Kaptanım bu listede lunya niye ilk geldiyi kilosu ile baz alınmamış ki?benimki doğru ama lumya da bi yalnışlık var...https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51194391
Güzeller linki inceleyin .. bugüne kadar verilen kilolarda top listesi .. belli aralıklarla hazırlıyor bahar .. ve benim gördüğüm hazırlandığı son dönemlerde ilk 10 da en fazla üyesi bulunan takım olarak tebrik alıyorsunuz
Şu an 4 kişiden betül mezun oldu .. @DelyDoly @kelebekolacam @Dersaadet_ yerinizi kaybetmeyin güzel kilolar verin bu ayda ...
arkadan hızla gelenKedibochi @saydin78 mimu88 ve @Ahu060812 görüyorummmm
Aaa ne güzelGünaydınlar...mutlu günler herkese...bugünden herkes normal hayatına dönüyor galiba...hadi düzenli düzgün ve kaçamaksız günlerimiz olsun...son 3gün cumaya...
Efser hoş geldin tekrardan.aynı yaştaymışız.evlimisin?çoluk çocuk var mı? Ben 5yıllık evliyim.4yaşında bi kızım var çok şükür..
@_SARAYCA_ kilo almışsın.boş veeer sıva hemen kolları yolla gitsin.bende haftasonu artıyla gelmiştim.ama gittiler gün itibari ile.
Ausencia kaptanım geç yediyim ve çok yediyim için hiç acıkmadın dün.saat 7den sonra açlık geldi onda da yemem tabi.erkenden yatdım uyudum dinlendim...bugünden güzel menüler gelsin...
aeben ablam sınavın iyi geçmesine sevindim
@sherysherylady canım ailevi sorunları ne kadar takmamaya çalışsakta olmuyor...hayatımızı etkiliyor.resmen mutsuzluk nedenlerimizler.yani benim öyle
Neyseee yolda size yaza yaza ulaştım eve...hadi bakalım.güzel bi kahvaltı zamanıııı...
Aa ben listede yokum sanıyordum dikkatli bakmamışımKaptanım bu listede lunya niye ilk geldiyi kilosu ile baz alınmamış ki?benimki doğru ama lumya da bi yalnışlık var...
efser aramıza hoşgeldinAaa ne güzeldün unutum katılım formunu yazamaýı 3 çoçuk annesisiyim 20 yıllık evliyim 2 kız 1 oğlum var en büyük kızım 18 yaşında en küçük kızım 6 yaşında oglumda 13 yaşında 3 canavara sahibim
Mimu kız o marşı ne ara yazdınGünaaaydın kızlar herkese iyi haftalar güZel Mayıs'lar :)
Aşırı doz düğünden Cumartesi'den beri gelemedim çok yoruldum çok 2 günde düğünler nikahlar nikah yemekleri derken mahvoldum.
Ne gelişmeler oldu ben yokken :)
Hoşbuldukefser aramıza hoşgeldin
Şerim geçmiş olsun diyim atlatmışsın .Gunaydin kızlar
Seninde tatlım.Hayırlı sabahlar efenim
Gününüz aydın ve bereketli olsun ...
Aaa ne güzeldün unutum katılım formunu yazamaýı 3 çoçuk annesisiyim 20 yıllık evliyim 2 kız 1 oğlum var en büyük kızım 18 yaşında en küçük kızım 6 yaşında oglumda 13 yaşında 3 canavara sahibim
Mimu kız o marşı ne ara yazdın.
Külliyen yalannnnHaberlerde şimdi dinledim simitle haftada 5 kilo verilebiliniyormuşnur topu gibi bir simit diyetimiz oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?