- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
şaka yaptım yaaaa
Keleeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk ...sanki menüye eksiz harika kilo veriyorda bünye ...bir de ekli deneyelim mi diyorsun ? tartıl bakayım ... cuma süprizi olmasın yi
Bozuntuya vermeden sıvışsaydın işte
şaka yaptım yaaaa
Bende belli etmeyecek olsamda sonunda belli ederdim herhaldeAhh dürüstlük işteyalnız cidden pastane işi şeylere karşı aşırı zaafım vardı .
Tam nescafe için su koydum komşular geçmiş olsuna geldiler. Süt, çikolata(çocuklar içindi tabi) getirmişler. Onlar gidince nasıl olduysa kahvenin yanına o çikolatayı yiyiverdimO cıss ne öyle...olmasın yaaa...senin için normal bir menü canım...ama akşam nohut ve fasulye bi arada olmasa iyiydi
vücudumm uyuyooor ama ruhummmm darrr geldiiii sanaaaa angaraaaa modunda
Benim etle balıkla aram ćok iyi degil biraz seçiçim birde üst üste uersem kına gelir
Bende belli etmeyecek olsamda sonunda belli ederdim herhaldebenimde tuzlu hamur işlerine zafım var tatlıda seçiçiyim içi bayan şerbetli tatlıları çok yiyemem
he sen yaşlıydın dimi.aramızda 3 ay var35 yaş üzerine şaka yapılmaz şekerim ... tansiyon var ..kalp var ...şeker var ... düşecek taş varbiri düşse biri çıksa Allah muhafaza
merhumeyi nasıl bilirdiniz diye soran imama ...şakadan anlar bilirdik dersiniz sonra
Yiyin anam yiyin apla bacı
Evet yemek yapmaya ve yemeye aşığım ondan oluyorYemek topiklerinde bukadar dolanırsak olacağı bu galiba neyseki burası var
İyilik tatlım sen nasılsın
he sen yaşlıydın dimi.aramızda 3 ay var
gencim güzelim zekiyim enercikim.
ay kuzum ya onun sonu yok işte.eğer minicikte olsa çiko ağzımıza atarsak(sakın diyene bak deme doktorun dediğiniş yap yaptıgını yapma)baskul farketse bile incelme olmuyo.incelme ve süzülme sıfır kaçamak istiyo.Tam nescafe için su koydum komşular geçmiş olsuna geldiler. Süt, çikolata(çocuklar içindi tabi) getirmişler. Onlar gidince nasıl olduysa kahvenin yanına o çikolatayı yiyiverdim
Akşamki fasulye de yeşil fasulyeydi canım kurufasulye değil. Nohutta salatanın içinde 1 avuç kadardı zaten bitiremedik eşimle
tabitabi sporda 30 puan yapan bendim ben onu rüyamda göremem.Bugün bir asm ye gitsem ... çürük raporum kesin şekerim ne diyon sen
yimedim ki yimedim ki kandırdım kandırdımYiyin anam yiyin apla bacı.
ayyy begüm yaaa izledin mi dün ?
haftaya da sarp polisliğe döner..içerdekiler dışarı .. sonra da son raundlar
Bilmem mi doktorumay kuzum ya onun sonu yok işte.eğer minicikte olsa çiko ağzımıza atarsak(sakın diyene bak deme doktorun dediğiniş yap yaptıgını yapma)baskul farketse bile incelme olmuyo.incelme ve süzülme sıfır kaçamak istiyo.
35 yaş üzerine şaka yapılmaz şekerim ... tansiyon var ..kalp var ...şeker var ... düşecek taş varbiri düşse biri çıksa Allah muhafaza
merhumeyi nasıl bilirdiniz diye soran imama ...şakadan anlar bilirdik dersiniz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?