Aldın tabee arabayı başladın gezmelereÖğle tatilinde son anda toplantısı olduğunu bildiren eşim .. ve yusufu almaya okula gelen aus :)
Şu an misss gibi güneşin altında yemek yiyor ...
Eve dönmem ... 3 te bi daha almaya geleceğim diye ... bi kahvelik kapımı hazırladım bile arada :)
Arada habersiz kalmayın ... beni merak etmeyin mesajıdır bu :)
Bir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
aa kaptanım araba almıştı demiAldın tabee arabayı başladın gezmelere
Suziki swift 2013 model rengi siyah tı sanırsamaa kaptanım araba almıştı demi
ne arabası aldın kaptanım renk model nedir?
rabbim kaza bela göstermeden binmek nasip etsinSuziki swift 2013 model rengi siyah tı sanırsam
Hoşgeldin dükkana giriş izinli çıkış mezuniyet hatta mezun olanlar bile gitmiyorsen düşün gerisini
Şekil A benBir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
Tünaydın canım bende sizleri özledim ama bugün topik sanki sakin yine kimsecikler pek yok toplaşalım artıkTunaydin güzellerimnasılsınız özledim hepinizi
Kolay gelsin canım erkekler böyle vur diyince öldürüyor benimki daha fenaGünaydın kızlar bahçeden yeni içeri girdim eşime bi kaçtane Çiçek sipariş vermiştim vur deyince öldürüyor 75 krştan 50 liralık çiçek almış dik dik bitmedi bi spor listesini yapayım dedim ama eksik bildirim çok baya bende işten güçten yapamıyorum spor iki hafta boyunca temizlik yapıcam haftaya perşembe düğün mesaisi başlıyor
Daha bişey yemedim şimdi bi gevrekmi yesem bilemedim iş çok yemekle oyalananam
Öğle tatilinde son anda toplantısı olduğunu bildiren eşim .. ve yusufu almaya okula gelen aus :)
Şu an misss gibi güneşin altında yemek yiyor ...
Eve dönmem ... 3 te bi daha almaya geleceğim diye ... bi kahvelik kapımı hazırladım bile arada :)
Arada habersiz kalmayın ... beni merak etmeyin mesajıdır bu :)
Evet tatlım toplanalım artıkŞekil A ben
Ayy çok üzüldüm canım Rabbim ailesine sabır versin çok zor
Tünaydın canım bende sizleri özledim ama bugün topik sanki sakin yine kimsecikler pek yok toplaşalım artık
Kolay gelsin canım erkekler böyle vur diyince öldürüyor benimki daha fena
Kolay gelsin kaptanım bu arada kaçırmışım araban hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin AminBu arada sabah tartı + gösterdi ama ilginç şekilde fazlaca hafta sonu da izindeyken pek bir şey de kaçırmadım regl olamadım hala onun mu etkisi acaba çok üzüldüm
artı mıydın?kesin regl den dolayı,halan gelince eksileri görürsünŞekil A ben
Ayy çok üzüldüm canım Rabbim ailesine sabır versin çok zor
Tünaydın canım bende sizleri özledim ama bugün topik sanki sakin yine kimsecikler pek yok toplaşalım artık
Kolay gelsin canım erkekler böyle vur diyince öldürüyor benimki daha fena
Kolay gelsin kaptanım bu arada kaçırmışım araban hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin AminBu arada sabah tartı + gösterdi ama ilginç şekilde fazlaca hafta sonu da izindeyken pek bir şey de kaçırmadım regl olamadım hala onun mu etkisi acaba çok üzüldüm
Evet tatlım toplanalım artık
artı mıydın?kesin regl den dolayı,halan gelince eksileri görürsün
bende bu sabah eksiydim ama çok minik en minik miniminnacıcıkbu kiloda o eksi su dengesindenden ötürüde olabilir,hafta sonu kaçırmadım ama dengesiz yedim işlerden ötürü,yarın daha net bi sonuç gösterir eminim.
Aynen öyle kuzum bende buranın enejisini sevdimGitme bir yerlere canım burası insana iyi geliyor
Ayran aşı günlerini nasıl yapıyorsun canım? Günde kaç kez ne kadar tüketiyorsun? Tarif verebilir misinkaptanımAusencia ben bu gün saf pro çarşamba perşembe ayran aşı yapacağım yani menüleri şimdiden vereyim.
inşallah nil
Kendimi hiç kilolu artı gibi hissetmiyorum ama tartı kafayı yedi sankiİnşallah cumaya daha da eksi görürsün kuzu
canım 2-3 gün çok yediğim için ayran aşı bana iyi geliyorAyran aşı günlerini nasıl yapıyorsun canım? Günde kaç kez ne kadar tüketiyorsun? Tarif verebilir misin
Allah rahmet eglesin Rabbim anasına babasına sabır versinBir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?