- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
insallah canim insallah... cok tesekur ederim gercekten cok motive ediyon hakkini helal et kaptanim
En ufak faydası varsa ne demek mirjam helal olsun
İncelmelerde var ..ohh daha ne olsun ...
Aslında alırım almasınada bende tek tek yapayım diyorum sanki temizlikçi bi günde silince bende bi günde bütün evi bitirmek zorunda gibi hissediyorum yarın başlıycam bakalım
Ellerine kollarına beynine çenene sağlıkkaptanım bi 74 olamadım -20 diyemedim yaa ama tanınmıyacak durumdayım şu anda.kv nin komşuları en son 94 lerde görenler bu o mu ki bakışlarıyla süzüyor beni sonrada aaaa tanımadım diye başlayan muhabbetler ben dört köşe. Hepsi sayende
İnsan görmediği duymadığı tanımadığı birileriyle gönül bağı kurarmı kurarmış burda hepiniz öylesiniz işte enteresan...hayatıma iz bırakan dostumsun kaptanım iyi ki varsın
Fotodoki hepsi benim artı bide görünmeyen altta iki oda var
Çeneme sağlık
Ohhh sefan olsun ama dikkat et .. ne zaman seni süzseler nazarlara geliyorsun ...elemtere fişşşş kem gözlere şiişşşşşşş
Abla babam çok şükür daha iyi fenalaşmadı bugün. Troponin de düşmeye başladı normale yaklaştı. Salı günü çıkacak diye bekliyoruz. Sorduğun için çok teşekkür ederim :)
Akşam aç değildim yemedim sonra da acıktım ama yine yemek yemedim su içtim 2 lt oldu yatıyorum şimdi iyi geceler :)
Tamam canım benim .. yememem için
Aynen canım, burda herkesin en az senin kadar çabaladığını görünce bi ben değilim demek ki diye güç alıyor insan. Bazen gaza geliyor, bazen eleştirilerden dolayı yemesini düzenliyor
Ablacım teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten isteyip hedefinin dışına çıkmayınca olmayacak yapılamayacak hiçbirşey yok dediğin gibi. Eşim istiyor ama destekçi değil. Dün pikniğe gittik giderken çikolata veriyor bana, orda tatlı. Eve geldik. Gece yarısı vs farketmiyor abur cubur yiyor. Tatlıyı yediğime çok pişman oldum ama ben
Haklısın canım, ben normal seyrimde gitsem, arada kopmasam çok daha iyi olacak herşey. O yüzden dediğin gibi şok diyet değil. Sağlıklı beslenmeye devam edicem inşallah. Ben bi hafta çok kasınca ertesi hafta da bozuyorum niyeyse
Allah razı olsun canım teşekkür ederim. İnşallah inşallah. Çok hayalim var ama en önemlisi normal bir kiloda normal bir hayat devam ettirmek
Geçmiş olsun ya, Allah şifa versin. İnşallah çabucak düşer. Ya da düşmüştür zaten. Nazar oluyor bence, koruyucu dualardan okusanız
Amin canım ..sağolasın ... düştü bence de ..dayanamadı bana kaçtı hemen benden taş bile
sen evet kesinlikle hızlı gitme ... çünkü bir hafta 2 kilo verip , sonraki iki hafta diyetten kopup 2 yi geri almanın bize bir faydası yok .
az ver ama her hafta ver..o zaman yılmazsın diyetten .. zaten 90lardan in ... sende bunca emeğe yemek istemeyeceksin ..motiven daha da artacak.
36 ama sen 35 diyebilirsinyakında 28 olaçağım
Yedek kulübesimdeyim bekliyorum kaptan oyuncu eksikliğinde burdayım
efser ne zaman istersen burdayız güzelimmm ... sen formu bana yollamamıştın değil mi ?
yürüyüşçü geldi hanimmmmm
iş yok diye sporda başlamadım
hava ılık çok güzel çıkıp yürüdüm 1 saat bi kahve içeyim balkonda ,
hazır işte yok
rüyamda seni gördümmm
kııız maşallah beni de geçtin diyorum
oyyyy delim dolummm ...Günaydın kaptanicem dün bir sey yiyemedim sabah rutin kahvaltim stresli ve patlaamayla biter bir gündü terör estirdim kp ve hitler olmak uzere çok kalp kirdim.Bugünde iyi degilim başım dönüyor sürekli
ne edersen kendine ediyorsun .
Öfke ile kalkıp zararla oturuyorsun canım .
sinirleneceğini anladığında bence ortamdan uzaklaş .
sonra konuş ne konuşacaksan .
Oh oh sefan olsun ...
Bende şimfi çıkıcam , regl şişkinliği var üzerimde onu infireyiz azcık ....
Bu arada ausum @kelebekolacam daktırımda yarişacak toto yok kahve alıp bizi izlemeyi tercih etti kendisi , laf aramızda menü neyinde yok ne yiyip içiyosa artık
Ya değilse apla kardeş toptan gelsinler
daktırımmmmmm misafiri vardı galiba.
neler yedi yemedi meraktayım
aynuraaaaaa aaaaaaa ne oldu sana ?Günaydınlar canlarımmm...dün gelemedim.saat 11.30da geldik eve geçmişi okudum tam yazayım derken pil bitti.şimdi de çıktık arkadaşımla doktora geldik...kan tahlili yapacak 2yıl oldu evliler bebiş yok.onun için uğraşıyoruz...
Gelelim düneee...dün akşam yemeyini güzelce yedim.sonrasında tatlı kısmında 3çeşit biz yapmıştık 5çeşit onlar getirmişdi.bende baktım saat 6ya var.iki çeşitinnen 2lokma yedim ve sadece 1lt su içmiştim.ama bugün erken tartılmama rağmen düne göre 300 eksiyim...ha bide leptini de akşam izlemedim.meyve yedim azcık.anlamadım bu işi.sadece aklıma şu geliyor.sucuk salam beni fena halde şişiriyor...çünki dün +400düm...su falan da içmedim ama işte böyle oldu...dün orda bıirinden bi şey öyrendim suyla ilgili.bu 4gün onu uyguyluycam doğru çıkarsa anlatırım...menümü de yazayım
10.00 2dilim ekmek
Tavada 2yumurta
Domates
Lor
Yeşil çay
16.30 tavuk kebap
Salata
Peynir
Domates salatalık
18.00 2çeşit tatlıda 2lokma çay
Lokum
meyve
1litre su
3yeşil çay
şimdi dışardayız kahvaltı yapmadan çıktık...çok açım normalde oturu bi kafede çayla tatlılardan hüpletirdik.şimdi kahvaltı istiyorum...ama 1litre suyumu içtim...çok açım çokkk...
Açım açım deme güzelim ...
yedim doydum hamdolsun de.
hadi bu hafta sıkı bir aynura bekliyorum .
tatlıların tadına bakmasan demek o artı 400 ün hepsi gidecek eksiyi görecektin belki de ... küçük hesaplar :)))
şerimmmmmmmm nerelerdesin sen kuzum ?Gunaydin kızlar.
Mutlu bir hafta diliyorum
menüler nerde?
gezdiğin gördüğün senin olsun , yediğin içtiğini anlat hele
oyyyyy lunyaaaam artık 30.luğunu kutlarken nasıl bir şevkle yürüdüysenSabah yürüyüşü derken çamura giren ben
şimdi @_AYNURA_ gibi 40.olsan o kadar şevkle yürümezdin ttabii
Gunaydin canlar...güzel kacamaksiz bol eksili bir hafta olsun hepinize..:)
Yetim gari burdayım
kardeşini de al çıkışa gel