Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet hatıliyorum yeni evli olduğün zaman yazmıştın kendimi toparlama sürecine girdim kendimi yazmaya verdim buralardan koptum çok şükkür toplandım,döndüm kürkçü dükkanına
Hoşgeldin dükkana giriş izinli çıkış mezuniyet hatta mezun olanlar bile gitmiyor sen düşün gerisini

O birrr yabani kıvırcık alışana kadar gitmez sonrada gel derin gelmez

Rabbim büyük umut fakirin ekmeği

Katıksız ikizler o

Anam atlama kız senin 3 çocuğun var(içimden annem çıktı)
o kıvırcıgı ben yiycem.gülüşüne kurban ounu
atlasam neolur ya düşünsene boşluğa doğru süzülüyorsunnnnnnnnnn ayyyyy cok canım cekti cok.

kilo aldım ama bu gün saf pro yapıyorum, çarşamba perşembe ayran aşı ile sanırım temizlerim artılarımı aynuram.

Tünaydın hanımlar, yorgunluktan kolumu kaldıramıyorum, sabah çok zor uyandım, yürüyüşe çıkmıycam sanırım, öğlen dinleneyim biraz.

saydin78 canım bu hafta pek uğrayamadım, menülerine bakamadım, menü veremedim, bu günden itibaren devam inşallah, sen nasılsın bitanem

Haydi inşallah mezun olucaz hepimiz tez zamanda :) ♡♡♡

Olacak canım olacak yeter ki pes etme sen. Kendine güven güzel günler sağlıklı günler bizi bekler ♥♥

Iyiyim bitanem teşekkür ederim. Ben de yoktum iki gündür şehir dışındaydım :) gittiğim yerde yediklerime elimden geldiğince dikkat ettim, halam geldi çabucak gitti. Anlayamadım neden öyle oldu ödemim var, şiş hissediyorum, artım var ama vakit de var, eksi bile olurum evelAllah

Günaydın kızlar bahçeden yeni içeri girdim eşime bi kaçtane Çiçek sipariş vermiştim vur deyince öldürüyor 75 krştan 50 liralık çiçek almış dik dik bitmedi bi spor listesini yapayım dedim ama eksik bildirim çok baya bende işten güçten yapamıyorum spor iki hafta boyunca temizlik yapıcam haftaya perşembe düğün mesaisi başlıyor
Daha bişey yemedim şimdi bi gevrekmi yesem bilemedim iş çok yemekle oyalananam

Bir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
Aaaa çok üzüldün çok sabır versin Rabbim
Empati yapmaya Bile gönlüm yüreğim dayanmıyor Rabbim dayanma gücü versin

Öğle tatilinde son anda toplantısı olduğunu bildiren eşim .. ve yusufu almaya okula gelen aus :)

Şu an misss gibi güneşin altında yemek yiyor ...
Eve dönmem ... 3 te bi daha almaya geleceğim diye ... bi kahvelik kapımı hazırladım bile arada :)

Arada habersiz kalmayın ... beni merak etmeyin mesajıdır bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…