Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insallah canim insallah... cok tesekur ederim gercekten cok motive ediyon hakkini helal et kaptanim

En ufak faydası varsa ne demek mirjam helal olsun hafta sonu cızlar neydi bilemem de dünkü menünü beğendim canım .
İncelmelerde var ..ohh daha ne olsun ...

Çeneme sağlık anaaaam dur daha görmedik tanımadık ama görüşeceğizzzzz ...eminim ben ... sizlerden en az 10 kişiyi bir şekilde göreceğimmmm ... nasipse ... hülyayı antalyada ..dely i antalyaya giderken eskişehirde .. istanbul cepte .. ankara güzellerine de bulacağız bir çare

Ohhh sefan olsun ama dikkat et .. ne zaman seni süzseler nazarlara geliyorsun ...elemtere fişşşş kem gözlere şiişşşşşşş

Tamam canım benim .. yememem için bu da su için

Amin canım ..sağolasın ... düştü bence de ..dayanamadı bana kaçtı hemen benden taş bile

sen evet kesinlikle hızlı gitme ... çünkü bir hafta 2 kilo verip , sonraki iki hafta diyetten kopup 2 yi geri almanın bize bir faydası yok .
az ver ama her hafta ver..o zaman yılmazsın diyetten .. zaten 90lardan in ... sende bunca emeğe yemek istemeyeceksin ..motiven daha da artacak.

36 ama sen 35 diyebilirsin yakında 28 olaçağım

Yedek kulübesimdeyim bekliyorum kaptan oyuncu eksikliğinde burdayım

efser ne zaman istersen burdayız güzelimmm ... sen formu bana yollamamıştın değil mi ?

yürüyüşçü geldi hanimmmmm

iş yok diye sporda başlamadım
hava ılık çok güzel çıkıp yürüdüm 1 saat bi kahve içeyim balkonda ,

hazır işte yok

rüyamda seni gördümmm
kııız maşallah beni de geçtin diyorum

Günaydın kaptanicem dün bir sey yiyemedim sabah rutin kahvaltim stresli ve patlaamayla biter bir gündü terör estirdim kp ve hitler olmak uzere çok kalp kirdim.Bugünde iyi degilim başım dönüyor sürekli
oyyyy delim dolummm ...
ne edersen kendine ediyorsun .
Öfke ile kalkıp zararla oturuyorsun canım .
sinirleneceğini anladığında bence ortamdan uzaklaş .
sonra konuş ne konuşacaksan .

vallaha da listeyi hazırlarken aklıma geldi ikisi aeben e karşı mı yazayım diye
daktırımmmmmm misafiri vardı galiba.
neler yedi yemedi meraktayım

aynuraaaaaa aaaaaaa ne oldu sana ?
Açım açım deme güzelim ...
yedim doydum hamdolsun de.
hadi bu hafta sıkı bir aynura bekliyorum .
tatlıların tadına bakmasan demek o artı 400 ün hepsi gidecek eksiyi görecektin belki de ... küçük hesaplar
:)))

Gunaydin kızlar.
Mutlu bir hafta diliyorum
şerimmmmmmmm nerelerdesin sen kuzum ?
menüler nerde?
gezdiğin gördüğün senin olsun , yediğin içtiğini anlat hele

Sabah yürüyüşü derken çamura giren ben
oyyyyy lunyaaaam artık 30.luğunu kutlarken nasıl bir şevkle yürüdüysen
şimdi @_AYNURA_ gibi 40.olsan o kadar şevkle yürümezdin ttabii

Gunaydin canlar...güzel kacamaksiz bol eksili bir hafta olsun hepinize..:)

sana da güzeeeel bir hafta olsun day im .

Yetim gari burdayım

kardeşini de al çıkışa gel diyor aeben

_AYNURA_ mm gibi 40. olsam kuyuya duserdim artık . 40 fena teee en arkalarda. Çok gerilerde çok . Nerede 30, nerede 40

etiketleri görmemezlikten geliyor sanki

lokumdandır lokumdan neyse ki lokumdan önce yapılmış liste ... yoksa mazallah 40. değil 50. olurdu _AYNURA_

Ausencia kuzumm araba sürüyordumm bırakıp kaçma imkanım yoktuda kamyona kamıkaze dalışı yapabilirdim Aynennn güzelim seninde dediğin öfkeyle kalkıp zara verip oturuyoprumm keskin sirke küpüne zarar misaliii

Kııız seni var yaaaaa ... bir de direksiyon başında kavga ben onu eşime yapardım eskiden ... o da delirir basardı gaza ... sonra dedim aus sus da sus bunun evi var :))

amaaaan güzelim , yapma ...

in arabadan inince döversin kimi döveceksen

Bahçede kahvaltı hiç iyi olmadı iştahım açıldı resmen bi lokma ondan bi lokma bundan derken çok yedim galiba
Günün geri kalan kısmını YOk gibi atlatmaya çalışacağım hiç sevmiyorum tatilleri Haziran'a kadar epey yol katetmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…