- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bende 65 görünümlü 70 küsürüm naberrrrKullanmak İçin Azami ağırlık : 65 kg.
Yoook yavrum yook özgür ruhun için bile kurallar var ...
.
He daktırım kız gulunecek haldeyim totom da 38 beDen pantolon lakin karnım şiş davul . Fermuar isyaaan ediyuiuuuu
ne çabuk,geldi geliyor derken bitmiş bileoldum bitti benimm
Anam tamda veronun duymak istediğini söylemişsin ausumVe aleyküm selaaam ... sen şimdilik bak keyfine ... sonra 2 ayda mezun olabiliyorsun zaten
Daha 2 . Ayda karınmı olurmuş senin o göbek göbek , bebik değil !!!!He daktırım kız gulunecek haldeyim totom da 38 beDen pantolon lakin karnım şiş davul . Fermuar isyaaan ediyuiuuuu
Buluşmaya onuda getirsene benbi yiyim onuKızımın doğumgününü kutlamışsınız teyzeleri tesekkurler 2 yaş olduk
Yarın sohbetim cumada parkta pikniğim var . Ama sevinecegin bi durum yok maviş hanımCumayı bekle herkesin ablası senin bu aralar gün sohbet falan yokmuydu
He abla benim ki eski göbeğin regl olamamış keselı hali . 2. Bebek te göbek daha erken fırtlio zaarDaha 2 . Ayda karınmı olurmuş senin o göbek göbek , bebik değil !!!!
Aynennn kız ablam. Amannnn . 80 le de gelsem. Bu kez erken başlarım. Veririm kizzz apla hemen ,Anam tamda veronun duymak istediğini söylemişsin ausum
Vero artık kaç kilo döner takıma billlmemmm .....
Evliydin demi kuzum ?Evet yemek yapmaya ve yemeye aşığım ondan oluyor
İyiyim çok şükür bende canım
Evladın cins ayrımı olmaz yapılmazkızlar valla şu afı duymaktan bıktım ben
kız çcugu hayırlı
erkek hayırsızzz yeminle piskolojm bozuldu
nağpim elimdekileri çöpe atıp yenisinimi yapalım şimdi
benim kv görede görümce hayırlı çünkü, yediriri içiirrir , para verir
onarda parayı çok sever malumm onn için kızı hayırlı
görümcemin iki kızı varrr sürekli şükreder ayyy iiki kı oldu kızlar hayırlı diyeee
ay valla şiştim snirimden
Burcun ?merak ettümşimdi şurda şu şekilde olmak vardı bırakın benim özgür ruhumu.
Eki Görüntüle 1990085
Ooyyyyiii hklsin baci sen de . Ben yediklerimi yemeyerek verdim galiba. Ekmek cikilata. Neyin birakinca . Kaçamak siz hiç olmadı günüm doğrubende 65 görünümlü 70 küsürüm naberrrr
kız sen ne zaman diyete kilitlendin ben mi görmedim.
ona güldüm.tmmm veriyordun da yiyerek veriyordun.hiç kaçamaksız haftan oldu mu ki.
perşembeleri ayy şunuda yedim ayyy bunuda yedim yazan sen diyilmiydin ayol.
Daktırım ikizler oldugu için iki burcu vardır biri aslan diğeri keçi , eşimden biliyomBurcun ?merak ettüm
Kaldı canım annesi yapmış teyzeye ayıp.olmasin diye yedim söyledim gitmeden diyetteyiz bişey yapma diyeevet canım mezun .
Un helvası bir çatalda kaldı değil mi dilek ?
Akşamı iyi atlatmışsın helvadan sonra neyse ki .
Tanıdığım var ikizler kendileri abim olur citten çok inatsınız..evet ikizlerimEfser
yükselenim aslan yanlış hatırlamıyorsam.
bazen tuhaf bişey çıkıyor içimden tarif edemiyorum.keçi yanında masum kalır.evde olsam bi koşu ali dağına çıkar yamaçtan paraşütle atlardım.ama kocam izin vermiyor.şaka yapıyorum sanıyor ne var atlasam
Aynen kuzum 2 senelik evliyimEvliydin demi kuzum ?
Evladın cins ayrımı olmaz yapılmaz
Çocugunda bir problem varsa onun cisiyetinden değil senin yetiştirme tarzından kaynaklıdır deseydin diyecem ama bunu anlıyacak kişilermi onu bilmiyorum
Evet hatıliyorum yeni evli olduğün zaman yazmıştınAynen kuzum 2 senelik evliyimSen neler yapıyorsun
Buluşmaya onuda getirsene benbi yiyim onu.
Yarın sohbetim cumada parkta pikniğim var . Ama sevinecegin bi durum yok maviş hanım
Burcun ?merak ettüm
evet ikizlerimEfser
yükselenim aslan yanlış hatırlamıyorsam.
bazen tuhaf bişey çıkıyor içimden tarif edemiyorum.keçi yanında masum kalır.evde olsam bi koşu ali dağına çıkar yamaçtan paraşütle atlardım.ama kocam izin vermiyor.şaka yapıyorum sanıyor ne var atlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?