Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şaka yaptım yaaaa

35 yaş üzerine şaka yapılmaz şekerim ... tansiyon var ..kalp var ...şeker var ... düşecek taş var biri düşse biri çıksa Allah muhafaza

merhumeyi nasıl bilirdiniz diye soran imama ...şakadan anlar bilirdik dersiniz sonra

O cıss ne öyle...olmasın yaaa...senin için normal bir menü canım...ama akşam nohut ve fasulye bi arada olmasa iyiydi
Tam nescafe için su koydum komşular geçmiş olsuna geldiler. Süt, çikolata(çocuklar içindi tabi) getirmişler. Onlar gidince nasıl olduysa kahvenin yanına o çikolatayı yiyiverdim
Akşamki fasulye de yeşil fasulyeydi canım kurufasulye değil. Nohutta salatanın içinde 1 avuç kadardı zaten bitiremedik eşimle

vücudumm uyuyooor ama ruhummmm darrr geldiiii sanaaaa angaraaaa modunda

Bu vesile ile ayılamayannnnn angaralı kardeşlerimize :)))) başta Nare83 a

geldsinnn efenimmm

Uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şaziye osmana kaçmışşşşşşşşşş siz hala uyuyor musunuzzzzzzzzzz

yeme güzelim yeme ...seçici ol

he sen yaşlıydın dimi.aramızda 3 ay var
gencim güzelim zekiyim enercikim.

ay kuzum ya onun sonu yok işte.eğer minicikte olsa çiko ağzımıza atarsak(sakın diyene bak deme doktorun dediğiniş yap yaptıgını yapma)baskul farketse bile incelme olmuyo.incelme ve süzülme sıfır kaçamak istiyo.

ayyy begüm yaaa izledin mi dün ?
haftaya da sarp polisliğe döner..içerdekiler dışarı .. sonra da son raundlar

dün yatak odasında savaş vardı,baza altı gardrop üzeri komple aşağı indi,yazlık kışlık değişimiyle birlikte yeniden düzenlemeler yaptım daha bitmedi kendi tarafımı en sona sakladım (bugün oğlumun odası ortaokul ve lise 1-2 kitapları defterleri ilk okuldan kalan kalemtraşlar,boyalar,boş defterler onları halletcem,yarında kendi dolap tarafıma geçicem)

demem o ki o savaş alanında açtım sesini dinledim sadece ama çok heyecanlıydı,haftaya sarp polis olur bencede,sona çok yaklaştı

Bilmem mi doktorum çikolataya karşı aşırı bir zaafım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…