Şimdi efser simit diyince aklıma ilkokul anım geldi .
Teneffüste kantinden nevalemi almış sınıfa çıkıyorumkoluma takmışım 2 simit .. elimde içecek .. diğer elimde poğaça ..açma ...
Nb. öğretmen miydi neydi artık koridorda durdurdu beni .. aferinnn ne güzel düşmüşsünüz ... hepiniz birden kantine inmeyip , biriniz mi alıyorsunuz dedi ?
Benim gözler anında doldu ... ama amaaaaa onların hepsi benimmmm diyip koşarak sınıfa gittim .
Gözüm açtı gözüm
Bu vesile ile ayılamayannnnn angaralı kardeşlerimize :)))) baştaNare83 a
geldsinnn efenimmm
Uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şaziye osmana kaçmışşşşşşşşşş siz hala uyuyor musunuzzzzzzzzzz
yeme güzelim yeme ...seçici ol
halanın yarattığı hormon sendromu masum gelince rahatlarsınyine kv ve görümce takıntısı başladı bendee
eşime laf sokma...
mutsuz olma...
halanın yarattığı hormon sendromu masum gelince rahatlarsın
ayyy aynı ben.kitaplıklar kızımın 2.sınıf kitapları vs duruyormus.dolap içleri valiz içleri 3 cocuk hatta babaları 4 cocuk kıyafetler...öldüm öldüm.eşim de koltukta ayyy ben hastayım ay ben ölüyorum yemekte 2 koca tabak bulgur pilavı yedi ölen adam.dün yatak odasında savaş vardı,baza altı gardrop üzeri komple aşağı indi,yazlık kışlık değişimiyle birlikte yeniden düzenlemeler yaptım daha bitmedi kendi tarafımı en sona sakladım (bugün oğlumun odası ortaokul ve lise 1-2 kitapları defterleri ilk okuldan kalan kalemtraşlar,boyalar,boş defterleronları halletcem,yarında kendi dolap tarafıma geçicem)
demem o ki o savaş alanında açtım sesini dinledim sadece ama çok heyecanlıydı,haftaya sarp polis olur bencede,sona çok yaklaştı
tabitabi sporda 30 puan yapan bendim ben onu rüyamda göremem.
dün yatak odasında savaş vardı,baza altı gardrop üzeri komple aşağı indi,yazlık kışlık değişimiyle birlikte yeniden düzenlemeler yaptım daha bitmedi kendi tarafımı en sona sakladım (bugün oğlumun odası ortaokul ve lise 1-2 kitapları defterleri ilk okuldan kalan kalemtraşlar,boyalar,boş defterleronları halletcem,yarında kendi dolap tarafıma geçicem)
demem o ki o savaş alanında açtım sesini dinledim sadece ama çok heyecanlıydı,haftaya sarp polis olur bencede,sona çok yaklaştı
Günaydın güzeller...
su içemiyorum, kahve içemiyorum sularr yokkk
yine kv ve görümce takıntısı başladı bendee
eşime laf sokma...
mutsuz olma...
haaaaydiiii bakalımmmm oturanınnn ayamayanınnnnn yaaaaaağlllaarrrrıııı löpürddesssiiiiinnnn :)
cıııııızzzz yapaaaanınnnn kayınvalidesi baskınaaaaa gelsinnnnnn
hooopppppp
yaaaap nispeettttiniii yaaaaap yaaaaap yaaaaaap
şaka yaptım yaaaa
ay kv mezarından hortlatıp getirmeye hiç niyetim yokbenim durum ayrı bir tıp konusu ...her yer hasta ... enerji tavan .... kütdenek gidecem ben hep derim
Oyyyyyy içim şişti ... yusufta olan birikmişleri hallettiğim gün geldi aklıma
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hallederiz beee kankaaaa ...
Ben geçen eşim uyurken kardeşinden su istedi rüyasında diye sardım adamaaaasen hala bilinçaltında bekarsın galiba git kadeşin getirsin suyunu dedim
Oyyy en bi sevdiğimmmm bi kundura taş doldu bi bu
Yalnız kızlar mimu nun şu ahını koca koca yazacağım gören olur görmeyen olur
olur mu hiç öyle şeyyakşam 5 e kadar su yok görünüyorrrrsu filan içemem bugünn
ahhh ahhhhhh gel sarılıp ağlaşalım.Bilmem mi doktorumçikolataya karşı aşırı bir zaafım var
anamaeben i gördüm beni bi ateş bastı.
bence de bassın ... menülerini bir gör ... hele sporunudedi ki geçen böyle olmayacak kaptanım ... adil değil bu yarış ... ecemavi ile kelebekolacam ın verdiklerinin toplamına karşı yarışayım ben
Olarrrrrbence de bassın ... menülerini bir gör ... hele sporunudedi ki geçen böyle olmayacak kaptanım ... adil değil bu yarış ... ecemavi ile kelebekolacam ın verdiklerinin toplamına karşı yarışayım ben
olur mu hiç öyle şeyy
ahhh ahhhhhh gel sarılıp ağlaşalım.
Şimdi efser simit diyince aklıma ilkokul anım geldi .
Teneffüste kantinden nevalemi almış sınıfa çıkıyorumkoluma takmışım 2 simit .. elimde içecek .. diğer elimde poğaça ..açma ...
Nb. öğretmen miydi neydi artık koridorda durdurdu beni .. aferinnn ne güzel düşmüşsünüz ... hepiniz birden kantine inmeyip , biriniz mi alıyorsunuz dedi ?
Benim gözler anında doldu ... ama amaaaaa onların hepsi benimmmm diyip koşarak sınıfa gittim .
Gözüm açtı gözüm
ayyy begüm yaaa izledin mi dün ?
haftaya da sarp polisliğe döner..içerdekiler dışarı .. sonra da son raundlar
Yiyin anam yiyin apla bacı.
halanın yarattığı hormon sendromu masum gelince rahatlarsın
anamaeben i gördüm beni bi ateş bastı.
ayyy aynı ben.kitaplıklar kızımın 2.sınıf kitapları vs duruyormus.dolap içleri valiz içleri 3 cocuk hatta babaları 4 cocuk kıyafetler...öldüm öldüm.eşim de koltukta ayyy ben hastayım ay ben ölüyorum yemekte 2 koca tabak bulgur pilavı yedi ölen adam.
benim durum ayrı bir tıp konusu ...her yer hasta ... enerji tavan .... kütdenek gidecem ben hep derim
Oyyyyyy içim şişti ... yusufta olan birikmişleri hallettiğim gün geldi aklıma
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hallederiz beee kankaaaa ...
Ben geçen eşim uyurken kardeşinden su istedi rüyasında diye sardım adamaaaasen hala bilinçaltında bekarsın galiba git kadeşin getirsin suyunu dedim
Oyyy en bi sevdiğimmmm bi kundura taş doldu bi bu
Yalnız kızlar mimu nun şu ahını koca koca yazacağım gören olur görmeyen olur
Cuma ya ecemavi ve daktırın yüz halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?