Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok ausum susmadim zaten haddini bildirdim.
Korkudan3.5 atiyo facede yazdığından onu hapse attiracagimi saniyor.
O kadat cahilki facebook gibi bir platformu sadece kendisi okuyor saniyor herhalde.
Bu yuzden face denen platform dan nefret ediyorum ve uzun zamandir kapali profilim. Böyle gerek sizler cok cunku
Gidip fiziksel olarak haddini bildirecektim de eşim engel oldu.
Bakma. Bende kasmpasaliyim. Hanimefendi olsam da baska dilden anlayana o dilden de konuşurum evelalah ama cirkefe tas atma sicrar demisler

Ne yedim ?
1 kepce corba
4 köfte
2 3 kasik kinoa
Akcaagaci surubu ve orman meyveleriyle meyveli yogurt 3 4 kasik
2 3 dilim elma
Cayin yanina 2 kare bitter
( 1 paket cikolata ile doymayan ben 2 kare yetti sanirim bitteri sevmeye basladim :)

Aslında aeben anladığını söylemek istedim ama Ausencia anladığını yaptim
Şöyleki üzümün şikayetlerini okuyunca diyet için uygun zamanı beklememek gerektiğini anlatmaya çalıştım ama pastayı kesince tirtikladim maalesef

Shery Allah sabir versin canim manyak tiplerle ugrasmak zordur
Sagol mumucum aramiza yeniden donmusun
Hosgeldin.
Sorma sinirlerim lacka oldu dun aksam ve bugun tum gun ruh gibi gezdim.
Sinir krizi geçirdim cunku o yorumları görünce.
Şükür iyiyim şimdi. Cirkefligiyle kalsin o.
Yalniz bırakacak herkes onu zaten böyle giderse

Sagol canim hosbuldum,ins dönmüsümdür :) kendime oöan güvenimi kaybettim sanki umarim geri gelir bi an önce.

Allah fesat insanlarin serrinden korusun hepimizi ins

Bu ay daha dikkatli olurum ve 5 li rakamları görürüm inşallah kaptanım.

İyi seyirleristekli bir giriş oldu inşallah takımımı utantırmam hoşbuldum birtanem

Hoşgeldin canım, iyi kilo vermeler dilerim. Yalnız bu benim için iyi olmadi. Mayısta en çok kiloyu ben veririm diyordum ama senden korktum doğrusu. 1. Ligi kaptıracak gibi hissettim

Hoşbuldum inşallah beraber veririz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…