Hiç sevmiyorum aslında metobolizma hızım yüksek cıkıyor hareketsizlikten alıyorum galiba...Günaydınnnn hoşgeldin Efser
spor sevilmezmi ya alissan devamı da gelir aslında
Abla demiyi özledimBizde yedek külübesi yok ayol , gel içeri.
Yaşında oek küçükmuş 28 daha beneymişsin bana apla diyecek kıvamdasın
Cancazım yokmu şöyle miss gibi yeşil bi park ? Yürüyüş olarak degil gezme amaçlı çık
Ayrıca sporsuzda azda olsa verilir
De bakim neler yapıyorsun neler yer içersin ???
Aaa yeni geldim yediğimin hesabını yapıyo lokmalarımı sayıyo demede
Aynen abla sorma ama in çık bi işe yaramıyo istediğin kadar dolan spor gibi olmuyoSana spora gerek yok canım ev saray
Dolan yeter
Gel bacım gel, burda diyetisyenden alası varHiç sevmiyorum aslında metobolizma hızım yüksek cıkıyor hareketsizlikten alıyorum galiba...
Uzun süre pisikatri ilaclaŕıyla uğraşmak zorunda kaldım beni iyice tembelleştirdi
Abla demiyi özledim
Malesef yakında yok şehrin içinde oturyorum kuzumbağ bahçe var onlarda bana uzakta
Diyetisyene gidiyorum onun listesiyle 2 ileri 1 geri yapıyorum
Valla lokma saýılmadan bu iş olmuyaćak gibi
Abooo kavgada denmez kız bu
Tam teşekküllü deseneGel bacım gel, burda diyetisyenden alası varTakımsal, aus'sal baskı var istersen ye yani
Börek yiyor lokum ne kiAbooo kavgada denmez kız bu
Aynura lokumları yemiş benden duymuş olma
Kız sen geçen lafa dalma muhabbeti yapan sükubet içinde yazılanları okuyup motive olmaya çalışan hatun değil misinTam teşekküllü desenebana öyle bir basķı lazım galiba
Aboowww kızKız sen geçen lafa dalma muhabbeti yapan sükubet içinde yazılanları okuyup motive olmaya çalışan hatun değil misin
Huuu rakibelerimecemavi kelebekolacam Yav anladım tırstınızda koybolmasanız iyiydi
Neler yiyyonuz bakim
üzümüm eşin anlayışlı olacaktır derken demek istediğim senin diyet yapmana anlayışlı olacaktır demek istedim . Yani yaptıgın ve yapmayacagın yemeklere anlayışlı olacaktır .
Evin aşçısı sensin sonuçta; yoksa eşindende diyet yapmasını sen yemiyorsun diye onunda yememesini bekleme !
Ah ah bizlerin ellerinden ne servisler çıkıyor ev tatlısız kalmıyor ben yapmasam bile eşim alıp geliyor .
Bunlar bahane değil canım
Sana uzattıgında "ben kararlıyım yemiycem bu kilolarda gidecek" de bakalım , kaç kere daha ısrar edebilecek !
Tam tersi içten içten mutlu olacak çünki oda senin kilo vermeni istiyor.
Eger kilon 70 li bişi olsa inan bu kadar ısrar etmem , gerçekten kilo vermelisin !!!!!
Sen ve fatma nur için gerçekten burda özel çaba gösteren insanlar var , lütfen sizde kendinize özel çaba gösterin .
Oh oh sefan olsun ...
Bende şimfi çıkıcam , regl şişkinliği var üzerimde onu infireyiz azcık ....
Bu arada ausum
Aynen düzenim çok şaştıkelebekolacam daktırımda yarişacak toto yok kahve alıp bizi izlemeyi tercih etti kendisi , laf aramızda menü neyinde yok ne yiyip içiyosa artık
Ya değilse apla kardeş toptan gelsinler
Bi bakayım ablacım hemen bu arada değerlendirme yazını okudum emeğine sağlıkk ne güzel şeyler yazmışsın herkesin motivasyon kaynağısın :)Mor Vampirella
iki kelimeden oluşan isimler çok zor etiketleniyor .... birleştirme şansın var mı canım ?
Nasıl olmuş ablaMor Vampirella
iki kelimeden oluşan isimler çok zor etiketleniyor .... birleştirme şansın var mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?