Hoşgeldin dükkana giriş izinli çıkış mezuniyet hatta mezun olanlar bile gitmiyorEvet hatıliyorum yeni evli olduğün zaman yazmıştınkendimi toparlama sürecine girdim kendimi yazmaya verdim buralardan koptum çok şükkür toplandım,döndüm kürkçü dükkanına
o kıvırcıgı ben yiycem.gülüşüne kurban ounuO birrr yabani kıvırcık alışana kadar gitmez sonrada gel derin gelmez
Rabbim büyük umut fakirin ekmeği
Katıksız ikizler o
Anam atlama kız senin 3 çocuğun var(içimden annem çıktı)
o kıvırcıgı ben yiycem.gülüşüne kurban ounu
atlasam neolur ya düşünsene boşluğa doğru süzülüyorsunnnnnnnnnn ayyyyy cok canım cekti cok.
Gitme bir yerlere canım burası insana iyi geliyorEvet hatıliyorum yeni evli olduğün zaman yazmıştınkendimi toparlama sürecine girdim yazmaya verdim buralardan koptum çok şükkür toplandım,döndüm kürkçü dükkanına
kilo aldım ama bu gün saf pro yapıyorum, çarşamba perşembe ayran aşı ile sanırım temizlerim artılarımı aynuram.Günaydınlar...mutlu günler herkese...bugünden herkes normal hayatına dönüyor galiba...hadi düzenli düzgün ve kaçamaksız günlerimiz olsun...son 3gün cumaya...
@Efser hoş geldin tekrardan.aynı yaştaymışız.evlimisin?çoluk çocuk var mı? Ben 5yıllık evliyim.4yaşında bi kızım var çok şükür..
Sarayca kilo almışsın.boş veeer sıva hemen kolları yolla gitsin.bende haftasonu artıyla gelmiştim.ama gittiler gün itibari ile.
Ausencia kaptanım geç yediyim ve çok yediyim için hiç acıkmadın dün.saat 7den sonra açlık geldi onda da yemem tabi.erkenden yatdım uyudum dinlendim...bugünden güzel menüler gelsin...
aeben ablam sınavın iyi geçmesine sevindim
@sherysherylady canım ailevi sorunları ne kadar takmamaya çalışsakta olmuyor...hayatımızı etkiliyor.resmen mutsuzluk nedenlerimizler.yani benim öyle
Neyseee yolda size yaza yaza ulaştım eve...hadi bakalım.güzel bi kahvaltı zamanıııı...
Haydi inşallah mezun olucaz hepimiz tez zamanda :) ♡♡♡https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51194391
Güzeller linki inceleyin .. bugüne kadar verilen kilolarda top listesi .. belli aralıklarla hazırlıyor bahar .. ve benim gördüğüm hazırlandığı son dönemlerde ilk 10 da en fazla üyesi bulunan takım olarak tebrik alıyorsunuz
Şu an 4 kişiden betül mezun oldu .. @DelyDolykelebekolacam @Dersaadet_ yerinizi kaybetmeyin güzel kilolar verin bu ayda ...
arkadan hızla gelen @Sherrysherryladysaydin78 @mimu88 ve Ahu060812 görüyorummmm
Olacak canım olacak yeter ki pes etme sen. Kendine güvenAynen canım, burda herkesin en az senin kadar çabaladığını görünce bi ben değilim demek ki diye güç alıyor insan. Bazen gaza geliyor, bazen eleştirilerden dolayı yemesini düzenliyor
Ablacım teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten isteyip hedefinin dışına çıkmayınca olmayacak yapılamayacak hiçbirşey yok dediğin gibi. Eşim istiyor ama destekçi değil. Dün pikniğe gittik giderken çikolata veriyor bana, orda tatlı. Eve geldik. Gece yarısı vs farketmiyor abur cubur yiyor. Tatlıyı yediğime çok pişman oldum ama ben
Haklısın canım, ben normal seyrimde gitsem, arada kopmasam çok daha iyi olacak herşey. O yüzden dediğin gibi şok diyet değil. Sağlıklı beslenmeye devam edicem inşallah. Ben bi hafta çok kasınca ertesi hafta da bozuyorum niyeyse
Allah razı olsun canım teşekkür ederim. İnşallah inşallah. Çok hayalim var ama en önemlisi normal bir kiloda normal bir hayat devam ettirmek
Geçmiş olsun ya, Allah şifa versin. İnşallah çabucak düşer. Ya da düşmüştür zaten. Nazar oluyor bence, koruyucu dualardan okusanız
Iyiyim bitanem teşekkür ederim. Ben de yoktum iki gündür şehir dışındaydım :) gittiğim yerde yediklerime elimden geldiğince dikkat ettim, halam geldi çabucak gitti. Anlayamadım neden öyle olduTünaydın hanımlar, yorgunluktan kolumu kaldıramıyorum, sabah çok zor uyandım, yürüyüşe çıkmıycam sanırım, öğlen dinleneyim biraz.
saydin78 canım bu hafta pek uğrayamadım, menülerine bakamadım, menü veremedim, bu günden itibaren devam inşallah, sen nasılsın bitanem
Allah rahmet eylesin. Sabırlar versin Rabbim. Çok zorBir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
Aaaa çok üzüldün çok sabır versin RabbimBir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
Bir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?