Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aldın tabee arabayı başladın gezmelere

Hoşgeldin dükkana giriş izinli çıkış mezuniyet hatta mezun olanlar bile gitmiyor sen düşün gerisini

Bir öğretmenimizin 10 yaşındaki oğlu top gelince kafasına beyin kanaması geçirip dün öğlen vefat etmiş dua edelim annesi ve babası icin
Şekil A ben

Ayy çok üzüldüm canım Rabbim ailesine sabır versin çok zor
Tunaydin güzellerim nasılsınız özledim hepinizi
Tünaydın canım bende sizleri özledim ama bugün topik sanki sakin yine kimsecikler pek yok toplaşalım artık
Kolay gelsin canım erkekler böyle vur diyince öldürüyor benimki daha fena

Kolay gelsin kaptanım bu arada kaçırmışım araban hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin Amin Bu arada sabah tartı + gösterdi ama ilginç şekilde fazlaca hafta sonu da izindeyken pek bir şey de kaçırmadım regl olamadım hala onun mu etkisi acaba çok üzüldüm

Evet tatlım toplanalım artık

artı mıydın?kesin regl den dolayı,halan gelince eksileri görürsün
bende bu sabah eksiydim ama çok minik en minik miniminnacıcıkbu kiloda o eksi su dengesindenden ötürüde olabilir,hafta sonu kaçırmadım ama dengesiz yedim işlerden ötürü,yarın daha net bi sonuç gösterir eminim.

Evet tatlım toplanalım artık

Kendimi hiç kilolu artı gibi hissetmiyorum ama tartı kafayı yedi sankiİnşallah cumaya daha da eksi görürsün kuzu

Ayran aşı günlerini nasıl yapıyorsun canım? Günde kaç kez ne kadar tüketiyorsun? Tarif verebilir misin
canım 2-3 gün çok yediğim için ayran aşı bana iyi geliyor

haşlanmış nohut, yeşil mercimek ve bulgur (ben karabuğday koyuyorum) dan 4 er yemek kaşığı 1 lt ayranın içine katıp 2 salatalık rendeliyorum , sabah yumurta yeşillik peynir ile hafif kahvaltıdan sonra öğlen akşam ayran aşı içiyorum. bol su tabi,

Not: karabuğdayı akşamdan kaynamış su içine koyuyorum sabaha kadar bekletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…