Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende 16 yaşında 53 kiloydum 170 yaķın boyum vardıne oldu bilmiyorum bu yıllar hararet yaptı herhal boyum 168 oldum
Biz bu kilo koruma işinde bir becerisizlik yaşıyoruz diyetisyenimden bu yüzden çok azar iştiyorum

aaa ben 28yaşlndayım da seni de öyle biliyom yani aeben abla dün yazmıştı sana 28yaşındasın diye bu günde formda direk alt kısımları okudum

Hoş geldin begüş...hadi bakalım bugün herkes yorgun...hepimiz monotonluk istiyoruz...güzel geçsin son 3günümüz.. benim kv yok benim için hayatımın en güzel günlerindenama en geç 1saate gelir.yatılı gittiyi yerlerden bile erkenden döner hasretime dayanamaz

O cıss ne öyle...olmasın yaaa...senin için normal bir menü canım...ama akşam nohut ve fasulye bi arada olmasa iyiydi

Akşama yeşil fasulye yapıcam.şimdi diyin bana acaba bu bana artı getirirmi?hani fasulye nohut getirir diyonuz ya ondan sordum...

Hiç kullanmama sebeplerimden biridir sosyal medyayı .. nice arkadaşım resmen laf sokma platformu haline sokup büyük kavgalar etmiştir orda ..
sabah uyanıp yeni bir laf sokayım güne başlayanlarla dolu ... hatta şimdi de wapp durum mesajı öyle

Ah ahhh simdi kim kac kilo verdiye baktim 2011 temmuz ayinda 60.1 kiloymusum

yine olursun tatlım ... o da senden bu da sensin ...

sen bu hafta patlat bir şeyler ece .. . tartını da kontrol et..uzak durma ... cuma süprizi olmasın

Çok bir şey kaçırmadın mimum .. 3 gün tatilden dolayı bizlerde çok takılmadık buralarda ...
Ama ben sen menüleri kaçırdım

Kaptanım bu listede lunya niye ilk geldiyi kilosu ile baz alınmamış ki?benimki doğru ama lumya da bi yalnışlık var...

canım dün yazdım onu .

Baharın liste altındaki notu

4) Herhangi bir sebeple ayrıldıktan sonra yeniden dönen üyelerin başlangıç kilosu olarak, Cuma Yarışmasına katıldıkları ilk tarihteki kiloları temel alınır.

mezuniyette dahil değil sanırım buna ..soracağım .

günaydınnnnnnnnnnnn ...biz seni zorla soktuk bu sene sınava
düştü galiba begümüm , gören duyan bilen yok . sesi ağrısı da yok ... bence düştü .

minnak bir cız hayal ettim orada mini minnak

Haberlerde şimdi dinledim simitle haftada 5 kilo verilebiliniyormuş nur topu gibi bir simit diyetimiz oldu :)

simitten diyet olsa ben ilk okulda 50 küsur kilo olmazdım efserim

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler

Sınavı olanlara hasta duası ediyorum kabul olur inşallah .
@aeben @ada81 ... @begum75 .. nehirnil111 başka kim girecekti ?

Herkese başarılar...

Kaptanım çok teşekkür ederim sizleri çok özledim İşler bayağı birikmiş geçen hafta da çok bakmadım ya o yüzden bugün toparlayıp hemen aranıza dönüyorumSınav güzeldi beklediğim gibiydi aşağı yukarı çok şükür süper değildi ama kötü de değildi bazı bildiklerimi heyecandan karıştırdım ama olsun buna da şükür Sizler nasılsınız ben yokken topikte oldu mu değişik bir şeyler çok şey kaçırdım kesin

Evvvet ben super bi kahvaltı yaptım.önce 2dilim ekmek aldım.sonra çok 1.5olsun dedim.sonra da 0.5i de bıraktım ve 1dilim ekmek yedimmm...artıları yolladım ya şimdi yarın için hedefim yine eksi görmek hayırlısıyla onun için de çalışmak gerek...
Öyrendiyim yeni bilgiye göre yemekten sonra sıvı almıyoruz 2saat kadar.ben de alışmışım ya yemekle yeşil çay içmeye.şimdi içmedim.bir şeyler eksik sanki...ama miydem rahat orası kesin
Neyse şimdi haftalık dip köşe temizlik zamanım...görüşürüz yineee...

Amanin nehrimde burdaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…