Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bana da hep pazar gibi geliyor bugün

Al bendede o kadar

Ye Ahu ye pardon morti değildik bu hafta
Yeme Ahu yeme

yaa valla olsa içim yanmiyçak, ilkk ez birisi basenin var dedi

Ahu060812 bende iki gündür iyiydim bi atıştırma isteği geliyor banada
şimdi yemeğimi yiyip günü kapatıcam yoksa atıştırma devam , aksamda pizza istedi çocuklar

Ausencia N Nana

Ammmaaan 40 diye diye kalmışınız haaa...ne olcek...lunyaaam sen sanki top ondasın haa ben yeni geldim naaabeeer...aslında sen de yeni katıldın demi listeye
Oyy anamlarda akşam karbonlu olması yaktı beni...saldı beni lunya cadısının diline....

Şimdi geldim eve...arkadaşla gezdik geldik kızımı alıp eve geldim...başım ağrıyor.kaç günün yorgunluğu üzerimde ...kızımın da sesi kısılmış

sabah bahçede kahvaltı

1 yumurta kadar omlet
peynir .
8_9 zeytin
dom_sal_bib ( aeben )
1 minik sosis

ara
5 badem
2 salatalık
yarım etimek

öğlen (15:00)
1 tabak tavuk sote
bir kase yoğurtlu madımak (bitti)

şu 2.5 olur ,sınırsız kahve

valla oruç başlasın, hem yarın erken yiyeceğim için, hemde atışma isteği kesilsin diye yedim....

fermuar çekileeeee, gırtlak kk kapanana

ecemavi kuzucuna hayırlı yaşlar dilerim canım , tam sevmelik yaşları öp benim yerimede

Bacım cikilatalı pastadan yeseydinya senede bi kere

Çoçuklar lahmacun , pide söyledi

Merhaba herkese
Sizleri cook ozledimmm misafirlerim gitti babam bizde kaldi..ev dandiniii toplamaya baslamaliyim hic oturmadim hepp ayakta ayakta öldüm.. ama cok kacamagim oldu tartiya cikmaktan korkuyorum yarindan itubaren kendi duzenime ve sporuma basliyorum....

Sanirim biraz kilo aldim gibi ( cook cabuk toparlamalıyım eylule kadar 59 olmaliyim artik son surat devam edecemmm...

Gidip dandini evimi toplayayim bir dag camasir beni bekliyor ...ama cok guzel gecti dun dörtyola gittik cocuklar denize girdii azicik...

Kizim dun gece ateşlendi 38 dereceyi gorunce dayadim ilac sabaha kadar uyumadim surekli kontrol ettim... tabii benim pamuklara sarip sarmaladigim kizim bir dondurma yiyince bide bende denize girecem diye tutturunca gece ateslendi... bana kalsa ben asla girmesin denize dedim ama ablam ne olacak yapma boyle dedi girsin yazik falan deyince bi baktim soymuslar denize girmis bile )))

Neyse benden bu kadar gelirim evimi toplayayim )) opuldunuzzzz muckkk

Menüm

Sabah : 10:00
1 dl ekmek
Peynir
Omlet
Dom-sal.
6 çilek

16:30
1 tb yahni
Yş . Salata
Yoğurt
5 köz biber .
1 avuç çanfıstık

Kahvaltı geç oldu ara yapmadım . Zaten açlıkta hissetmiyorum ...

Sabah 1 saat tempolu yürüyüş
Su 2 lt.

Son düzenleme:
Kıskanç aynuram
Top 10 de olmayabilir in ama top 30 daym. Kıskanç tabi gecemedin beni ondan bunlar hep
Teyyy eskiler olacaktır, sallar geçerdik listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…