Hoş geldin begüş...hadi bakalım bugün herkes yorgun...hepimiz monotonluk istiyoruz...güzel geçsin son 3günümüz.. benim kv yok benim için hayatımın en güzel günlerindenama en geç 1saate gelir.yatılı gittiyi yerlerden bile erkenden döner hasretime dayanamaz
günaydınnnnnnnbugün ki modlarım
günaydınnnnnnnbugün ki modlarım
Buna emin ol canım...zayıflayınca bilojik yaşımız iner mutlaka...
Akşama yeşil fasulye yapıcam.şimdi diyin bana acaba bu bana artı getirirmi?hani fasulye nohut getirir diyonuz ya ondan sordum...
Bunun yanına doyana kadar yeyip de kilo vermeyi tercih ederim...pro yok karbon olduğu için...Bahar diyeti simit diyeti
Sabah yarım simit kahvaltı
Öğlen yarım simit ve ayran
Aķşam bol yeşilik ve sebze yemegi
kaptanım inşallah düşmüştür,düşmediysede ses etmiyelimde bizi duyup kıpraşmasınHiç kullanmama sebeplerimden biridir sosyal medyayı .. nice arkadaşım resmen laf sokma platformu haline sokup büyük kavgalar etmiştir orda ..
sabah uyanıp yeni bir laf sokayım güne başlayanlarla dolu ... hatta şimdi de wapp durum mesajı öyle
yine olursun tatlım ... o da senden bu da sensin ...
sen bu hafta patlat bir şeyler ece .. . tartını da kontrol et..uzak durma ... cuma süprizi olmasın
Çok bir şey kaçırmadın mimum .. 3 gün tatilden dolayı bizlerde çok takılmadık buralarda ...
Ama ben sen menüleri kaçırdım
canım dün yazdım onu .
Baharın liste altındaki notu
4) Herhangi bir sebeple ayrıldıktan sonra yeniden dönen üyelerin başlangıç kilosu olarak, Cuma Yarışmasına katıldıkları ilk tarihteki kiloları temel alınır.
mezuniyette dahil değil sanırım buna ..soracağım .
günaydınnnnnnnnnnnn ...biz seni zorla soktuk bu sene sınava
düştü galiba begümüm , gören duyan bilen yok . sesi ağrısı da yok ... bence düştü .
minnak bir cız hayal ettim orada mini minnak
simitten diyet olsa ben ilk okulda 50 küsur kilo olmazdım efserim
Nana mezun olmamışmıydı kaptan?Hiç kullanmama sebeplerimden biridir sosyal medyayı .. nice arkadaşım resmen laf sokma platformu haline sokup büyük kavgalar etmiştir orda ..
sabah uyanıp yeni bir laf sokayım güne başlayanlarla dolu ... hatta şimdi de wapp durum mesajı öyle
yine olursun tatlım ... o da senden bu da sensin ...
sen bu hafta patlat bir şeyler ece .. . tartını da kontrol et..uzak durma ... cuma süprizi olmasın
Çok bir şey kaçırmadın mimum .. 3 gün tatilden dolayı bizlerde çok takılmadık buralarda ...
Ama ben sen menüleri kaçırdım
canım dün yazdım onu .
Baharın liste altındaki notu
4) Herhangi bir sebeple ayrıldıktan sonra yeniden dönen üyelerin başlangıç kilosu olarak, Cuma Yarışmasına katıldıkları ilk tarihteki kiloları temel alınır.
mezuniyette dahil değil sanırım buna ..soracağım .
günaydınnnnnnnnnnnn ...biz seni zorla soktuk bu sene sınava
düştü galiba begümüm , gören duyan bilen yok . sesi ağrısı da yok ... bence düştü .
