Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar valla şu afı duymaktan bıktım ben

kız çcugu hayırlı
erkek hayırsızzz yeminle piskolojm bozuldu
nağpim elimdekileri çöpe atıp yenisinimi yapalım şimdi

benim kv görede görümce hayırlı çünkü, yediriri içiirrir , para verir
onarda parayı çok sever malumm onn için kızı hayırlı
görümcemin iki kızı varrr sürekli şükreder ayyy iiki kı oldu kızlar hayırlı diyeee

ay valla şiştim snirimden

Bu haftada kupayı kaldırınca haftaya Ahu aeben ve kim cesaret ederse rakip olarak karşıma alacağım belki rövanş isterler
Şimşek gibi hepsini çarpacağim Ramazan'a kadar bu işi kolaylamam lazim

Bu haftada kupayı kaldırınca haftaya Ahu aeben ve kim cesaret ederse rakip olarak karşıma alacağım belki rövanş isterler
Şimşek gibi hepsini çarpacağim Ramazan'a kadar bu işi kolaylamam lazim
Diger haftaları bilmemde bu hafta rüyanda gördün sanırım o kupayı

Daha bu gazlada kilo veremesseniz abla bacı artık naapammm
Vınn vınnn

Günaydınlar bacilarr. . Bi selam vereyıimmm. Unu eleyip elegi asmisim kiiii. Keyif benim ki. .
KİZZZZ OYLE DE SE M D É İNANMAYIN BACİLAR . HEDEFÉ KITLENIP DİYET YAPMAYI OSLEDIM

Gece müthiş mide bulantım oldu sanirmm kunefe saçmalığı ndan . Hamislikten degildr. Sindİ de. Sabah 2 hurma su çay ictim.midem fena aciktimmm. Bitsin şu 45 dk.

Diger haftaları bilmemde bu hafta rüyanda gördün sanırım o kupayı

Daha bu gazlada kilo veremesseniz abla bacı artık naapammm
Vınn vınnn

Dur bilmiyorsan ben sana diyeyim girdiğim bütün ama bütün yarışları kazandım ayrıca birde spor birinciliği ile kupayı kaldırmaktan kas yaptım diyorum sen anla artık has bide bütün grupların içindeki haftalık birinciliği unutmamak lazım

Geçmişe mazi , yenilenede geçmiş olsun derler mavişim

Günaydınlar bacilarr. . Bi selam vereyıimmm. Unu eleyip elegi asmisim kiiii. Keyif benim ki. .
KİZZZZ OYLE DE SE M D É İNANMAYIN BACİLAR . HEDEFÉ KITLENIP DİYET YAPMAYI OSLEDIM

Ve aleyküm selaaam ... sen şimdilik bak keyfine ... sonra 2 ayda mezun olabiliyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…