Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaaaydın kızlar herkese iyi haftalar güZel Mayıs'lar :)

Aşırı doz düğünden Cumartesi'den beri gelemedim çok yoruldum çok 2 günde düğünler nikahlar nikah yemekleri derken mahvoldum.

Ne gelişmeler oldu ben yokken :)

Günaydınlar efenimmm

Aus bugün ayamadı :) amaaa ayacak inşallah.... kahvemi içmedim bu sabah ondandır.

Toplayıp toparlayıp ... kahvemi alıp geleyim

Günaydınlar...mutlu günler herkese...bugünden herkes normal hayatına dönüyor galiba...hadi düzenli düzgün ve kaçamaksız günlerimiz olsun...son 3gün cumaya...
Efser hoş geldin tekrardan.aynı yaştaymışız.evlimisin?çoluk çocuk var mı? Ben 5yıllık evliyim.4yaşında bi kızım var çok şükür..

@_SARAYCA_ kilo almışsın.boş veeer sıva hemen kolları yolla gitsin.bende haftasonu artıyla gelmiştim.ama gittiler gün itibari ile.

Ausencia kaptanım geç yediyim ve çok yediyim için hiç acıkmadın dün.saat 7den sonra açlık geldi onda da yemem tabi.erkenden yatdım uyudum dinlendim...bugünden güzel menüler gelsin...

aeben ablam sınavın iyi geçmesine sevindim

@sherysherylady canım ailevi sorunları ne kadar takmamaya çalışsakta olmuyor...hayatımızı etkiliyor.resmen mutsuzluk nedenlerimizler.yani benim öyle

Neyseee yolda size yaza yaza ulaştım eve...hadi bakalım.güzel bi kahvaltı zamanıııı...

Kaptanım bu listede lunya niye ilk geldiyi kilosu ile baz alınmamış ki?benimki doğru ama lumya da bi yalnışlık var...

kızlar günaydın
herkese hayırlı haftalar dilerim,nasılsınız iyimisiniz?herkesin keyfi yerindedir inşallah
kaptanım Ausencia taşlarını düşürdün mü? geçmişi okuyamayacak kadar yorgunum o yüzden bilemiyorum,kimler başka ne yaptı hiç bilmiyorum kusura bakmayın kızlar

bu arada ben sınava girmedim,girecek olanlara başarılar dilemiştim sadece

Aaa ne güzel dün unutum katılım formunu yazamaýı 3 çoçuk annesisiyim 20 yıllık evliyim 2 kız 1 oğlum var en büyük kızım 18 yaşında en küçük kızım 6 yaşında oglumda 13 yaşında 3 canavara sahibim

Kaptanım bu listede lunya niye ilk geldiyi kilosu ile baz alınmamış ki?benimki doğru ama lumya da bi yalnışlık var...
Aa ben listede yokum sanıyordum dikkatli bakmamışım .
Tesadüf kk ya ilk geldiğinde diyet guruplarını ilk buldugumdada 73 müşüm
Bu seferde o kiloyla başladım.

Tabiki herkesin diyete başlama kilosu değil bunlar yoksa lünyam nerelerde olurdu .. Bende 80 le başlamıştım 46-48 beden giyyodum 9-10 yıl evvel

Günaydın güzellikler

_AYNURA_

1 mayıs pazartesi
Kahvaltı 2 dl peynir, domates, salatalık, zeytin, çay
Ara 1 yeşil elma, 5 çilek( çilekleri reçel yapıyordum)
Öğle 2 krep ( yumurta, süt, yulaf kepeği, maydanoz, dereotu, ketentohumu) , 3 dl peynir
Ara kahve yanına cıss
Akşam zeytinyağlı fasulye, nohutlu salata, ayran

Ortak yanımız çokmuş .
Bende kendimi tanıtayım canım .

Sen beni bi 3-4 yıl geriden takip ediyorsun o kadar
23 yıllık evliyim
41 yaşındayım ,3 yavruda benim var 2 kız bi oğlan . Büyük kızım 22 yaşında küçük 18 , en küçük oglanda 16..

15 yaşında 66 kiloydum yani hep kiloyla şavaştım . Ama hiç koy vermedim hep tetiktte durdum . Aldıgım verdiğim dönemler çok oldu .
En son 6-7 yıl evvel ilkokul kilom olan 58 le mezun olmuştum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…