Mavişin yarışı haftaya uzata biliriz sorun yok zaten 3 haftanız var benle yerışmsya sonrası mezunum evelallahSabah 1 saat yürüdüm @Ahu060812
Senle ahuyı bandıjampik yaptırcamşimdi şurda şu şekilde olmak vardı bırakın benim özgür ruhumu.
Eki Görüntüle 1990085
Mavişin yarışı haftaya uzata biliriz sorun yok zaten 3 haftanız var benle yerışmsya sonrası mezunum evelallah
Diger haftaları bilmemde bu hafta rüyanda gördün sanırım o kupayıBu haftada kupayı kaldırınca haftaya Ahu aeben ve kim cesaret ederse rakip olarak karşıma alacağım belki rövanş isterler
Şimşek gibi hepsini çarpacağim Ramazan'a kadar bu işi kolaylamam lazim
Günaydınlar bacilarr. . Bi selam vereyıimmm. Unu eleyip elegi asmisim kiiii. Keyif benim ki. .
KİZZZZ OYLE DE SE M D É İNANMAYIN BACİLAR . HEDEFÉ KITLENIP DİYET YAPMAYI OSLEDIM
şimdi şurda şu şekilde olmak vardı bırakın benim özgür ruhumu.
Eki Görüntüle 1990085
Tamam uzatmalı rakibemmmAnam kalp kalbe karşıymış
He daktırım kız gulunecek haldeyim totom da 38 beDen pantolon lakin karnım şiş davul . Fermuar isyaaan ediyuiuuuu
Diger haftaları bilmemde bu hafta rüyanda gördün sanırım o kupayı
Daha bu gazlada kilo veremesseniz abla bacı artık naapammm
Vınn vınnn
Geçmişe mazi , yenilenede geçmiş olsun derler mavişimDur bilmiyorsan ben sana diyeyim girdiğim bütün ama bütün yarışları kazandım ayrıca birde spor birinciliği ile kupayı kaldırmaktan kas yaptım diyorum sen anla artık has bide bütün grupların içindeki haftalık birinciliği unutmamak lazım
Günaydınlar bacilarr. . Bi selam vereyıimmm. Unu eleyip elegi asmisim kiiii. Keyif benim ki. .
KİZZZZ OYLE DE SE M D É İNANMAYIN BACİLAR . HEDEFÉ KITLENIP DİYET YAPMAYI OSLEDIM
Geçmişe mazi , yenilenede geçmiş olsun derler mavişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?