Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnn hoşgeldin Efser
spor sevilmezmi ya alissan devamı da gelir aslında
Hiç sevmiyorum aslında metobolizma hızım yüksek cıkıyor hareketsizlikten alıyorum galiba...
Uzun süre pisikatri ilaclaŕıyla uğraşmak zorunda kaldım beni iyice tembelleştirdi
Abla demiyi özledim
Malesef yakında yok şehrin içinde oturyorum kuzumbağ bahçe var onlarda bana uzakta
Diyetisyene gidiyorum onun listesiyle 2 ileri 1 geri yapıyorum
Valla lokma saýılmadan bu iş olmuyaćak gibi

Günaydın güzeller bugün bebeler evde spor yapmayı umuyorum ama aslında temizlikte istiyorum ben kendimi bu hafta listeden çıkarayım da temizliğe başlayım bahar temizliğine.spor fırsatım olursa yaparım zaten.bugünde annemleri istiyor çocuklar onları arıycam bugünde böyle geçicek

Gel bacım gel, burda diyetisyenden alası var Takımsal, aus'sal baskı var istersen ye yani

Düşüncelerime tercüman olmuşsun valla geçen hafta mantı kek poğaça supangle yaptım ee onlar istiyor bende dışarıdan yemesinden diye yapıyorum ne yapayım bu böyle biz diyetteyim diye onlarda diyete girmiyor maalesef bunu böyle kabul Edip devam edeceğiz arada lastik patlar değiştirip yola devam edeceğiz koca araba lastik için yolda bırakılmaz ama demi

Geldim burdayım artık bir yere gidince düzen tutturmak daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…