Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa aynuram sen benim güne laf ede beri iflah olmadın he

Merhaba.
Yemeyi bıraktım
Menu vereyim
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Az suzme peynir
Kahve
Ogle ve akşam ayni
1 porsiyon kiymali kabak yemegi
1 kase yoğurt.
Aksam 1 bardak portakal suyu ictim.
Su 1250 ml şimdilik.

Malum misafirler var kaptanim.
Pek giremiyorum.
Haftasonu biraz cissli oldu. Menu patylasmiyim.
Zaten cogunu da unuttum valla.
Bu arada mimu ile ben adil binsecim olmaz.
O haftanın en az vereni olarak en cok vereni olan beni ezer.gecer zaten potansiyel olarak

Kıskandım ya ben 1. Olmalıydım. Şuan feribottayim evime gidiyorum. Hemen ayrancı falan bi toparlanayim Mayıs 1. Benim. Zaten lunya da kiloda kalmadı verecek. Bu sefer 1. Benim.

Yalnız annem daha verme kilo çirkin olursun diyor ama desin o

Eklentiler

• 20170501_180553.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 38
Kıskanç aynuram
Top 10 de olmayabilir in ama top 30 daym. Kıskanç tabi gecemedin beni ondan bunlar hep
Teyyy eskiler olacaktır, sallar geçerdik listeyi
Ama lunyam bu listeler eski kilolarda baz alarak hesaplanıyor olmalı.yani ilk katıldığımızdakı kilo ile şimdikinin farkı...başım ağrıyo arayıp bulamam...fırsatın olunca bi bak sen...

o benim asıl saraycam...mayıs ayı için hedefim 5kilo verip 62görmek.hatta sıkarsam 61li bir şey...bakalım inşallah...

Bugün bi defa yemek yedim o kadar yedimki bi daha yemedim.şimdi acıktım ama yemiycem erkenden yatıp uyuycam..

12:15 et döner
Salata koccca kase

3lt su...
2yeşil çay

Gün bitti...9gibi uyurum...

Kulaklarım çınladı.
Tatil ki ne tatil.kislik yazlık ev cocuklar
Uzun süredir hiccccc bu kadar yorulmamistim .2 bayan çağırdım 2 si de müsait değildi.
Temiz ligi sonraya bıraktım.lakin kislikları yıka topla yazliklari çıkar.

[
Ama lunyam bu listeler eski kilolarda baz alarak hesaplanıyor olmalı.yani ilk katıldığımızdakı kilo ile şimdikinin farkı...başım ağrıyo arayıp bulamam...fırsatın olunca bi bak sen...
Ben sadece başlangıç tarihi ilk giriş yazılıyor diye biliyorum. Giriş tarihler ilk. Aus ablam demişti sanırım mezun olunca ilk kilo gidiyor galiba

Sabah 1 büyük bardak limonlu su
1 yumutadan yağsıź melemen yaptım
2 çoba kaşığı lor peyniri
2 dilim tahıllı ekmek
2 çay fincanı yeşil çay
Salatalık domates bol yeşillik
Ara 1 türk kahvesi 2 kuru kaysı
Öğlen
1 kase siyah mercimekli erişteli çorba
1 küçük tabak matarlı sote
5 kaşık yoğurt
Ara
1 kivi 1 soda 2 ceviz
Akşam
Tavuk yapaçaktım minik cadı patates istedi bende vaz geçtim
2 dilim ekmek 1 bir kase caçık ve bol göbek salata yedim
Listemde akşam Ara var ama ben yapamıyorum
Bittirmem gereken 1 buçuk liter su var şu an karşımda
Spor yarım saat kadar yoga

Son düzenleme:
Efsercim menünü yorumlamam için biraz bilgi lazım
Yaş 28 onu anladımda
Ne zamandır diyet yapıyorsun ? Bu listeyi ne zamandır uyguluyorsun , kilo beriminden memnunmusun veee kaç kilosun ???

Eee çalışan kadın olmak zordur tabi...evde olduğunda da ev işleri yaparsın...annem de hep der ben işteyken dinlenirim...

Takıma yeni geldiniz galiba.. hoş geldiniz...kaç gündür pek bakamıyorum atlamışım demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…