Malum misafirler var kaptanim.En ufak faydası varsa ne demek mirjam helal olsunhafta sonu cızlar neydi bilemem de dünkü menünü beğendim canım .
İncelmelerde var ..ohh daha ne olsun ...
Çeneme sağlıkanaaaam dur daha görmedik tanımadık ama görüşeceğizzzzz ...eminim ben ... sizlerden en az 10 kişiyi bir şekilde göreceğimmmm ... nasipse ... hülyayı antalyada ..dely i antalyaya giderken eskişehirde .. istanbul cepte .. ankara güzellerine de bulacağız bir çare
Ohhh sefan olsun ama dikkat et .. ne zaman seni süzseler nazarlara geliyorsun ...elemtere fişşşş kem gözlere şiişşşşşşş
Tamam canım benim .. yememem içinbu da su için
Amin canım ..sağolasın ... düştü bence de ..dayanamadı bana kaçtı hemen benden taş bile
sen evet kesinlikle hızlı gitme ... çünkü bir hafta 2 kilo verip , sonraki iki hafta diyetten kopup 2 yi geri almanın bize bir faydası yok .
az ver ama her hafta ver..o zaman yılmazsın diyetten .. zaten 90lardan in ... sende bunca emeğe yemek istemeyeceksin ..motiven daha da artacak.
efser ne zaman istersen burdayız güzelimmm ... sen formu bana yollamamıştın değil mi ?
rüyamda seni gördümmm
kııız maşallah beni de geçtin diyorum
oyyyy delim dolummm ...
ne edersen kendine ediyorsun .
Öfke ile kalkıp zararla oturuyorsun canım .
sinirleneceğini anladığında bence ortamdan uzaklaş .
sonra konuş ne konuşacaksan .
vallaha da listeyi hazırlarken aklıma geldi ikisi aeben e karşı mı yazayım diye
daktırımmmmmm misafiri vardı galiba.
neler yedi yemedi meraktayım
aynuraaaaaa aaaaaaa ne oldu sana ?
Açım açım deme güzelim ...
yedim doydum hamdolsun de.
hadi bu hafta sıkı bir aynura bekliyorum .
tatlıların tadına bakmasan demek o artı 400 ün hepsi gidecek eksiyi görecektin belki de ... küçük hesaplar :)))
şerimmmmmmmm nerelerdesin sen kuzum ?
menüler nerde?
gezdiğin gördüğün senin olsun , yediğin içtiğini anlat hele
oyyyyy lunyaaaam artık 30.luğunu kutlarken nasıl bir şevkle yürüdüysen
şimdi_AYNURA_ gibi 40.olsan o kadar şevkle yürümezdin ttabii
sana da güzeeeel bir hafta olsun day im .
kardeşini de al çıkışa geldiyor aeben
Kıskandım ya ben 1. Olmalıydım. Şuan feribottayim evime gidiyorum. Hemen ayrancı falan bi toparlanayim Mayıs 1. Benim. Zaten lunya da kiloda kalmadı verecek. Bu sefer 1. Benim.anneciğinin tanımasam da yeri bende ayrıdır ... bana devrettiğinde kaptanlığı kafayı sıyırdım mı merak ediyorduha bi de bir ara karne notu yapıyordum , sen bahsetmişsin ..o da direkt sen neden yapmıyordun demiş
Taze fasulye misssss missss
KimSarayca mııı kıskanır ? yok yahu Sarayca kıskanmaz .. ayy etiket olmuş hep yanlışlıkla
Ama lunyam bu listeler eski kilolarda baz alarak hesaplanıyor olmalı.yani ilk katıldığımızdakı kilo ile şimdikinin farkı...başım ağrıyo arayıp bulamam...fırsatın olunca bi bak sen...Kıskanç aynuram
Top 10 de olmayabilir in ama top 30 daym. Kıskanç tabi gecemedin beni ondan bunlar hep
Teyyy eskiler olacaktır, sallar geçerdik listeyi
Aksam yemegı hazırlığındayım geliyorum hemenMenün Efseri m
o benim asıl saraycam...mayıs ayı için hedefim 5kilo verip 62görmek.hatta sıkarsam 61li bir şey...bakalım inşallah...Kıskandım ya ben 1. Olmalıydım. Şuan feribottayim evime gidiyorum. Hemen ayrancı falan bi toparlanayim Mayıs 1. Benim. Zaten lunya da kiloda kalmadı verecek. Bu sefer 1. Benim.
