Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşbuldum aynura
keyifli anlarının tadını çıkar,kahveni al ayaklarını uzat höpürdeterek iç
sizin seviginizde bizimki gibi görenlere ''bune sevgi ahhh bu ne ızdırapp''şarkısını söyletiyor
benimkide hasretime dayanamamış bu hafta sonuna doğru annesini alıp geleceğimiş
günaydınnnnnnn bugün ki modlarım

masumun modu X 1000000000000000000 = benim modum

günaydınnnnnnn bugün ki modlarım

bende öyle uyandım ... şimdi kahve ile geldim kendime .
geç yattım .
gece de kabusla uyandım ...dalamadım ..

Benim periyodik bir kabusum var ...ayda 1 kez görmezsem hatrı kalıyor . bir şekilde bir yerde Yusufu kayboluyor .. dün de onu gördüm sinema da kayboluyor bu sefer. nasıl bir bilinç altı bilmiyorum ...her gördüğüm de kan ter içinde ağlayarak uyanıyorum .

Buna emin ol canım...zayıflayınca bilojik yaşımız iner mutlaka...

2015 aralık metabolizma yaşımızı ölçtürdük .. babamla aramda sadece 2 yaş çıktı o genç çıktı çok ben 52 yaşında mı ne çıkmıştım ancak bu sene yaşımdan küçük çıktım

Akşama yeşil fasulye yapıcam.şimdi diyin bana acaba bu bana artı getirirmi?hani fasulye nohut getirir diyonuz ya ondan sordum...

taze fasulye yani değil mi ?
misss gibi olur misss ..sebze yemeği o . bakliyat grubu değil.

kaptanım inşallah düşmüştür,düşmediysede ses etmiyelimde bizi duyup kıpraşmasınaman onla geçmiş olsun,birdaha yaşama inşallah

bu bir çağrı galiba seneye açıköğretime kaydolayım,artık yanlış da doğruyu götürüyo 45 imde ancak mezun olurum heralde,şimdiden çalışmaya başlasam iyi olcak

Nana mezun olmamışmıydı kaptan?

Ayyy begüüüm bide kayın ninende mi var?

Çok bir şey yok canım ..hepimiz kayıplardaydık biraz tatilden .. sayfa sayısından da anlarsın ..
Sınavına sevindim tatlım .

Ben bu haberin yalacısıyım bir hevesle bekledimiştim

Yahu misss gibi tb ya da ekmek ekmeği varken insan midesini cayır cayır yakan simit hayali niye kurar ki

Ausencia kaptaniçem dünkü meniümeee ekkkk dünkü menüme ekkkkkkkk

Keleeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk ...sanki menüye eksiz harika kilo veriyorda bünye ...bir de ekli deneyelim mi diyorsun ? tartıl bakayım ... cuma süprizi olmasın yine

yahu avatarımı görünce bu da kim oluyorum

bende o sallanan kızı kedi olarak görüyorum

ooooo hafta sonuiçin gözün aydın olsun begüm

Kız zlar dün yazamadım
pazartesi menusu
Sabah
Peynir salatalık iki dilim çavdar
Ceviz

Kahve

Öğle a
Bu avuç haşlama tavuk ayran

Misafirdeydim bi çatal un helvası
Sütlü kahve
Yeşil cay

Akşam
Yeşil fasulye ayran
Yeşil çay yarım greyfurt

İki lt su
Bi saat spor
Ausencia Ahu060812

Ohhh bunu duyduğuma sevindim.yanına haşlama et yapayımmı?yoksa yumurtalı yeşil fasulye yoğurt ve salatayla iyimi kaptanım?

O metobolik yaşı ben herb.da çalışıtığım dönemden iyi bilirim...kilolu sağlıksız oıunca maksimum +15çıkar zayıf olunca en az -15...kas ve yağ oranına göre verir yaşı cihaz

Nana mezun olmamışmıydı kaptan?

evet canım mezun .

Un helvası bir çatalda kaldı değil mi dilek ?
Akşamı iyi atlatmışsın helvadan sonra neyse ki .

İkiside olur tatlım ... ama sanki yumurtalı olan daha cazip bir pro geldi bana ...

Bir şey kaçırmadığıma sevindim desemHep buradayız o zaman artık

Ayyy begüüüm bide kayın ninende mi var?

aynen aynura X2 mood

dostlar sağolsun

Şimdi efser simit diyince aklıma ilkokul anım geldi .
Teneffüste kantinden nevalemi almış sınıfa çıkıyorum koluma takmışım 2 simit .. elimde içecek .. diğer elimde poğaça ..açma ...

Nb. öğretmen miydi neydi artık koridorda durdurdu beni .. aferinnn ne güzel düşmüşsünüz ... hepiniz birden kantine inmeyip , biriniz mi alıyorsunuz dedi ?

Benim gözler anında doldu ... ama amaaaaa onların hepsi benimmmm diyip koşarak sınıfa gittim .

Gözüm açtı gözüm

Bozuntuya vermeden sıvışsaydın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…