan. Bazen gaza geliyor, bazen eleştirilerden dolayı yemesini düzenliyor
Ablacım teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten isteyip hedefinin dışına çıkmayınca olmayacak yapılamayacak hiçbirşey yok dediğin gibi. Eşim istiyor ama destekçi değil. Dün pikniğe gittik giderken çikolata veriyor bana, orda tatlı. Eve geldik. Gece yarısı vs farketmiyor abur cubur yiyor. Tatlıyı yediğime çok pişman oldum ama ben
Haklısın canım, ben normal seyrimde gitsem, arada kopmasam çok daha iyi olacak herşey. O yüzden dediğin gibi şok diyet değil. Sağlıklı beslenmeye devam edicem inşallah. Ben bi hafta çok kasınca ertesi hafta da bozuyorum niyeyse
Canım benim asla ümitsiz olma nolur. Sakın pes etme. Gidecek o kilolar inşallah, daha sağlıklı huzurlu mutlu hayat bizi bekliyor bitanem ♡♡♡
Allah razı olsun canım teşekkür ederim. İnşallah inşallah. Çok hayalim var ama en önemlisi normal bir kiloda normal bir hayat devam ettirmek
Geçmiş olsun ya, Allah şifa versin. İnşallah çabucak düşer. Ya da düşmüştür zaten. Nazar oluyor bence, koruyucu dualardan okusanız

Aaa aaa olurmu hiç öyle ...
Sen gel bacım , bi baktın 3 gün sonra bizi geçmişsin

Hiçççç çekinme

Bugunki menünle senide piste alabiliriz şekerim

Yaş kaçti bu arada ?
36 ama sen 35 diyebilirsin yakında 28 olaçağım
Yedek kulübesimdeyim bekliyorum kaptan oyuncu eksikliğinde burdayım

Kızlar ben spor sevmiyorum malesef buna yürüyüşte dahilkendimi zorluyorum biraz azar azar kendime bahaneler bulup dışarı çıkıyorum şunu farkettim benim vucüt biraz kazület gibi ne esnek nede hareketli bunu sağlamak için yogayı birkaç gündür izliyorum tam kaslarımı uzatmak birazda esnemek lazım yoksa ben bu işi pek kıvıramam sporu sevmem lazım

Günaydınnnn hoşgeldin Efser
spor sevilmezmi ya alissan devamı da gelir aslında

36 ama sen 35 diyebilirsin yakında 28 olaçağım

Yedek kulübesimdeyim bekliyorum kaptan oyuncu eksikliğinde burdayım
Bizde yedek külübesi yok ayol , gel içeri .
Yaşında oek küçükmuş 28 daha beneymişsin bana apla diyecek kıvamdasın

Cancazım yokmu şöyle miss gibi yeşil bi park ? Yürüyüş olarak degil gezme amaçlı çık
Ayrıca sporsuzda azda olsa verilir

De bakim neler yapıyorsun neler yer içersin ???
Aaa yeni geldim yediğimin hesabını yapıyo lokmalarımı sayıyo demede

Günaydın kaptanicem dün bir sey yiyemedim sabah rutin kahvaltim stresli ve patlaamayla biter bir gündü terör estirdim kp ve hitler olmak uzere çok kalp kirdim.Bugünde iyi degilim başım dönüyor sürekli
Tipik doliş eser gürler 2 dk sonra pişman olur .

Dolişim seninki çenende kalbinde bişi yok elbet bizim kadar yakinlerinde senin böyle biliyor , üzülme
Mümkünse özürünü dile sende rahatla kırdıklarında

üzümüm eşin anlayışlı olacaktır derken demek istediğim senin diyet yapmana anlayışlı olacaktır demek istedim . Yani yaptıgın ve yapmayacagın yemeklere anlayışlı olacaktır .
Evin aşçısı sensin sonuçta; yoksa eşindende diyet yapmasını sen yemiyorsun diye onunda yememesini bekleme !
Ah ah bizlerin ellerinden ne servisler çıkıyor ev tatlısız kalmıyor ben yapmasam bile eşim alıp geliyor .

Bunlar bahane değil canım

Sana uzattıgında "ben kararlıyım yemiycem bu kilolarda gidecek" de bakalım , kaç kere daha ısrar edebilecek !
Tam tersi içten içten mutlu olacak çünki oda senin kilo vermeni istiyor .

Eger kilon 70 li bişi olsa inan bu kadar ısrar etmem , gerçekten kilo vermelisin !!!!!
Sen ve fatma nur için gerçekten burda özel çaba gösteren insanlar var , lütfen sizde kendinize özel çaba gösterin .

yürüyüşçü geldi hanimmmmm

iş yok diye sporda başlamadım
hava ılık çok güzel çıkıp yürüdüm 1 saat bi kahve içeyim balkonda ,

hazır işte yok
Oh oh sefan olsun ...
Bende şimfi çıkıcam , regl şişkinliği var üzerimde onu infireyiz azcık ....

Bu arada ausum kelebekolacam daktırımda yarişacak toto yok kahve alıp bizi izlemeyi tercih etti kendisi , laf aramızda menü neyinde yok ne yiyip içiyosa artık

Ya değilse apla kardeş toptan gelsinler

hava kapalı ama yürünüyor
bizim kahvaltıda fis oldu hava feci kapalı,

aaa öylemi, yemiş mi ? kelebekolacam birde bizimi izliyor , :

Sagolasinn birtanem cansinn hakliydimm çenemden dolayi haksiz duruma düştüm off off özür küçük olmam dolayisiyla solemem gerekte nasil dicem bilmiyorum.Artik herhakde sinirlerim iyice lacka olmus sabah beri başım dönüyor

Günaydınlar canlarımmm...dün gelemedim.saat 11.30da geldik eve geçmişi okudum tam yazayım derken pil bitti.şimdi de çıktık arkadaşımla doktora geldik...kan tahlili yapacak 2yıl oldu evliler bebiş yok.onun için uğraşıyoruz...
Gelelim düneee...dün akşam yemeyini güzelce yedim.sonrasında tatlı kısmında 3çeşit biz yapmıştık 5çeşit onlar getirmişdi.bende baktım saat 6ya var.iki çeşitinnen 2lokma yedim ve sadece 1lt su içmiştim.ama bugün erken tartılmama rağmen düne göre 300 eksiyim...ha bide leptini de akşam izlemedim.meyve yedim azcık.anlamadım bu işi.sadece aklıma şu geliyor.sucuk salam beni fena halde şişiriyor...çünki dün +400düm...su falan da içmedim ama işte böyle oldu...dün orda bıirinden bi şey öyrendim suyla ilgili.bu 4gün onu uyguyluycam doğru çıkarsa anlatırım...menümü de yazayım

10.00 2dilim ekmek
Tavada 2yumurta
Domates
Lor
Yeşil çay

16.30 tavuk kebap
Salata
Peynir
Domates salatalık

18.00 2çeşit tatlıda 2lokma çay
Lokum
meyve
1litre su
3yeşil çay

şimdi dışardayız kahvaltı yapmadan çıktık...çok açım normalde oturu bi kafede çayla tatlılardan hüpletirdik.şimdi kahvaltı istiyorum...ama 1litre suyumu içtim...çok açım çokkk...

Sana spora gerek yok canım ev saray
Dolan yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…