Yalnız annem daha verme kilo çirkin olursun diyor ama desin o
Ben sadece başlangıç tarihi ilk giriş yazılıyor diye biliyorum. Giriş tarihler ilk. Aus ablam demişti sanırım mezun olunca ilk kilo gidiyor galibaAma lunyam bu listeler eski kilolarda baz alarak hesaplanıyor olmalı.yani ilk katıldığımızdakı kilo ile şimdikinin farkı...başım ağrıyo arayıp bulamam...fırsatın olunca bi bak sen...
Efsercim menünü yorumlamam için biraz bilgi lazımSabah 1 büyük bardak limonlu su
1 yumutadan yağsıź melemen yaptım
2 çoba kaşığı lor peyniri
2 dilim tahıllı ekmek
2 çay fincanı yeşil çay
Salatalık domates bol yeşillik
Ara 1 türk kahvesi 2 kuru kaysı
Öğlen
1 kase siyah mercimekli erişteli çorba
1 küçük tabak matarlı sote
5 kaşık yoğurt
Ara
1 kivi 1 soda 2 ceviz
Akşam
Tavuk yapaçaktım minik cadı patates istedi bende vaz geçtim
2 dilim ekmek 1 bir kase caçık ve bol göbek salata yedim
Listemde akşam Ara var ama ben yapamıyorum
Bittirmem gereken 1 buçuk liter su var şu an karşımda
Spor yarım saat kadar yoga
Eee çalışan kadın olmak zordur tabi...evde olduğunda da ev işleri yaparsın...annem de hep der ben işteyken dinlenirim...Kulaklarım çınladı.
Tatil ki ne tatil.kislik yazlık ev cocuklar
Uzun süredir hiccccc bu kadar yorulmamistim .2 bayan çağırdım 2 si de müsait değildi.
Temiz ligi sonraya bıraktım.lakin kislikları yıka topla yazliklari çıkar.
Kolay gelsin daktırımKulaklarım çınladı.
Tatil ki ne tatil.kislik yazlık ev cocuklar
Uzun süredir hiccccc bu kadar yorulmamistim .2 bayan çağırdım 2 si de müsait değildi.
Temiz ligi sonraya bıraktım.lakin kislikları yıka topla yazliklari çıkar.
Takıma yeni geldiniz galiba.. hoş geldiniz...kaç gündür pek bakamıyorum atlamışım demek ki...Sabah 1 büyük bardak limonlu su
1 yumutadan yağsıź melemen yaptım
2 çoba kaşığı lor peyniri
2 dilim tahıllı ekmek
2 çay fincanı yeşil çay
Salatalık domates bol yeşillik
Ara 1 türk kahvesi 2 kuru kaysı
Öğlen
1 kase siyah mercimekli erişteli çorba
1 küçük tabak matarlı sote
5 kaşık yoğurt
Ara
1 kivi 1 soda 2 ceviz
Akşam
Tavuk yapaçaktım minik cadı patates istedi bende vaz geçtim
2 dilim ekmek 1 bir kase caçık ve bol göbek salata yedim
Listemde akşam Ara var ama ben yapamıyorum
Bittirmem gereken 1 buçuk liter su var şu an karşımda
Spor yarım saat kadar yoga
Ablaaa sınavından ne haber?Efsercim menünü yorumlamam için biraz bilgi lazım
Yaş 28 onu anladımda
Ne zamandır diyet yapıyorsun ? Bu listeyi ne zamandır uyguluyorsun , kilo beriminden memnunmusun veee kaç kilosun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?