minnak bir cız hayal ettim orada mini minnak
simitten diyet olsa ben ilk okulda 50 küsur kilo olmazdım efserim
Ayyy begüüüm bide kayın ninende mi var?hoşbuldum aynura
keyifli anlarının tadını çıkar,kahveni al ayaklarını uzat höpürdeterek iç
sizin seviginizde bizimki gibi görenlere ''bune sevgi ahhh bu ne ızdırapp''şarkısını söyletiyor
benimkide hasretime dayanamamış bu hafta sonuna doğru annesini alıp geleceğimiş
masumun modu X 1000000000000000000 = benim modum
Kaptanım çok teşekkür ederim sizleri çok özledimİşler bayağı birikmiş geçen hafta da çok bakmadım ya o yüzden bugün toparlayıp hemen aranıza dönüyorum Sınav güzeldi beklediğim gibiydi aşağı yukarı çok şükür süper değildi ama kötü de değildi bazı bildiklerimi heyecandan karıştırdım ama olsun buna da şükür Sizler nasılsınız ben yokken topikte oldu mu değişik bir şeyler çok şey kaçırdım kesin
Ben bu haberin yalacısıyımbir hevesle bekledimiştim
yahu avatarımı görünce bu da kim oluyorum
hoşbuldum aynura
keyifli anlarının tadını çıkar,kahveni al ayaklarını uzat höpürdeterek iç
sizin seviginizde bizimki gibi görenlere ''bune sevgi ahhh bu ne ızdırapp''şarkısını söyletiyor
benimkide hasretime dayanamamış bu hafta sonuna doğru annesini alıp geleceğimiş
masumun modu X 1000000000000000000 = benim modum
Ohhh bunu duyduğuma sevindim.yanına haşlama et yapayımmı?yoksa yumurtalı yeşil fasulye yoğurt ve salatayla iyimi kaptanım?bende öyle uyandım ... şimdi kahve ile geldim kendime .
geç yattım .
gece de kabusla uyandım ...dalamadım ..
Benim periyodik bir kabusum var ...ayda 1 kez görmezsem hatrı kalıyor . bir şekilde bir yerde Yusufu kayboluyor .. dün de onu gördüm sinema da kayboluyor bu sefer. nasıl bir bilinç altı bilmiyorum ...her gördüğüm de kan ter içinde ağlayarak uyanıyorum .
2015 aralık metabolizma yaşımızı ölçtürdük .. babamla aramda sadece 2 yaş çıktıo genç çıktı çok ben 52 yaşında mı ne çıkmıştım ancak bu sene yaşımdan küçük çıktım
taze fasulye yani değil mi ?
misss gibi olur misss ..sebze yemeği o . bakliyat grubu değil.
Buna emin ol canım...zayıflayınca bilojik yaşımız iner mutlaka...
Nana mezun olmamışmıydı kaptan?
Aaa canım nasılsın kuzumAmanin nehrimde burdaymış
Ohhh bunu duyduğuma sevindim.yanına haşlama et yapayımmı?yoksa yumurtalı yeşil fasulye yoğurt ve salatayla iyimi kaptanım?
O metobolik yaşı ben herb.da çalışıtığım dönemden iyi bilirim...kilolu sağlıksız oıunca maksimum +15çıkar zayıf olunca en az -15...kas ve yağ oranına göre verir yaşı cihaz
Bir şey kaçırmadığıma sevindim desem
Çok bir şey yok canım ..hepimiz kayıplardaydık biraz tatilden .. sayfa sayısından da anlarsın ..
Sınavına sevindim tatlım .
Yahu misss gibi tb ya da ekmek ekmeği varken insan midesini cayır cayır yakan simit hayali niye kurar ki
Keleeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk ...sanki menüye eksiz harika kilo veriyorda bünye ...bir de ekli deneyelim mi diyorsun ? tartıl bakayım ... cuma süprizi olmasın yine
bende o sallanan kızı kedi olarak görüyorum
ooooo hafta sonuiçin gözün aydın olsun begüm
Ayyy begüüüm bide kayın ninende mi var?
Çok bir şey yok canım ..hepimiz kayıplardaydık biraz tatilden .. sayfa sayısından da anlarsın ..
Sınavına sevindim tatlım .
Yahu misss gibi tb ya da ekmek ekmeği varken insan midesini cayır cayır yakan simit hayali niye kurar ki
Keleeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk ...sanki menüye eksiz harika kilo veriyorda bünye ...bir de ekli deneyelim mi diyorsun ? tartıl bakayım ... cuma süprizi olmasın yine
bende o sallanan kızı kedi olarak görüyorum
ooooo hafta sonuiçin gözün aydın olsun begüm
Yemek topiklerinde bukadar dolanırsak olacağı bu galiba neyseki burası varAaa canım nasılsın kuzumYiyorum yiyorum böyle kilo alıyorum sonra buradayım
Bozuntuya vermeden sıvışsaydın işteŞimdi efser simit diyince aklıma ilkokul anım geldi .
Teneffüste kantinden nevalemi almış sınıfa çıkıyorumkoluma takmışım 2 simit .. elimde içecek .. diğer elimde poğaça ..açma ...
Nb. öğretmen miydi neydi artık koridorda durdurdu beni .. aferinnn ne güzel düşmüşsünüz ... hepiniz birden kantine inmeyip , biriniz mi alıyorsunuz dedi ?
Benim gözler anında doldu ... ama amaaaaa onların hepsi benimmmm diyip koşarak sınıfa gittim .
Gözüm açtı gözüm
aynen aynura X2 mood
dostlar sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?